27

Анонимен

преди 5 години

Точно си е личен проблем. Не ме занимавайте с глупости.

26

Незнам

преди 5 години

Като гледам колко свестни момчета са все още ергени и то интелигентни хора с добра работа. Пък тя ми се хваща с някъв наркоман там, после убил я бил. Основният проблем са наркотиците, белите наркотици правят хората нервни, изпържват им мозъците - почва едно нерационално мислене. Момичета моля ви се избирайте внимателно приятелите си има и по скромни момчета като трябва направете вие първата крачка, а не да се хващате само с някой щото ви е заговорил и ви е писнало мама да ви казва че ще си сама

25

Анонимен

преди 5 години

Истанбулската конвенция на никого проблемът няма да реши. Нужно е добри наши закони, които да се спазват и работещи държавти органи. У нас последното е проблемът. Закони си имаме.

24

Анонимен

преди 5 години

Най - голямото насилие над човека е да му набиваш в главата нереални идеи. Сблъсъкът с реалността ще е постоянен и много болезнен и ще продължи дълго. Заради това са се разпаднали всички империи - започват да приемат идеи, далечни за физическия свят, за твърде важни и реални и стават слаби. Пример за такива идеи в днешно време е различен то физическия пол джендър. Това води до самоубийства.

23

До 22

преди 5 години

Каква е вината на държавата? Че не хрантути къpлежитe oт НПО-тата ли?

22

21

преди 5 години

ДЪРЖАВАТА НОСИ ОГРОМНАТА ВИНА!!

21

много късно

преди 5 години

Не всички жертви на насилие имат стокхолмски синдром! Повечето жени обаче просто няма къде да избягат от насилника -материално зависими са с жилище, работа и т н Защото досега се считаше, че жертвата трябва да бъде изведена от дома и настанена в "защитено" жилище.А насилникът остава да се разполага в къщата като цар -всъщност той това е целял като цяло! А жертвата ще се мъчи в това "защитено " жилище, все едно е в затвор и ще се блъска с още дузина като нея! А всеки знае какви са условията в обществените жилища у нас -за деца и др. слаби социални слоеве. Не са хотели нали?! Държавата н

20

Стокхолмския синдром

преди 5 години

Повечето жертви са се привързали към насилника и ги е срам да си признаят че са насилвани.Нещо повече те защитават насилието над себе си и оправдават насилника като нападат онзи който е забелязал какво става .Няма да решите нищо с този закон !

19

За N-ти път

преди 5 години

До 18А ти какво си по произход бе, джендърче? Явно освен половата ти идентичност и националната ти е флуидна. Яд ли ви е соpocоидите, че останахте без финансиране по ИК?

18

Анонимен

преди 5 години

До 16Нали затрихте само през Януари 13 пешеходеца, смилайте се и си в'ервайте че не сте ***, но сте! Тя природата си знае работата, изтребва нише-мислещите и тръдно-смелящите! :)))))))))))))))Ромите се плодят така че скоро ще сте малцинство от собственото ви тесногръдие и "мъдрост"! :))))))

17

Стамат

преди 5 години

А стига бе! Ама наистина ли?

16

До 15

преди 5 години

Дженди, яд ли ви е хомосексуалистите от НПО-тата, че не ви приехме конвенцийката.

15

Анонимен

преди 5 години

Смилайте се по къщята и пешеходните пътеки, колко родолюбиво звучи!

14

Тео

преди 5 години

Насилието може да бъде както физическо, така и психическо. При отровени отношения между двата пола, винаги се прилагат прийоми от това кой какво може по-добре. Жените са царици на психическото насилие, но ние, от Марс сме по-опасни, защото търпим и в един момент като чашата прелее сме способни на глупости. А истината е - човек трябва да има доблестта да погледне истината в очите - всеки е свободен и е господар на живота си - правиш ли лошо - винаги се връща. Ако не върви - пътя и напред!

13

3 N-ти път

преди 5 години

Очаквано пишманпсихоложката защитава Истанбулската конвенция.

12

Пеппи Широкия

преди 5 години

В сайтовете за запознаства е пълно с мacтии, чиито мъже са им избягали по уважителни причини. И тези въпросни мacтии, имат наглостта да се представят за изоставени жени и търсят наивни мъже, които да ги отглеждат на аванта барабар с децата им от неуспешна връзка. Пълно безобразие!

11

За N-ти път

преди 5 години

Годишно в България стават между 100 и 120 предумишлени убийства, между 25-30 са убийствата на жени, а останалите са на мъже. НПО активистчетата, усвояващи пари по национални и европейски програми, защо не напишат колко убийства на мъже са станали около тази дата? Плюс това може досега да е нямало глава "Домашно насилие" в НК, но побоят, изнасилванията и убийствата са наказуеми.

10

преди 5 години

Домашното насилие е повод феминистите и марксистите да влязат в семейството. Целта им е една: пълното унищожение на семейството съставено от мъж и жена. Средства за това не се пестят.

9

Анонимен

преди 5 години

Това ми звучи малко като:Домашната ракия е обществен проблем...Аз лично проблем не виждам никъде. Нито в домашната ракия, нито в домашното насилие. Защото и от двете не виждам никъде...

8

Анонимен

преди 5 години

Домашното насилие е масово явление в ромските семейства. Там работете. Аз лично не познаван нито едно семейство от етнически българи, в което да има домашно насилие. А постоянно слушам за това в медиите. Някой ми се струва изкривява реалността. Приемете закон срещу ромското насилие, защото то е най - силно изявено. И не е само домашно.