89

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 107Този полицай е сгрешил. Никой представител на фауната не издържа човешки поглед.

88

Анонимен

преди 5 години

Без социални за непълнолетни майки и без право на гласуване за хора без основно образование и сме готови!

87

Анонимен

преди 5 години

Достатъчно е да се въведе трудова повинност за извършителите на нарушения ....работа бол ...е да копаят тунела под Шипка ....или да чистят язовири и речни корита ....

86

АНТИ до неразбралите

преди 5 години

Все по-често Китай е с Русия.Ще объркат НСР.Успех !!

85

До НЕ ТАКА

преди 5 години

Не си прочел внимателно. Предлага точно това което пишеш, с изключение на трудово-осигурителния стаж за двамата. Мерките му са префектни! Който не иска да учи, работи и живее в незаконна постройка просто губи всичко! Дава им възможност да се върнат в училище и да си доучат - което е честно и което запушва устата на "борците за права".

84

Анонимен

преди 5 години

От шкембе войвода нищо не става освен да събира евраци от Българско гражданство

83

Анонимен

преди 5 години

Ако това го въведът в БГ и го изпълнят ...... ще го направят този министър председател ! !

82

майорски

преди 5 години

До тонкатаТонка забрави и индия ...и като ги сметнеш излизат заедно всички тези по население и икономическа мощ се оказва полвината свят е с Русия ....нашта европичка с мижавите 300 милиона ....и територия по малка от Татарстански окръг в Русия .....да си кротува ...че спрят ли ни ресурсите ...сами ще побегнем от Европата ........

81

mango

преди 5 години

бате коко го даваш паспорто бе бате

80

.

преди 5 години

Браво, най ми харесаха мерките с ваксинациите, гледайте да объркате ваксините и бързо ще намалите популацията на мишките.Както в момента се изтребва народа с така нареченият грип.

79

АНТИ

преди 5 години

Българи, вас ви продадоха/предадоха преди 30-тина години.И да скачате - все тая.Ще се молите на Русия пак да ви освобождава.

78

Един от Северозапада

преди 5 години

До тонката "Бойко дърпа шалтера:)"---Така хубаво Бойко дърпа шалтера, от години, че по нашия край, в махалите масово печелят по избори, а на другия ден, след изборите, махалите ударно опразват Кауфлад, Била, и другите голями вериги магазини.

77

1

преди 5 години

От колко години е в политиката, че сега се сети

76

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

до 77На практика ромският етнос е освободен от всякакви задължения към държавата и обществото.В същото време е получил не само права, а и ПРИВИЛЕГИИ спрямо останалите етноси в България.Всичко това съчетано с културните особености на етноса създава перфектните условия за бързо и масово размножаване на ромите.Или казано на *** език Асан няма никакви други ангажименти освен да държи корема на Айшето постоянно пълен с бебета.Ето, в това е проблемът !Не учат, не работят и само деца правят.

75

до 77

преди 5 години

ако искат не по 22, по 38 да имат, ама да не чакат на твоите и мои данъци, да не ги подхвърлят по домовете и по кръстовищата да мият стъклата на колите.

74

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

до 77Никой не забранява на ромите да имат по 20 деца.Въпросът е в това, че Системата им осигурява условия да имат по 20 деца.Как ?Като не плащат ток, вода, парно, данъци, такси ...Като получават пари от държавата, НПО-тата, по различни европейски програми за интеграция ...Като не им се търси съдебна отговорност за престъпленията, които вършат или ако бъдат осъдени присъдите им са по-леки в сравнение с другите етноси.Като им позволява да живеят на семейни начала с малолетни и дори с деца.

73

бай х

преди 5 години

До Анонимен 77 не е проблема самото раждане ... а във мисленето след това българката ражда 1 - 2 и мисли как да го образова изучи, взима заем за дом ци..ромката - ражда 3-4 и мисли как да взима повече помощи ,да изучи децата да крадат и да направят незаконен катун някъде

72

Анонимен

преди 5 години

"досегашната интеграцията" - всеки ден ви сочат като пример за неграмотност....или и вие сте от електората?

71

перфектно е!

преди 5 години

Всички позитивни коментарии под статията се махат светкавично значи Мерките са префектни! Многото останали плю.нки не са по същество. Прочетете внимателно какво пише - перфектно е! Дава шанс на читавите и отнема всичко от мързеливите, неграмотните и крадливите. Какво по-добро? Могат да сменят държавата ако не им е добре така!

70

Анонимен

преди 5 години

До 73 Това са хора и ако искат ще имат и 22деца!Нали сме уж демокрация или щом българките не раждат и другите няма да раждат!