223

do xx

преди 4 години

и след като са работили в чужбина няколко години защо не са станали "успешни мениджъри" там с яки заплати а се били върнали за 5000 в БГ.Затова и са се върнали, щото са некадърни да пробият там.Ама нали си наясно че хората бягат от простотията, алчността завистта, корупция, "калинки" и все едни ценности дето деформиха цялата държава.

222

авс

преди 5 години

голата истина на българия че са се продали на ес и сащ народа се настрада от ноември 1989 год.нищо не е направено да се стреми власта да задържа народа си благодарение на сащ ние се лишихме от работни места и милярди от южният поток.ес ни лиши от заводите и селското производство всички природни богаства са продадени от иван костов.влезе в историята и е забравена.от наще политици не се гледа реално че народа страда за тях е важното да си напънят джобовете и а имат власт вички политици са вайсали

221

D

преди 5 години

Колко от тея млади висшисти се реализират по професията си?!!! И все пак според вашите статистики, по-малко от половината искат да останат тук. Това харесва ли ви?? Хората емигрират за по-качествен живот. не само от финансова гледна точка. някои хора имат ценостна система, която тук няма как да се осъществи.

220

Шоп

преди 5 години

До Shark:Хукват. ама работят като фелдшери и сестри.

219

Shark

преди 5 години

Да да, затова завършващите медицина чакат с четири очи дипломирането и хукват навън. И не само те.

218

Харпунджията

преди 5 години

,,Към чужбина гледат младите с ниско образование, 33% готови да емигрират'' Ами тези с ,,ниското образование'' за сега само гледат ,докато тези с ,,високото'' са ве4е там.

217

ПОЗНАВАЧ

преди 5 години

Че тия с високо образование отдавна избягаха, на ред са останалите

216

Анонимен

преди 5 години

78 procenga ot bulgarite sa gotovi da emigrirat v darjavata Izrael i sa uvereni, che tam gi chakat i ste gi priemat lubezno i sardechno kato Gospodevi lude u doma si...

215

глупости

преди 5 години

истината е че в българия остават само некадърниците и връзкарите

214

Хаха2

преди 5 години

Военните ни с розови BMW, полицаите голтаци, та се налага да рекетират шофьорите или да заработват допълнително като охрана извън работно време, Здравната каса все пари няма, ама и там шевчето вози гъзината на луксозна машина, щото друго си. Пък и си отглеждаме 240 хрантутници... То е ясно, че с поста идват и облагите, ама поне малко да си ги заслужите бе другари, ей така, от кумува срама, дет се вика. Щото още 2 - 3 поколения и ще си останете сами...

213

Хаха2

преди 5 години

Как да остане човек в такава държава, дето пари все няма, ама пък се пръскат на поразия? Електронни винетки? Колко милиона потънаха там? И пак не работи системата. Интелигентни табели? Същата работа! Нови магистрали? Минала не минала година от рязането на лентичката и айде за ремонт. Ведомствата се надпреварват кое по луксозни лимузини да купи, щото "шефчетата" са ларж с чуждите пари.

212

Анонимен

преди 5 години

Срам и позор!

211

Анонимен

преди 5 години

До 146 Нормално. Западното образование е кофти, затова и дипломите не се признават. Ще трябва да си доучиш тук за да можеш да работиш нещо реално.

210

вишист

преди 5 години

До действителностМилион пъти съм го пропсувал това мое висше образование!!!!!!!!!!!!!!!Антифашистите надделяха!

209

действителност

преди 5 години

АМИ КАТО НАВЪН ПЕЧЕЛЯТ МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ОБРАЗОВАНИТЕ? ДАЖЕ СА ИМ ШЕФОВЕ!

208

хх

преди 5 години

Преди 20 г. бях понатрупал малко пари и вместо да ги похарча за мерцедес и кючекчийки по чалготеките реших да инвестирам в образованието на двамата си сина.Изпратих ги да учат,единия в Мюнхен, другия в Манчестър.Давах им ограничено количество пари,така че да им се налага и да работят за известна част от издръжката си.След завършването и двамата останаха да работят там по няколко години,после се върнаха в България и днес са успешни мениджъри с високи (над 5000) заплати.Но бачкат,много здраво..

207

Стамат

преди 5 години

Поредната масонска клоунада!41% от младите висшисти са доволни от условията си на живот у нас - булшит, брат, булшит от секъде!

206

Виготура

преди 5 години

До 25 години мятат салфетки в чалготеките и после - "Няма бъдеще в тая скапана държава брат"

205

От Берлин

преди 5 години

Пропаганда ала Гьобелс..Прави ли ви впечатление, че редовно излизат такива статии...??? Герберастка помия....

204

сара

преди 5 години

GG ,то и обратното е вярно. Ако кажа, че тука съм успяла да се реализирам добре веднага ще започнат минусите и обидите. Ще ми заобясняват, че лъжа и подобни глупости. Всеки търси своето място под слънцето. Моето е тука, а твоето някъде там. Всъщност има ли значение това след като и ти и аз живеем добре ? Къде е драмата ?