47

Анонимен

преди 5 години

И руснаците - като не могат да обяснят нещо с логика....като американците започват да говорят ( глупости ) за "природен" феномен!Има много природни феномени който нямат обяснение до ден днешен бермудският триьгьлник например и много много други примери да ти изброявам ли още ???

46

Циник

преди 5 години

9 млади, здрави, интелигентни хора - режат панически палатката си отвътре , и се втурват полуголи в преспите.Няма следи от "чужди стъпки" или от животни.И руснаците - като не могат да обяснят нещо с логика....като американците започват да говорят ( глупости ) за "природен" феномен!

45

Циник

преди 5 години

Ха-ха-ха , някакъв умник по-долу е написал, че са убити! Откъде толкова мозък у него...не мога да си обясня. Този случай е един от най-мистериозните за които съм чел! Защо всички трупове са имали странен "оранжев" цвят ... защо контузиите по телата са изглеждали така , все едно са се взривили отвътре.Какво е на една от последните снимки на единия от убитите.Този случай - е една от мистериите на XX век.И нито едно обяснение не обхваща всички факти. 9 млади , здрави хора посред нощ - режат пала

44

Анонимен

преди 5 години

Чували ли сте за инфразвук гората на мьртавците както я наричат в тази част често духат силни ветрове основната причина за появяването на инфразвук сьщо така и в морето много кораби са намирани без екипажи те просто сами скачат зад борда.? В самом деле, мы уже знаем, что мощный инфразвук с частотой 7 герц смертелен. Между тем инфразвуковые волны, возникающие при штормовой погоде, по своей частоте близки именно к этой. Вполне резонно предположить, что у "голоса моря" частота колебаний может достигать 6 - 7 герц. И вот, когда такая волна "накрывает" судно, она за секунды убивает всех. При этом т

43

Анонимен

преди 5 години

Няма следи от други хора, нито от животни. Само те, хукнали по *** в студа. Като при задимяване на палатката. Но нито една хипотеза не може да обясни всички факти, които са навързани при разследването.

42

Анонимен

преди 5 години

Убили са ги. Горките хора.

41

Анонимен

преди 5 години

Двама от загиналите са се опитвали да се качат на кедъра. Има следи от кръв и кожа на височина 4,50 м. Защо ли?Просто са искали да избягат от приближаващите убийци. И това след доста време от напускането на палатката и на 1 км от нея!?

40

Anon

преди 5 години

Водката не прощава...

39

Анонимен

преди 5 години

кой е игралния филм?

38

Гoшу

преди 5 години

Явно пиенето на препарати за вана не е от сега

37

един ганьо

преди 5 години

Аз съм гледал версия като игрален филм, но не помня руски ли беше или холивудски? След като го изгледах, проверих къде е тоз проход. Замислих се!

36

До 25

преди 5 години

Също така лентите от някои апарати са прибрани,а военните излизат с тезата ,че тези апарати не са имали ленти ?! Не забравяйте и ,че годината е 1959г. а точно тогава се разработват ядрените оръжия и върху всички тела има радиация.Има една единствена снимка която е пусната и тя естествено е мъглива ,но на нея се вижда нещо като взрив.

35

До 25

преди 5 години

Само на едната жертва й липсват езика и очите,но това може да се обясни и с животни.Хората са били 9 на брой от които 6 умират от хипотермия а 3 заради травми.Тук може би става въпрос за военен инцидент.От тези 9 човека всички са се познавали освен един,който тепърва е тръгнал с тях да ги води и всъщност е бил шпионин.Наоколо е имало военна база.Случаят е прикрит от военните ,защото най-вероятно са замесени.Труповете са местени преди да се съобщи ,че хората са починали.

34

До 37

преди 5 години

Абсолютни глупости си написал.

33

Анонимен

преди 5 години

Там в района е имало извънземни посред зима никой не спи без дрехи в една палатка! Hа една от жените езика е бил изтръгнат, останалите всички са намерени без дрехи, някой им е свил дрехите за да не се узнае, че по тях е имало радиация и други следи от извънземна слуз, случат е засекретен и са пуснати лъжеверсии. Всички са били в шок от това, което са видели и не са знели накъде да бягат.

32

Щерю

преди 5 години

Какво има да разплитат - всъщност крият, че военните им тайно са изпробвали т.н. "скаларно" оръжие и са убили младежите...

31

Анонимен

преди 5 години

тази служба с абревеатура от 3 букви е най-опасната в света, в сравнение с аналогичните в др. страни. много по-брутални са в действията си. да не се забравя, че най-големите серийни убийци, също са от там. има нещо злобно, отмъстително в този "народ" (не знам как да ги нарека, защото там са 100 и кусур националности) ... като си спомням - 3 пъти са ми разбивали вратата на стаята, докато съм си идвал тук ... противоречиви спомени имам за тях, много противоречиви... опасно племе, надъхано!

30

до 666

преди 5 години

Според теб как след като ги удря зимна мълния те успяват да напуснат палатката и със счупени ребра да се отдалечат на 1 км в дълбок сняг? После дори 3-*** правят опит да се завърнат но, не стигат и замръзват по пътя? Езикът е изрязан? Обясни как мълния реже език, чупи ребра и вади очи?

29

Анонимен

преди 5 години

На почти всички са счупени носовете а на някои от мъжете пръстите на ръцете.Те са се съпротивлявали и са се били с нападателите си които са били със снегоходки и затова няма следи. Единият от мъжете има останки от пяна в устата, задушаван е и е агонизирал.Ребрата са счупени със сядане върху гръдния кош. В тези години (1959) в горите на Урал са скитали и са се укривали всякакви престъпници.Най-вероятно са такива или от племето манси.Интересно е че нищо не е взето.Пари и ценности!?

28

Анонимен

преди 5 години

хм ... ами ако този таен проход е водил към таен бункер, убежище или даже нещо повече, построено от службите , и тези са попаднали в "опасна близост" до него??? намерили са ги с отрязан език (за да не говорят за това, което са видели) и с извадени очи (за да не виждат повече това, което са видели) !?ако има някакво "глобално убежище за властта", точно в урал би трябвало да е, няма къде другаде да е - там е планина и е логично да е там.