8

Анонимен

преди 5 години

Защото стотици клиники и "болници' с 5 човека персанал източват здравната каса за да лекуват ппки и не остават пари за истинските дейности като тази, зя която са необходими високо квалифициран персонал, специализирано оборудване, напр.хеликоптери и самолети и пр.

7

шматка

преди 5 години

До 1Защото органите трябва да са съвместими с реципиента.Когато няма съвместимост в Бг ги предоставят на други.То не е да правиш ба.хур

6

татун4о

преди 5 години

До татулХубаво , ама на пенсионера органите не стават , а са изхабени и деградирали. На младежите - отровени от дроги и простотии, също органите не стават и са похабени. И какво следва - търговия с органи. И кой я върти - *******.

5

татул

преди 5 години

Първо лъжата е много голяма.Почти навсеки пенсионер влязъл в болница мусе въвежда извънземна болест,следкоето следва операция.Така той оставабез дузина чаркове."Неиздържал опера-ция"-оправдание.Явно искат, да не тър-сим в близките си какво е останало откарантията.Да -продават на воля.

4

Анонимен

преди 5 години

A zasto da ima...? Nali ima hubav sudjuk, lukanka, babek, elensko filet i elenski but, agneshki chrevca, bahur, svinski krachenca, cheverme, haydushki kebap?!

3

Анонимен

преди 5 години

В едно общество, в което няма солидарност и взаимно разбиране между отделните хора и съсловия, или доверие между лекари и пациенти, не може да искате съчуствие !!!Само с лозунги не става.............трябва да убедите хората!!Защо ли никой не ви вярва???

2

Анонимен

преди 5 години

Нямам намерение да ставам суровина на "касапите".

1

Анонимен

преди 5 години

Защото агенцията за трансплантации изнася органите и взема пари за това.