27

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 25Навсякъде по света известните модели, певци тн са богати. Това че даден бг певец нееможе да се купи Бугати неозначава че е беден.

26

до 22

преди 5 години

Човек, ти наясно ли си колко са 100 000 евра ?!?! Това са пари за 200 инвалида да си сменят тазобедрена става и да проходят отново. И категорично ще са по полезни хора за обществото пред тази, която "искала да се НАСЛАЖДАВА на храната" !!! Хора живеят с по лева дневно за храна ама тази не иска да се нахрани! Иска си насладата.

25

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 17Ако човек събира дарения е важното да не демонстрира лукс.

24

Анонимен

преди 5 години

До 23Ква богата класа бе то за вас всеки който взима повече от 500 лева е богата класа. Пълна пародия сте.

23

Ко? Не!

преди 5 години

100 000 евра ли ?! За крак, който е развил некроза ?! Тц, това ще са най нелепо изхарчените пари! Я лека-полека да свиква с мисълта, че в един момент ампутацията е неизбежна.

22

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 22Хората неподкрепят дараването на пари за момичето понеже е от богатата класа.

21

Анонимен

преди 5 години

Като погледне човек коментарите и веднага разбира защо държавата е на това положение и защо изчезваме бързо и защо на никой няма да му пука. Вие не сте нация, вие сте едно племе което просто населява едно парче земя. Нищо повече.

20

Анонимен

преди 5 години

И една сторинка няма да дам за тая фльорца. Въпрос: защо аджеба е в Турция, а не в България? Съмнявам се, тук да няма специалисти. Като ще ходиш по чужбина, сама си плащай масрафа.

19

каква е тази

преди 5 години

Тази "българка" защо не иска средства от чичковците, които я оправят в Милано, където живее?

18

Милиционер

преди 5 години

Само да кажа, че няма застраховател, който да и плати тая сума 100 000 евро. Толкова дават за човешки живот. Идеята тази пишман певица и шофьор да направи концерт и да даде парите за благотворителност е добра. Но наистина не занимавайте обикновените отрудени българи с това.

17

Денко

преди 5 години

Това не са толкова много пари за тях. Ще продадат някое жилище в София.

16

Анонимен

преди 5 години

Шегувате ли сеееееее, това момиче в социалките през ден публикува снимк с дрехи и чанти за хиляди евра, нон стоп е по заведения, стига се е подигравала с хората, като няма пари да си разпродава гардероба и да събере сама. Не се връзвайте на крадливи кифли, има хора наистина в нужда.

15

Коце кмета

преди 5 години

И защо трябва да ме интересува тая дълга и подробна статия??? Не е ли по-интересно да напишете защо чуждите инвестиции в държавата на практика са престанали?? Защо по корупция сме след Гана и Йемен?? Или по-добре да си пишете глyпocтите, че да не се налага после и за вашето лечение да събират пари, а?

14

Анонимен

преди 5 години

Звучи дребнаво, но ми прави впечатление в инстаграм, че момичето често показва скъпи чанти, и изобщо висок стандарт на живот, а доколкото знам е от заможно семейство. Ясно, че качественото здравеопазване не е без пари, обаче някак цинично изглежда на фона на толкова буквално умиращи от бедност.

13

Гoшу

преди 5 години

До 10Не са били с джип, а в колата на Дивна - Тойота Корола. Не си смучете от задниците каквото ви дойде. Но Дивна сега да направи един благотворителен концерт, да събере още двама-трима певци и да даде парите. Това е решението за толкова много кинти.

12

ГО

преди 5 години

А, Дивна няма ли граждананска отговорност която покрива щети причинени от шофьора, включително неимуществени от типа на лечение на пострадал? Въпроса ми е без заяждане или каквото и да е било, а просто защото на няколко пъти вдигаха цената на ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА застраховка ГО и би трябвало пари да има. Или бъркам нещо? Иначе добре е да се помогне на едно младо момиче да води пълноценен живот.

11

Анонимен

преди 5 години

и пак ми се иска да се коментират и другите замесени страни.Също тема за размисъл са и обещетения от застраховката ГО и застраховка КАСКО за пострадали лица.Да не говорим, че посочената сума е завишена с процедури нямащи общо с "прохождането" на девойката.ама то лети - ша го ядем!

10

Анонимен

преди 5 години

В джипа 100% са били надули музиката до дупка и с пълна газ, тази си е била качила краката на таблото и са се хилили надменно на останалите шофьори .Светът е бил техен . И хоп стана белята и сега мили хората стегнете се да ми изпратите парички.....ама повечко евра не се стискайте.

9

Анонимен

преди 5 години

А ако не беше красавица ?

8

granik

преди 5 години

Е смяна на става е 3000 лв.. Приятел падна с мотор и си начупи крака, но не му е струвало 100 хил. евро , а целия крак е в пирони. Тези 100 хил. евро за малката, за пластични операции и тунинг ли са ? Това са пари за два апартамента в София или Варна, за които хората цял живот работят от сутрин до вечер на две работи.