47

Анонимен

преди 5 години

Никой не кара някой да дарява насила. Който има желание и възможност да си прецени. Но просто коментарите за дрехите й,дискотеките и тем подобни са излишни. Хората ,които нямат скъпи дрехи и чанти не ходят ли на дискотека чат пат или да излезнат на заведение. Айфони също вече доста хора си купуват. Проблема е ,че много се злобее и се пишат супер безмислени коментари ,но няма как без такива

46

.

преди 5 години

А къде е Дивна, да попитаме? Защо не плаща тя?Наглост шуробаджанашка - даже не е написано в статията, че Дивна е причинила катастрофата. Дано се оправи Кристин. Хубаво момиче, дано е щастлива.

45

анонимен

преди 5 години

Погледнете какво каза на 15.05,17.05-2017пластични операции и благотворителност

44

пипи дългото чорапче

преди 5 години

Нали преди време писаха че кракът е спасен и тя благодари на лекарите за това.Ако ние не помним поне гугъл помни.Отворете ,прочетете

43

Гошо

преди 5 години

Родителите и да теглят кредит, стига събирате от хората за щяло и нещяло. Колко стойностни хора със семейства и деца, работещи и подпомагащи по някакъв начин обществото си отидоха,без да са получили помощ. Тази за 2ри път моли да се събират за нея десетки хиляди. В крайна сметка е жалко, че на младо момиче му се е случило такъв инцидент, но сами да с е оправят със семейството и.

42

Теа

преди 5 години

Кристин да спре да проси от хората пари!!!Моля дарявайте на децата корито имат наистина нужда от пари!Помагайте на хора в нужда не на Кристин която на всяка снимка е облечена с дрехи за по над 3000 лева има пари и живее на гърба на хората наглярката!Няма операция на крак за тези суми осъзнайте го!Тя иска сега някакви пластични операции да си прави да е красива ! Отвратително..

41

До 40

преди 5 години

Помага се на човек в нуждаЗа мен е странно първо ти да не си помогнеш сам-предложиха и помощ от шоубизнеса,тя не потърси легалния и законов начин-застраховка,държава.Как помогнаха на Мутафчиев.Има си и гилдии,адвокати,работодатели.Те къде са?И какво е това нагло фукане с чанти,пътешествия.Родителите какво направиха?.

40

Ели

преди 5 години

Няма пари за лечение, а има за маркови дрешки и чанти...интересно

39

СО

преди 5 години

Дивна да вади дюшека и да започва да заработва за комнпенсация!

38

До 39

преди 5 години

Не виждам защо да не помолиш ако имаш нужда от помощ. Точно такива неща сближават и сплотяват хората. Да живееш в изолация и да не поискаш помощ, когато имаш нужда от нея е най-достойното, което можеш да направиш за децата си.

37

анонимен

преди 5 години

Защо само на известни и богати се помага?Тази има възможност.Познавам семейство сама жена си гледа 3те малки деца с минимална заплата.Държавата не и помага-то прокуратурата не и помогна да събере парите от бившия и мъж.Жената е сама и полуинвалидна.Само че е начетена българка и не пише по разни сайтове.По добре да ровя по кофите и децата ми да са отличници и да са добре възпитани.Така ми каза.Нито социални,нито дявол са и помогнали.Сама се справя.И децата и са за пример в квартала.

36

Анонимен

преди 5 години

Дивна да тръгне да пее по заведенията и да и събере необходимата сума.

35

666

преди 5 години

тази май не разбира, че плати ултимативна сметка - колкото й остава на този свят, ще е инвалид! дявола така дава - като взима!!

34

Анонимен

преди 5 години

До ГoшуКефи ме как нищо от написаното не е истина.

33

Гoшу

преди 5 години

До 32Аз вече дадох 100 лева. Скромно, но от сърце. Но там е дадено, че трябват 65 000 евро, а не 100 000, както пише в статията. Според мен това младо и красиво момиче, пред което е тепърва живота не трябва да бъде погубен и трябва да и се даде шанс за ново начало. Бай дъ уей, половината пари са вече събрани

32

Анонимен

преди 5 години

До 32Абе сельоооо, ти не си ли българин, твоята заплата не е ли мизерна, кво се правиш на интересен, затапвайки се сам.

31

Анонимен

преди 5 години

До 27А на колко хора които живеят с по лев дневно сте помогнали бе тарикати? Отделно никой не ви кара на сила, сещаш се.

30

Анонимен

преди 5 години

До 29Момичето няма нужда да й се помага, има си достатъчно, просто е алчна и нагла.

29

Анонимен

преди 5 години

Богатите събират парички от бедните, за да станат още по-богати, страшно, тази се е обиграла са парламента, явно я е яд, че някой я е преварил с идентичната идея за национална лотария и пробва друга схема

28

Анонимен

преди 5 години

Няма лошо в това да се помогне на момичето. Лошото е че има много изоставени хора на произвола и хората не се сещат за тях.