308

Анонимен

преди 5 години

Явно БСП не подкрепя държавни преврати като демокрадците

307

до Мен

преди 5 години

Не само за смешното! Мотиви на човешкото поведение -14 социално - психологически етюда! Докато пасах козите и си ги четох!

306

Анонимен

преди 5 години

Не е лесно джендарчета! Щеше да ви е по лесно, ако *** бяха сами, а те дори не могат да отидат до Венецуела с парахода! Лошото е, че Китай има интереси и вложени милиарди там. Китайската флота бди !

305

Мен

преди 5 години

Абе някой от вас, ***, чел ли е Исак Паси, че говорите глупости? Айде малко да попрочетете - това е един изключителен човек и автор. Между другото единственият след Аристотел(чийто труд е изгубен), който е писал за Смешното. Уникален. Страхотби трудове за ирационализма. Като ви чета коментарите и се моля да ви отърве някой от мъките. Като коне със счупени крака сте.

304

Анонимен

преди 5 години

Червения дyпедавец Радев да яха самальота Миг-29 и да отива да брани големия приятел на наркотърговеца Путин наркобарона Мадуро.

303

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 357Виетнам след 15 години героична война срещу САЩ мощно подкрепен от СССР днес стана пръв приятел на Америка и хич не го интересува комунизма че му забранява да дружи с класовия враг. В същото време Виетнам низвергна някогашния си подстрекател Русия и днес не я бръсне изобщо за слива.

302

Ром"с

преди 5 години

През 2002г,американците правят преврат и свалят Чавес за 24-48 часа. Сега ситуацията се повтаря и с Мадуро. Венецуела -там не е това което показват по телевизията и пишат по медиите.Две години вече Мадуро и опозицията седят на "кръглата маса" и преговарят със съдействието на Ватикана и не мога да се договорят(нима дикаторите преговарят..а г-н Паси).Казват,че има режим на тока,то и преди Чавес имало режим на тока,защото за ХЕЦ няма ВОДА през сухия сезон,а тя 70% дава ток за държавата.....

301

Анонимен

преди 5 години

Патриарх Евтимий е виновен за съдбата на Търново! Както Чавес и Мадуру са виновни, че са нападнати!

300

Анонимен

преди 5 години

Ако искат да помогнат на Венецуела, просто да не и пречат!

299

Анонимен

преди 5 години

Съсипи и приватизирай!

298

Анонимен

преди 5 години

САЩ до спасят от комунизма виетнам и китайама от там ги издухаха и не им стика на краваритевъв виетнам имаха 500 000 войници плюс армията на южен виетнам и го ядоха дебелия- търсят само по-слаби държави за да ги експлоатират

297

Анонимен

преди 5 години

Само САЩ може да възроди Венецуела и да я извади от батака в който я вкараха социализма, Русия и Китай. Всякакви други варианти са утопия и мижи да те лъжем.

296

Анонимен

преди 5 години

като свалят марксиста мадуро ще дойде някакъв мазен червей като тебедето ще плюе и ще слугува на краварите- и венецуелците пас ще го ядът същия

295

Анонимен

преди 5 години

ами и баща ти беше марксист от най-главнитетия дето плюят комунистите бащати ли плюят или теб

294

Анонимен

преди 5 години

Колкото по-рано бъде свален Мадуро, толкова по-малко ще са мъките и загубите за Венецуела. Грабливия лешояд Русия търси за плячка най-бедните и най-разорените страни. Напада страните трупове като Сирия, Либия, ЦАР, Судан и т.н. Лешояда подуши мъpшата във Венецуела и започна да кръжи върху разлагащият се труп. За лешояда е жизнено важно Мадуро да е на власт за да може трупът на Венецуела да продължава да се разлага.

293

Истина

преди 5 години

До Нико: Напритив, най-голямото зло в историята на България се казва - ГЕРБ! Няма такъв фашизъм и корупция. Гледайте по Евроком всяка сряда от 20.00 ''Честно казано'' с Люба Кулезич и петък от 20.00 Сашо Диков и ще разберете за ужасяващите далавери и безобразия на управляващите!

292

Анонимен

преди 5 години

"Става въпрос за страната с най-големи залежи на петрол. Два пъти повече от Иран.", това е най-важното! Трябва да предоставиш достъп, при това почти на загуба за държата на чужди хиене и лешояди.

291

браво на паситу

преди 5 години

Баща му беше баш комунист,той е баш демокраст,а децата му сигурно ще бъдат баш китайци!?

290

And Justice for all

преди 5 години

На това нищо кой му е работодател?Какво работи ?

289

Калеко Алеко

преди 5 години

Дето е товарищ путин там е и БСП, там е и товарищ Радев. Нищо ново под слънцето на България. *** дори спря да посещава конгресите на европейските социалисти, поради непреодолими различия с тях, а електората и чака от нея свикване на референдум за излизане от ЕС и НАТО и връщане в лоното на сибирските дълбини ... !!!