50

(-_-)

преди 5 години

Сега ще обясняват на американския бай-Ставри, който е 200-килограмово негро - кой цитат от кое евангелие е..

49

+

преди 5 години

Затова и руснаците вкарват таквиз от свителите на Йова,а тук ореваха форума. Пълно е тук с шизофриници.

48

Анонимен

преди 5 години

На запад са най -големите религиозни фанатици ,както и развратници!В древноста млад монах след години труд успява да научи Библията наизуст/предполагам Новия завет/ и за този свой труд се похвалил на един стар монах!Старецът му отвърнал-" Ти се напълни с думи"

47

До Ха ха

преди 5 години

Един дол дренки сте всички ама хайде...

46

Ха ха

преди 5 години

До МюсюлманинТази религия е гнила в основата си, какво да очакваш от християни..---Присмял се хърбел на щърбел .Че вие сте по-зле и от християните .Ама какво може да се очаква от религия създадена по християнски образец . Покровителя на Мохамед и най могъщ ангел напътствал пророка в писането на свещенната книга - корана с казва Джибрил и е всъщност Гавраил . Архангел и доверен пратеник на самия Господ Бог . Четете си свещенната книга , не чакайте ходжите да ви я тълкуват както си искат .

45

лично мнение

преди 5 години

Доживотен затвор за тия. Да пребият дете и докато е още живо да го затворят в ковчег.Също мисля,че вина имат и социалните.Само като я погледнах на снимката, тая ,,майка'' със странно остриганата коса, си личи,че не е наред.Има нещо в погледа й,което показва,че е с лабилна психика. Личи й някак. За мъжа няма снимка,за да ви кажа дали може или не да излъже социалните,че е нормален.

44

горкото пиле

преди 5 години

хитлер със свещ е търсел такива вярващи

43

Страхил

преди 5 години

Толерастка пропаганда срещу Библията и Християните.

42

ДртПрч

преди 5 години

В 21 век да си религиозен в зряла възраст е признак на тотална умствена деградация

41

Спиридон

преди 5 години

Особености на ислямската културанека бъдем толерантни

40

Едно мнение...

преди 5 години

Една позната психоложка ми е разказвала как през 90те години в България с навлизането на протестантските деноминации кабинетът й е бил пълен с превъзбудени хора, които виждали навсякъде Бог. Изключителна манипулация прилагат върху хора с по-лабилна психика, като тези герои от статията.

39

ДртПрч

преди 5 години

Всички религии са еднакво *** през 21-ви век.

38

тия са психо набожни

преди 5 години

Малее, добре,че не ги познавам тия ,,набожни". Щях да кажа,че не вярвам в Бог и щяха да ме изгорят като вещица. В България ми е интересно някой чел ли е Библията освен патриарха??? Какво остава някой да помни пасажи. Е знам за Мария Магдалена, за Лазар и чудесата на Иисус,който нахранил хората с 2 риби и 2 хляба и че превърнал водата във вино.Как в Йерусалим едната седмица бил посрещнат с радост,а на другата на кръстта предаден от Юда. Е,ако имаше Бог,защо не е спасил собствения си син???

37

Nurayus

преди 5 години

Библиятя има цитат кадето Бог повелява да бъде убито, всяко не покорно и непослушно дете и тинейджър

36

АнонимеН

преди 5 години

РЕЛИГИОЗНИТЕ ФАНАТИЦИ СА ЕДНАТА КРАЙНОСТ ДРУГАТА СА ПЪЛНИТЕ АТЕИСТИ ! И ОТ ДВЕТЕ КРАЙНОСТИ МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВАТ БЕЗУМНИ ЗВЕРСТВА!ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА ФАНАТИЦИТЕ И ПУТИН АТЕИСТА!

35

ПРАВОСЛАВЕН

преди 5 години

При протестантите и всички останали секти, включително ислям, юдаизъм и сциентология, е така.

34

Анонимен

преди 5 години

До НЕбългаринА кога мюсюлманско общесто ще осъди такава постъпка?И те си имат едни "ценности", но винаги религията им е на първо място. Те просто нямат нищо дуго за критерий.

33

До мюсюлманин

преди 5 години

Пиле, я кажи нещо за Мохамед и страстната му любов с 6-годишната Аиша!

32

Мнение

преди 5 години

Това е "любовта" на приемния родител, който взема да гледа деца заради пари. Няма нищо по-хубаво от истинските родители, дори и да те шамаросват понякога с възпитателна цел, те винаги ще те обичат и ще направят всичко за теб. Опитват се да разбият българското семейство с тези прости закони, които приемат за децата и т.н. простотии.

31

Анонимен

преди 5 години

vsqko stado ima myrscha no zapadnoto cqloto e myrscha