143

Коко

преди 5 години

Болезнената за някои истина е, че напускат България хора, които нямат и не могат да имат нещо тук, хора родоотстъпници, хора, които се радват да слугуват на чужденците, хора искащи да бъдат това, което никога няма наистина да бъдат, да не продължавам. Наистина губим и някои стойностни хора, но като цяло аз съм с две ръце ЗА да заминават всички, които ако останат биха мрънкали и не биха били с нищо полезни на обществото.

142

Анонимен

преди 5 години

Върнах се с висше от Запад. От юни м.г. търся работа без успех. Наемат калинки.

141

Анонимен

преди 5 години

До Дончо"Русия е шитхол, Америка е шитхол, Китай е шитхол и Англия е шитхол."---Дончо, а ти "кърпен" хол ли си, бе, душа? Колко ли са те кърпили.... :)

140

Анонимен

преди 5 години

"Към чужбина гледат младите с ниско образование,..."---А с ниско образование са предимно ц.г.н.те / ромите (младите).Гледат към чужбина, за да завършат там някое по-престижно учебно заведение,след което да се завърнат и работят за благото на Родината... :)

139

Дончо

преди 5 години

Русия е шитхол, Америка е шитхол, Китай е шитхол и Англия е шитхол.

138

Анонимен

преди 5 години

Младите,които са завършили в чужбина,се завръщат само ако тате,чичо и леля са им обещали сладка работа с чуждата диплома.

137

Еха

преди 5 години

Не обвинявайте тези, които се евакуираха, а шайката от Драгалевци, Бояна и Лозенец, които винаги са пазили властта....Не може Перник да идва да протестира, а софийските смачканяци само да чакат....винаги са били така, някой друг да им свърши работата и после си присовояват историята

136

До 136

преди 5 години

Точно това имах в предвид...простотията. В Англия всеки те приема такъв какъвто си, всеки е равен и никой не обижда на "хомосексуалист". Може би за това и англичаните не емигрират.

135

1

преди 5 години

До Анонимен 137А тези, които слугуват на мафията, какви са!? Не са ли те "предателите"? Като те натиснат държ. служители, щото не си "наше момче", какво ще правиш!? Ами много ясно, че ще накрая емигрираш. Мафията в България си има държава! Кой е предателя, не е ли този който си трае?!

134

до Дидо

преди 5 години

нормално е, софиянци масово разхождат кучетата да акат навънка и паркират в шубраците и на разбитите тротоари....

133

Анонимен

преди 5 години

Всички тези, които заминава в чужбина са национални предатели и изменници!

132

Анонимен

преди 5 години

Всички тези, които заминава в чужбина са национални предатели и изменници!

131

Анонимен

преди 5 години

Върни се в Англия при хомосексуалистите, за нас българите няма проблем да те няма тук!

130

Дидо

преди 5 години

Преди две седмици се прибрах в България след 3 години като студент в Англия. Още не мога да свикна с мръсотията, въздуха едва се диша, хората ми се смеят че карам колело, кучета ме гонят, роми ме псуваха. Кварталите на София са като след война, автомобили по тротоарите, кратери по улиците, никаква зеленина, кучешки л..на, пълни торби хвърчат от терасите, пияници и всякакви страшни индивиди скитат из улиците, всеки те гледа на скандал и е готов да скочи на бой.

129

Анна

преди 5 години

Аз лично напуснат заради простотията на Българите, изключително прости хора останаха в България, непоносимо е.

128

666

преди 5 години

Не е вярно че младите заминават да работят в чужбина,само за 2018г. в България са се върнали 1 700 000 млади хора и са почнали работа тук.

127

Asd

преди 5 години

Пуслушайте малко БГ История, и ще разберете, че докато малките, уж, хора от провинцията са градяли България и са я издигали, днес със заслугите им хвалят разни професорчета и демократчета у софията....

126

Asd

преди 5 години

Потомнците на Великите Българи са онези от Софийския Университет и коментаторите по телевизията у София...Те си присвоиха историята..А ние дето уж бършем ***, не сме потомци.Нека вие у софията сте потомци на Великите Българи., а ние да сме необразованите...Всъщност ние се бихме, а вие си присвоихте всичко...нали така :)

125

127

преди 5 години

А България на кого да оставим? Затова ли са си проливали кръвта дедите ни? През балканските войни, българи са се връщали да се бият за България, сега техните потомци бягат, както плъховете напускат първи потъващият кораб. Бягайте, с такова съзнание с нищо нямаше да сте полезни, ако бяхте останали тук. Всеки може да избяга(нарича се дезертьорство), но малцина биха защитили родината си! Не виждате ли, че така България умира, кой да я брани, ако всички избягаме?

124

Анонимен

преди 5 години

Нека ахмаците да не говорят празни приказки,робуването не е в чужбина а тук,идваш си от работа като гостенин в къщи само за малко и вземаш едни от най мизерните заплати в света.