292

Loyko

преди 5 години

Mnogo barzo se nauchi da laze Radev.Tova ne e dobre....

291

Да

преди 5 години

До А септември 1944Умнико герберски, ако България не участваше на фронта срещу Германия 1944/1945 г. щеше да бъде разделена на три и ти нещастнико щеше да говориш гръцки, сръбски или румънски. Прочети нещо и го вкарай в промития си мозък.

290

баба мара

преди 5 години

какво става с преврата на пик срещу президента рошко да им раздава хапчетатаза алцхаимер

289

Кифладжията

преди 5 години

Спасете ни де, какво чакате? Държавата се разпада под кадърното управление на Тиквата, народа бяга, полицаите и горските ги тупат където ги сварят (никакъв респект, баце), бабите и дядовците биват крадени и убивани, а ТЕЛК-овете със 100% слепота карат АМГ. Е, тва, ако не е за спасяване... Защо сте се клели в знамето? Скъсайте си пагоните!

288

Свако ти

преди 5 години

До Бай ШилеОт край време си си шиле и не можеш и на йота да пораснеш!

287

Анонимен

преди 5 години

Забавно е как някой, провеждащ чужда политика, говори за собствена позиция.Забавно е и как представител на едно съсловие, което вече е напуснал, продължава да се изживява като такъв - вие, г-н Радев, вече не сте военен, а най-обикновен, и то некадърен, политик. Кадърните политици са дипломати. Военните са спасявали България само във война. Сега във война ли сме, или мечтаете да сме, та толкова много държите на шапките и петлиците?

286

тоти

преди 5 години

Тия генерали взеха власта без преврат и прецакаха всички *** политици ио само ги използуват като агенти,да разбират къде кой какво готви и тъка Армията е на власт с всички силови министерства .Тръдно ,дори невъзможно някоя партия да направи преврат и вземе власта и затуй народе кротувай и не мисли ,че някой умник ще му дадат да яхне самолета,а по скоро някое магаре да го ритне тъка здраво ,че да полети без парашут.Айде ,че ми се приспа от тъпите ви философии и теорий на вероятностите...ха ха

285

Саманта

преди 5 години

Избирателна активност за президента Радев над 50%- пряко гласуване! За ГЕРБ и Борисов избирателна активност 17% при обща избирателна активност 34%. Излиза че сегашното правителство е напълно нелегитимно предвид че е избрано с 1/10 от имащите право на глас , да не забравяме и купените гласове пардон купените избирателни секции по общински комисии.

284

Анонимен

преди 5 години

Печално, но резултатът от гласуването е повече от красноречив и прави доказателството на правотата на горното твърдение напълно ненужно.

283

Жоро

преди 5 години

До Го4о 339 Този руски слуга е за затвора.Радев е срам и позор за България.

282

Го4о

преди 5 години

След местните избори, правителството на ГЕРБ да организира избори за НОВ ПРЕЗИДЕНТ за да може Радев да се изявява по-свободно като патерица на БСП! Ха ха ха....

281

Го4о

преди 5 години

Е, този *** (на снимката) приземи БГ-авиацията, той искаше да купим безобидните за Русия и НЕВЪОРЪЖЕНИ грипени, с които щеше да се фръцка на парадите в София. С тези грипени можеше да организира само курсове по обучение на пилоти без никаква бойна мощ и морската ни граница пак щеше да е разграден двор за руснаците. Това е неговия план!

280

Ани

преди 5 години

Очевидно този тип не изпълнява задълженията си да обединява народа.Време е да помислим за друг. Аз бих гласувала на едни предсрочни избори за президент.

279

Nacionalizacia

преди 5 години

Vsi4ko ste nacionalizirali biznes poliika demokracia ot al4nost ve4e dage si i sa4inqvate koi kolko Vi dalgi.

278

Анонимен

преди 5 години

Русия признаваше само свои политици за България!

277

1925

преди 5 години

това беше целта на червения атентат на Коминтерна

276

НЕпровален

преди 5 години

ТЕ ГИ ИЗБИХА В ДС....................

275

Анонимен

преди 5 години

Pod shapkata na tosi general pilot 30 godii letene, letene, letene.....pak pod negovata pilotska shapka sega palzene, palzene, palzene..."vashite dobri pari v nashite dobri race" plesnali s race samodivite Monika i Sergei i litnali v eu nebesata....

274

Бай Шиле

преди 5 години

Искренно съжалявам ,че гласувах за него ! Става само за опозиция, но не и за президент.

273

teo

преди 5 години

Със своите разединяващи народа МИСЛИ , този КОМУНИСТИЧЕСКИ президент Радев явно не живее в България и все повече се приближава до ПРЕДСРОЧНИ ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ и то НЕ ДАЛИ, А КОГА ЩЕ БЪДАТ!!! БЪЛГАРИНО ?????