39

Анонимен

преди 5 години

"Този порядъчен нацист е изгорил живи почти цялата ми рода !"А на мен дядо Коледа ми донесе слонче.

38

Анонимен

преди 5 години

До 25Този порядъчен нацист е изгорил живи почти цялата ми рода !Помним, няма да забравим, ако трябва пак ще згазим цяла Европа !!!!!!!

37

Дядо белобради

преди 5 години

Толкова много глупости на едно място не бях чел.Изглежда автора на статията е пълен и завършен умствено изостанал чиляк.

36

Знаещ

преди 5 години

Поляците са били много разоаровани, когато след войната започват да се връщат някои от евреите, собственици на заграбените от полски мишки имоти. Доста погроми е имало и след това, въпреки, че добре са се представили и по време на войната - над 350000 прогонени и убити от мeкеретата подлoги на SS.

35

Анонимен

преди 5 години

"Нацистът осъзнал, че обратно в Германия го очаква само смърт"... Абсолютни глупости пишете, той е военнопленик, не военнопрестъпник! Само руснаците са пращали завърналите се от плен сънародници на заточение в Сибир....

34

Анонимен

преди 5 години

"Един от тях се отнася до убийствата на цивилно население и военнопленници."Те съюзниците са спечелили войната без да гръмнат нито веднъж. И нямат убит цивилен, нали? Спазвали са всички международни закони, особено над Дрезден. Хирошима. Нагасаки.Ангели някакви. Но нали победителите никой не ги съди, дори да са омазани с кръв до ушите.

33

Waffen SS

преди 5 години

По принцип ,той не е нацист ,а е бил ефрейтор в 15-та танкова дивизия ,която е част от германски африкански корпус,но може и да греша

32

Анонимен

преди 5 години

Беха два,после четири,после шест.Сега станали десет.Накрая ще излезе,че преминалите през лагерите евреи са двойно повече от всички хора преминали там и че са тройно повече от евреите родени някога в света.

31

Анонимен

преди 5 години

Във военно време има действащи международни закони и те трябва да се спазват. Един от тях се отнася до убийствата на цивилно население и военнопленници. Германците не се славят с твърде толерантно отношение към последните 2 категории. Тоест, дори и обикновен войник, наруши ли тези закони, дори по заповед, пак си е престъпник. От военнопленниците в Германия не знам някой да се е върнал. Има няколко останали живи, които нацистите не са изтрепали в лагерите преди да избягат.

30

Искам шекелииии

преди 5 години

Този хитлерист, нацист, фашист и крайнодесен националист е лично отговорен за смъртта на минимум 12 милиона евреи, обгазил ги е, а после ги е изпепелил и скрил някъде пепелта им! Сега Германия трябва да плаща милиард шекела на всяко тримесечие, за следващите 1000 години, а след това размера на обезщетението трябва да се вдигне на 2 милиарда шекела за следващите 1000 години, заради инфлацията! След 2000 години случая отново да се разгледа за преоценка на размера на обезщетението за Холокоста!

29

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТе са пуснали немските войници,но след ВСВ неофициално над милион немци са избити без съд и присъда - тайно,докато тези които са били 10 г. пленници в Русия са оживяли и са ги върнали живи и здрави в Германия.

28

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 33Много от тези неща ги признаха официално като, бомбардировките над Дрезден, заповедтта на Хитлер да не нападат изтеглящите се английски войски в Дънкърк, разстрел на място от австралийските/канадските войници и още доста непристойни действия от страна на Руско-Американската коалиция! Е, осъдени няма защото отдавна вече не са с нас!

27

Анонимен

преди 5 години

От кога да си войник в нечия армия се води престъпление? Или е такова само ако загубиш войната? Господата наясно ли са, че във военно време а кривнеш на някъде, а са те разстреляли собствените ти хора? А и кой направи най-зверските бомбардировки над цивилно население? Злия австриец? Мне. *** съвсем не, съюзниците го направиха. И на двата фронта. А сега се изкарват ангелчета, и така 70 години.

26

V

преди 5 години

Повечето нацисти били порядъчни хора;) *** заявява - Докато германските военно пленници не възстановят Сталинград който разрушиха няма да ги пуснем. И те го възстановяват. Един руски войник пита един пленен германец - ЗАЩО ТОЛКОВА СЕ СТАРАЕШ?Ти си пленник и като ви пуснат ще си отидете всички . Какъв е смисъла да работиш толкова качествено ? А германеца му отговорил - ЗАЩОТО ИСКАМ ДА СИ ОТИДА КАТО ГЕРМАНЕЦ ,А НЕ КАТО РУСНАК.Много от тези хора са били порядъчни .Хора на реда.Не германците са

25

Иван Иванич

преди 5 години

R.I.P

24

Анонимен

преди 5 години

Двоен или двойнствен? Кой ви плаща заплатите,"журналисти"?

23

Харпунджията

преди 5 години

А Карлос Чакала и Али Агджа си пиеха кафето на спокойствие в Пловдивският Новотел точно по това време.И ДС се грижеше не само за приятният им престой,но се гричеше също да не им липсват и нежни ласки.Но това разбира се всичко е забравено и останало в тъмното минало,на светлото бъдеще.

22

Шлосер

преди 5 години

Мене, това с бирата ме "грабна" още под заглавието, после загубих интерес :-))) "Въпреки, че негови снимки бири разпространени от ФБР, никой не го разпознал"

21

Анонимен

преди 5 години

Прилича на путин.

20

юбералес

преди 5 години

Що за глупости. Всички пленени войници от Вермахта (немци или други) бяха пуснати шест месеца след войната. Единствено в СССР ги задържаха десет години.