27

Анонимен

преди 5 години

Когато нямаше демокрация нямаше депресии.

26

Анонимен

преди 5 години

Виновна е Луната, че ни пуска да ни падат само психясали упавляващи. А требе да ни дойде една нова стабилна Луна и от нея да ни падат само психичеси стабилни управляващи които да ни обгрижват и да се грижат за нашето психическо здраве за да можем ние народа да се радваме на живота стабилно и да живеем щастливо, но Луната е виновна за всичко.

25

Анонимен

преди 5 години

При тоя живот в БГ,как да не полудееш?!

24

Анонимен

преди 5 години

Добре сме контролираме се.Всички можем да полудеем ако изгубим контрол над себе си.За сега всичко е нормално.

23

Анонимен

преди 5 години

Когато ни управляват психари няма как народът да не изперка! Всички мераци в политиката трябва да минават психотест! Щом да караш кола трябва да отговаряш на определени условия, защо за управлението на цяла държава да не се изисква поне психическа годност?

22

анонимус

преди 5 години

Видими резултати!

21

Анонимен

преди 5 години

Социализъм в действие...

20

Fck

преди 5 години

За каква статистика ми говорите. Абсолютна измислица процента е 4-5 пъти по висок. Повече деменции,атеро склероза ит.н повече наркомани,алкохол се лее с литри,бидони .всеки 2-ри пубер е на тревица в междучасието а около тях ромчета лъхат лепило..в градинките се мяткат амфети и бири,водки всичко. Ние живеем в последните времена. Българина е тотално изперкал . Депресията и психозите са масови. А луди опасни шизофреници се разхождат покрай нас щото няма места в специализираните заведения. Това е.

19

Анонимен

преди 5 години

В България обстановката е негативна. С нож можеш да я режеш. Намръщени хора, грозни сиви градове, проблеми още от сутринта. Хората откачиха! Това са повече от 30 год. То не бяха режими на токове, купони, после мутри и бандитизъм, хипер инфлации, престъпност, несигурност, сега в последните години лоша храна и въздух! Цялата тази агресия идва от това че докараха хората до примитивните си инстикти за преживяване!

18

Професор

преди 5 години

Навсякъде е пълно с комунисти.

17

Krom

преди 5 години

Ако се добави в тази статистика и процента изтрещели от анаболни стероиди и "меки" стимуланти "свръхактивни" маниаци които всеки ден избиват комплекси на пътя, така наречените "хиперактивни" дечица "възпитавани" по способа Монтесори - нещо като да заплашваш лаещо куче със салам, то отдавна сме в добрия стар "Полет над кукувиче гнездо". Така мили хора.

16

Makedon

преди 5 години

E .. bravo bravo ........ dobro da PRIZNAETE deka site ste BUDALI

15

Мислител

преди 5 години

Има ли по *** "професия" от таксиметров шофьор?

14

Krom

преди 5 години

Хубаво, а къде е държавата в случая? Така наречените "специализирани заведения" са като филм на ужасите. Пари за тях няма, хора с шизофрении и биполярни разстройства тормозят обществото, няма регистри, полицията е безсилна поради скапани закони и на фона на всичко това, милите политици говорят далечно и неразбираемо като медитиращи китайски мъдреци. От прозорците на "Народното" събрание света изглежда някак по благ, уреден и оптимистичен. Скапано.

13

Мнение

преди 5 години

Капитализма и непрекъснатият стрес който ни налгат води до това.....

12

АЗ СЪМ ПРОСТО ЧОВЕК

преди 5 години

Това е продукт от CHEMTRAILS. Ежедневно пръскане от самолети хиляди тонове алуминиеви токсични вещества уж да променят климата.

11

гарантирано от вожда

преди 5 години

Ако продължава "управлението" на ГЕРБ всеки трети ще е изкреизил.

10

До каролев

преди 5 години

Точно в това е проблема,психиатъра на българина се нарича алкохол,така се самолекуваме ние,вместо при специалист.

9

КАРОЛЕВ

преди 5 години

Да бе, само 3,3% от хората имали някаква зависимост. Когато и да изляза, няма зима няма лято, няма жега няма студ, няма сутрин ням вечер, поне една осма от нашия блок е долу на пейките с бира или нещо по-сериозно в ръка. Алкохола е също толкова сериозен наркотик, колкото и забранените вещества, но проблемът при него е, че е достъпен. За да си купиш дрога има риск, трябва да се забъркаш с дилър, да се вкараш в някакъв филм, може да попаднеш дори и на нещо фалшиво. А бира само в аптеката няма.

8

баба мара

преди 5 години

30 години слободия стрес от сутрин до вечер децата ни се пръснаха по светасъпрузите ни измряха медицина никаква лош въздух вода и храна и какво сеочаква бум на психиатриите