25

Реалист

преди 5 години

Номер 1 и 7 няма да е лошо да се обосноват защо коментират така преди да пишат такива злобни коментари

24

Антисектант

преди 5 години

Всички секти трябва да бъдат забранени и дейността им - категорично прекратена! С всички възможни средства!Това важи и за България! У нас има повече от 170 "деноминации". Вторачили сме се само в мюсюлманските секти, а е пълно с разни лъжехристияни. Не можаха да разделят плътта и кръвта Христова, лочат я като вампири! Това са едни малки предприятия, пирамиди, перачници! Нищо не направи НС с новия Закон за вероизповеданията.Стига с плюенето по Русия! Върнете се назад в ранчото "Уейко" в Тексас!!

23

Кюстендилец

преди 5 години

Тия са по нахални и от скакалци . Изперкали сектанти . Гледат да промият мозъците на децата ни и заливат града ни с брошури от месеци . Кой ли ги финансира ?

22

Ха ха

преди 5 години

Пак е имал късмет тоя датчанин . Само са го арестували. Оня сектант дето "щурмува" острова на Сентинелите преди няколко месеца го опекоха и изядоха .

21

Стамат

преди 5 години

Россия знае какво прави духовната подривна дейност. Който се майтапи с това - бой!

20

по правило

преди 5 години

Никой не бива да бъде затварян заради мирни действия на поклонение и за изразяване на своите религиозни вярваниятака е ! докато не почне да проповядва...

19

ДРУГА ВЕССИЯ

преди 5 години

Осигурили са му тишана и спокойствие да си общува с йехова

18

ЗА ДОБРО

преди 5 години

Сега ще е свидетел на сибирския студ. :)

17

Щирлиц

преди 5 години

Само 6 години за този антихрист!?

16

...............

преди 5 години

В РУСИЯ ИМА ЗАКОН НА ОПРЕДЕЛЕНИ МЕСТА ДА СЕ ПРОПОВЯДВА НА ОБЩЕСТВЕНИ МЕСТА Е ЗАБРАНЕНО ТОВА Е ОТНАСЯ ЗА ВСИЧКИ РЕЛИГИЙ.И ЗАБРАНЯВА СЪБИРАНИЯ ПО ДОМОВЕ ИЛИ ЖИЛ.СГРАДИ ТЕКА СЕ ОБЕСПАСЯВАТ ОТ ТЕРОРИСТИ

15

Дани

преди 5 години

Сетих се за един хубав стар виц: Защо в Сицилия няма свидетели на Йехова? Там по принцип няма никакви свидетели.

14

Анонимен

преди 5 години

Как защо да ги забранят? Това е типична тоталитарна секта с парична цел - заробване на членовете, принуда да дават парите и имотите си на църквата, откъсване от външния свят, заплахи и преследване при опит да избягат, скъпи адвокати. Според вас откъде сектите имат толкова пари за луксозни офиси, книги и брошури по целия свят? Не става дума за вярвания. Друг е въпросът, че в Русия са забранени, защото тоталитарната държава не търпи конкуренция от други тоталитарни структури.

13

Анонимен

преди 5 години

Какво се е разревал ЕС ! Тази организация е била забранена една година по рано , тоя е знаел това и пак е пак продължавал. След като е нарушил закона е бил арестуван. Според ЕС законите могат да се нарушават, така разбирам сороския им рев.

12

Анонимен

преди 5 години

ЕС до сега нищо не е казал срещу терора над православните от руската православна църква в Украйна. Там има вече стотици случаи на побои над свещенници и вярващи, на завземане на храмове и до открита намеса на властите в религиозния живот. Синът на моя позната преди почти 20г. влезе в тази секта и до днес тя не го е виждала и чувала. Не знае дори дали е жив. Това е типична тоталитарна секта.

11

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен # 4Защо съдиха онзи с голямата брада от пазарджик. И той само проповядваше.

10

Анонимен

преди 5 години

Какво значи дегенеративна идеология и лои идеологии за генеративни?

9

Анонимен

преди 5 години

Сега трябва да го пребиват в затвора всеки ден за назидание и атом за меките китки от уест юрап ахаххаха !

8

Анонимен

преди 5 години

Тва моноестипнит е религии... Луда работа...

7

Анонимен

преди 5 години

Свидетелите на Йехова са класическа секта от най-лошите. Дори евангелистите в САЩ ги отричат. Много дори западни държави години са се борили с тях. Според мен трябва да са забранени и в европа (както и са били на много места в миналото)

6

Анонимен

преди 5 години

Значи ли, че според ЕС, ако си доказан екстремист, водач на секта забранена в Русия, но си Свидетел на Йехова, властите нямат право да те преследват, защото имаш религиозни убеждения?