70

Анонимен

преди 5 години

Путин е виновен, нали *** на Козяк?

69

Анонимен

преди 5 години

Това не са християнски ценности. Просто психично болни родители. Тарамбуките правят същото, но за тях не се пише всеки ден.

68

БГ

преди 5 години

USA - какво друго да се очаква?

67

Тинев

преди 5 години

Докато има бу*наци на този свят ХИТРЕЦИТЕ-МОШЕНИЦИ т.е. попове ще лапат ненаситно, чешат доволно по корема и пър*дят яко.Църква, полиция - проста*ците не могат да проумеят, че те са създадени да ЗАЩИТАВАТ БОГАТИТЕ! Мошеника, убиеца ще влезе в църква, ще се олигави на поповата ръка ще даде някой лев и..... ИЗЛЕЗЕ ОПРОСТЕН. И наново ще започне да убива, *** .......Нооооооооо, буна*ците нямат свършване!

66

Анонимен

преди 5 години

Християнски ценности... Какво очаквате?

65

Анонимен

преди 5 години

БИОЛОГИЧНАТА МАЙКА ЗАЩО Е ОТИШЛА ЕДВА КОГАТО ДЕТЕТО Е УМИРАЛО. ЯВНО ПРИЕМНОТО СЕМЕЙСТВО НЕ СТАВА ЗА ТОВА, НО КЪДЕ СА БИЛЕ СЪСЕДИ, СОЦИАЛНИ. ТОВА Е ОГРОМНА ТРАГЕДИЯ.

64

ogin

преди 5 години

Всички до един на стола

63

Анонимен

преди 5 години

"На запад са най -големите религиозни фанатици ,както и развратници!"Ми благодарение на тях все още се крепи християнството. Ако християнския свят разчиташе на бай *** който ходи на църква само когато му се случи нещо лошо - християните нямаше да ни има.

62

мюcли пропаганда

преди 5 години

Информацията в статията е преувеличена. Едва ли наистина са го карали три пъти на ден да носи прът три пъти по-тежък от него. Аз предполагам че са настоявали да го водят на църква всяка събота или неделя, а малкия *** още от малък си е личало че е пълно ***. Най-вероятно майката или бащата му е изпрал един шамар и малкия понеже е много отворен пък явно не е издръжлив е получил комоцио и е откаран в болница.

61

Гост+

преди 5 години

"Американска Трагедия" от Теодор Драйзър - тази книга днес е много непопулярна в Америка

60

е?

преди 5 години

В усконсин християнство няма! Има секти , които уж се кланят на христос ама събират пари за израел,като евангелисти и атвентисти например ....

59

Анонимен

преди 5 години

Откъде се пръкват такива *** да тормозят и бият деца?Къде са били социалните служби,местната администрация,лекарите да го прегледат за следи от насилие,полицията да правят проверки всеки месец и разпитват детето отделно от приемните родители,защото пред тях то няма да посмее да каже какво се случва?

58

Анонимен

преди 5 години

До SmurfВ православното християнство няма такива неща!Никой никого не задължава с нищо,палят си свещите,молят се,почитат си празниците и толкоз!Няма фанатизъм,агресия или насилие при православието.Не може да поставяте всички религии под един знаменател!И не религиите са виновни,а хората използващи религиите за лични и други подмолни,мръсни цели.

57

Анонимен

преди 5 години

***, американски, религиозни фанатици! То пък, къде ли фанатиците не са ***!

56

Smurf

преди 5 години

Религиозните доктрини са отнели най много човешки животи в историята на човечеството. Това е най силната спирачка на развитието на човечеството

55

Лили

преди 5 години

Благодарение на 10 Божи заповеди ни има. Липсата на морал и злоба я има навсякъде. Тези *** не са християни. Исус казва, че когато е за деца все едно за него се мисли. Библията показва история, но има и много философия. И много моменти, които още се изучават. 80% от учените вярват в Бог, защото както казва един Нобелов лауреат когато започваш в науката не вярваш, но когато си много навътре в нея срещаш Бог.

54

Тео

преди 5 години

До bluesky1Необходимостта от религия вече я няма. Колко неща, които се казват в светите книги са опровергани научно? Колко хора буквално изгоряха заради това? В момента религията сее само и единствено cмъpт по света.Достатъчно е човек да погледне Палестина и Израел, че да му стане ясно колко струва религията.Навремето е била необходима за контрол на масите,но сега има много по-напреднали средства за това,за съжаление.Сега масово caдисти я използват за ей такива неща.Хора без морал и съвест!

53

bluesky1

преди 5 години

Религията (както и много други неща) не е за прости хора, но за съжаление (предимно) прости хора се занимават с религия! Още по-лошо е, когато ***, ограничен, човек тръгне да ти обяснява какво е религия и какви са повелите на господ (аллах)! Юдаизма, Християнството и Исляма категорично имат една и съща основа и ползват една и съща митология. Християнството и Исляма имат голям принос в развитието на човешкото общество като идеологии, но имат и много премного грехове!

52

до 51

преди 5 години

Не я знам точно така притчата. След като години зубрел писанията отишъл при монаха пак. И той го попитал дали ги е научил наизуст. "Да, научих ги" му отговорил оня. "Жалко. А трябваше само да ги разбереш" му казал монахът.

51

Къде са спали

преди 5 години

Къде са спали социалните? Или цялата работа е да създават хаос в живота на децата? Приемните не трябва ли да се проверяват и как впоследствие са научили всичко това? Кой им го е казал?