7

Ужас

преди 5 години

Интересна история. Чел съм доста за тях. Едва ли ще узнаем цялата истина някога. За мен най-вероятно е да са попаднали в буря, да са измръзнали много, при хипотермия хората им се обърква психиката, има случаи да си мислят, че в горещо и да се събличат. Стават дезориентирани. Нараняват се по всевъзможни начини. Това е най-логичната версия, която съм чувал. Но не изключвам и други причини.

6

Анонимен

преди 5 години

Няма такива територии, всичко е пребродено и картографирано.

5

Анонимен

преди 5 години

В азиятската част на Русия има огромни територии където никога не е стъпвал човешки крак! Там могат да се крият колонии от йети, извънземни бази, и цели стада динозаври! Някой няма да повярва че това е възможно в ерата на интернет и космическите технологии, но той просто няма да има представа за какви огромни пространства става въпрос, при това далеч от всякаква цивилизация!

4

Анонимен

преди 5 години

АЛИ- бали, в стил баба Ванга! Нямаше Господ в Съюза, заместваха го с Джуна, Чумак, Кашпировски, баба Ванга, а най-вече - НЛО. И с такива историйки, чути-недочути, един вид мистика.

3

Анонимен

преди 5 години

Най вероятно американците са ги избили и по точно ЦРУ

2

Анонимен

преди 5 години

Има и сериал Дяволското гърло, но е много заплетен.

1

V

преди 5 години

НЛО КГБ Ети .А на мен ми прилича на варненски тираджия в чиито двор са влезли натрапници :))) Вчера говорителя им го карат болен да бачка ,а днес Калинчуу на син фон пускат. На американско синьо :))) Няма ли оназ хубавата поне ??? Калинчу на мизерно син фон си *** гледайте вие