29

mnmn

преди 5 години

Грухиииии

28

Анонимен

преди 5 години

Ама теза неща не трябвашя ли да се случват след последните избори. Сега, ако пак те поставят на власт, ще чуем същото след около 4 години, същото след безброй кражби, безброй побои, безброй невръстни майки....Ама е възможно, той българина помни като офтса

27

Алооооо

преди 5 години

Хубаво е изискването от 4-годишни да ходят на детска градина, НО ЗАДЪЛЖИТЕЛНОВСЕКИ ДА СИ ПЛАЩА ТАКСАТА.Какво е това безобразие, детската градина да е безплатна за онези, които и стотинка не са внесли в хазната, а само я източват, въпреки че са млади и здрави и за тях има работа?!?!

26

Анонимен

преди 5 години

Как са маргинализирани, когато правят каквото си искат броят им расте експоненциално?

25

Анонимен

преди 5 години

Не разбра, че не работи това което иска. Накрая ще остане само Каракачанов в бг и ще си прилага концепциите.

24

Ха-ха

преди 5 години

Късно е,Шкембе войвода!Досега какво прави?Две години-НИЩО!Европарламент няма да помиришете,както и следващ национален!Ще си намерим други патриоти,по-радикални,дето могат да свършат работата!

23

Анонимен

преди 5 години

По отношение на образованиетоКое образование като и българите бягат от училищата. Средното образование така го реформираха ГЕРП, че стана тотално ненужно и няма връзка с икономиката. Учат ненужни и остарели предмети. Висшето стана платено и не стига че студент плаща, ама го задължават да учи пак глупости и не може да избира че после да си намери работа. Задачата е да има работа за професорите и доцентите на държавна хранилка.

22

ДругитеНеобходимости

преди 5 години

Който няма средно образование - три години Строителни войски, включително и за жените. Ако се опита да хитрува и да се освободи от тази казарма като забременее, да се изчака да роди детето и после да си дослужи, като службата й да бъде удълженас 1 допълнителна година заради гяволъка.Който не ще да ходи на училище до 16 г. - ТВУ. Ходенето на училище да означава дисциплина в клас, оценки според реалните знания и остане ли да повтаря повече от веднъж - и той в ТВУ, защото ученето е задължение.

21

Анонимен

преди 5 години

Малкия паспортопродавач.

20

Анонимен

преди 5 години

Ами по-добре е от нищо. Статуквото трябва да се промени. Всичко, което пишете е просто демагогия. Ако продължаваме по този път все повече роми, ще се маргинализират и престъпността ще нараства все повече и повече. По-добре да бъдат вкарани в системата. Да работят, плащат данъци и осигуровки, отколкото ние да изхранваме тях. Това не го ли разбирате ?

19

Анонимен

преди 5 години

Идват избори. Това е като пенсията от 300 лева. Шкембе войводо веднъж излъга вече не става. А това което предлагаш са абсолютни небивалици. Това ли измисли за 1 месец! Смех отвсякъде.

18

Каква концепция?

преди 5 години

Хиляди пъти писахме по сайтовете неща, които всеки одобрява:1. Никакви помощи на здрави хора под 65 г.2. Детски надбавки за децата на ВСЯКО семейство, но само за по две деца исамо по 37 лв за дете. Който иска да има поколение, да си носи отговорностите.3. Който народи деца, но не може да ги отглежда - принудителен труд, за да изработи първо глоба за безотговорността, после издръжката на децата и накрая ако успее и за собствената си храна.Това да важи за всички, без оглед на етноса.

17

Анонимен

преди 5 години

Тази концепция беше отдавна измислена и се прилагаше с Страшна Сила ,през едно друго време ! И -работеше ! Тогава ,никой ,на никого не Обещаваше ! Нещата ,просто ,се случваха !

16

House M.D.

преди 5 години

Иване, Иване, Иване, Иване,спасение няма щом си ДС-агент най-голям.

15

Анонимен

преди 5 години

Всичси роми имат по 15 деца и са вечно бременни, Карачанаков лъже и мaже като дърт ром ако искат ще съборят незаконните гета явно не искат има там далавера.

14

единствено решение

преди 5 години

Каракачанов си прави проветрение на устната кухина преди избори...Каква интеграция бе? И това да се плаща за спешна помощ от Европа ще те настъпят ...глупости говори. Решението е да им се даде на един край в България територия на ромите да си правят държава,да си правят болници и да не паразитират на наш гръб. Да се огради граница и да се минира да не стъпват в България....друго решение няма.

13

1

преди 5 години

Всички сте "готови"! Идват избори! Големи "концепционисти" сте всичките! Едни и същи предатели на собствения си народ.

12

Анонимен

преди 5 години

Голям ***, идват избори и се сети отново за чувала с лъжите и глупостите, но не знам дали останаха шарани да му се връзват на приказките!Как си представя шишкото след две деца оставени в дом да се вземат мерки срещу майката да не ражда повече?! Стерилизация, затвор какво, как ще я спре, защо не каже? Само глупости.

11

Ром

преди 5 години

Бате къща или апртамант ша даваш ли ?

10

Православен

преди 5 години

Само най-великият лидер на днешното време - Владимир Путин, знае как да се справи с ромския проблем. Докато ни командори Брюксел ромите ще ни унищожават.