24

Руми Димчева

преди 5 години

Е, КАТО СТЕ ТОЛКОВА ОТВОРЕНИ, ДРЪЖТЕ СИ БОРИСОВ И "БЪЛГАРКАТА" ГАБРИЕЛ ДА ПРАВИ, КАКВОТО И КАЖЕ БОРИСОВ, И ЩЕ ЦЪФНЕТЕ И ВЪРЖЕТЕ!?ВМЕСТО ДА ДАВАТЕ ПЪТ НА МЛАДИТЕ И ТАЛАНТЛИВИ, ОБРАЗОВАНИ БЪЛГАРИ, ВИЕ ПЛЮЕТЕ, ПЛЮЕТЕ, ТА СЕ КЪСАТЕ, "САКЪН"НЯКОЙ ДА НЕ ВИ ОТКЪСНЕ ОТ БОРИСОВ?НЕ ВИ Е СРАМ?....

23

Българка в чужбина

преди 5 години

Дано не се намери някой преводач от български на западноевропейски езици да преведе казаното от Стоянов, защото образът на майка България би се опетнил много.

22

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 19Е, аз пък затова му се отплатих! Оnлюх го дад Воленчо, колкото можах, където можах. Заедно с мама го уредихме подобаващо, че и наша партия си направихме, нищо че тя се оказа мъpтвородена. Важно е, че се разграничихме от този русопоклонник. Това вече не е престижно.

21

Анонимен

преди 5 години

Фурнаджийска лопата, дори не знаят хората, че тоя вероломник е станал евродепутат. Все такива "неподготвени" ги набутваме и за министри, и за бг-депутати, но пък това невежо, фукливо човече, кой го свря в Европарламента, джендъропоклонника, дето сега пък кара българите да се срамуват, че такива като него одобряват венецуелския самозванец - отгледан в СШ за поредния майдан - този път във Венецуела. Кой си ти бе и тебподобните още 13 евролапачи, та сте говорили от българско име?!

20

Анонимен

преди 5 години

Водене, Волене добре уреди чуждото д'яти! Ха дано уредиш нявгиш теб или твойто синче,ама май май нъцки!Глътна студена водица веки!

19

Анонимен

преди 5 години

Не че, нещо ама ако не беше "тейкоти" Волен,тоя посредствен младеж щеше да види Европарламент през крив макарон!

18

Shark

преди 5 години

Чакайте, чакайте, наближават евроизбори и тези изпълзяха. Досега къде беше тоя поплювко с добрата езикова подготовка? Откак отиде в Брюксел някой да е чул нещо от него, да го е видял, да е взел отношение по някакъв въпрос? Сега, понеже предстоят избори, изпълзяхме от дупката в Брюксел с надежда пак да бъдем избрани да лапаме 20 хилки евро на месец +спане и ядене за чужда сметка. Ай сиктир, да си гледа работата, никакъв европарламент повече за него.

17

оцеляващ българин

преди 5 години

А кой е най-младия български търтей-това само не разбрах,който прави гуша за моя сметка?

16

Анонимен

преди 5 години

Поредният хрантутник без грам морал, съвест, чест, мозък и с интелект на ***.Не бил готов, не знаел къде отива, какво ще прави, но тръгнал, защото имал езикова подготовка... много интересна житейска логикал. Сещам се за още един *** в Брюксел с уникална езикова подготовка

15

ПУРКО

преди 5 години

Европейски заплати командировъчни 7 ГОДИНИ по 12 000 евра плюс бонуси.СМЯТАЙТЕ ТИЯ КАК ОПРАВЯТ БЪЛГАРИЯ.ПОСЛЕДНО ОПРАВИХА БГ ТИРОВЕТЕ КОИТО НЕ СА НА БАБА МИ А НА ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЧКОВЧЕТАТА И ЧЕРВЕНИ УНУКИ.

14

Дани

преди 5 години

Дано този път няма изцепки тип този и барека, но силно се съмнявам. Излагаме се като кифладжии, хора. Дайте да изпратим хора, на които им се разбира поне. На майчин и поне на *** английски.

13

House M.D.

преди 5 години

Защо ни занимават с човек, който е шурей на първия си баща?

12

по телевизора-2

преди 5 години

Оооооооо, това не е ли баджанака на вторият си баща? Латиносериалите бледнеят пред тези връзки на политика, секс, лукс курорти-алкохоли-пури и т.н. и т.н.

11

Юнак до юнака

преди 5 години

Само погледнете: Този, Онзи, дето го заляха с ......на един митинг и Другия, който делеше с борците мегдан в "бизнеса". Това са "Лицата" на България в Европарламента...

10

по телевизора

преди 5 години

И на логопед успя да отиде и сега му се разбира какво говори, че в началото фъфлеше като изгорян от картоф!

9

Милица

преди 5 години

Ако не бе дете на дядо, мама и Болен никой нямаше да го знае!Нищо лично,вероятно е пич, но няма харизма и сърце за лидер

8

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Това е един от...българите на когото Сидерофф е помогнал...реално да са упрай.Ако има още някой друг,да са...обади.

7

Анонимен

преди 5 години

Na volen siderov dovedenia sin eur.deputat

6

Wiz air

преди 5 години

Predi se vikashe Komshu dai pari za corba a sega e na moda Alo Alo Alo........!!!!!!!!

5

Анонимен

преди 5 години

Dimitar stojanov e sin na kapka siderova parvata jena na viken siderov mogal oredil se