7

софиянец

преди 5 години

и кой ги наема?Ми който има пари.Много пари.Кой има много пари?Ми евреите-имат много крадени пари от нас...и какво правят?Ми с нащте пари плащат на *** да ни избиват и мачкат.За да могат още повече да крадат.Търсете евреина,търсете парите.сега ще изтрият коментара:)

6

Анонимен

преди 5 години

Има пари, има наемници. Най-много наемници използват държавите с пари. Каво реват от ООН.Платените войници от националните армии какво са. Нещо подобно. Да не са доброволци.Ето сега германската армия ще се пърни със източно европейци, араби, африканци. Германците не щат.

5

Анонимен

преди 5 години

Жалко за антониу гутериш !

4

Дреме ми...

преди 5 години

..на бахура. Нали вие ги създадохте. Като се почне от чуждестранния легион у Франция. Нормално е да се доусъвършенстват. Ученикът става по-добър от учителя си

3

Анонимен

преди 5 години

Наемниците не са от вчера. Те се финансират и използват отдавна от Пиндостан в много части на света. През цялото това време Генералният секретар на ООН мълчеше. Сега услугите на наемници се използват и от други страни. Генералният секретар на ООН започна да призовава. Генералният секретар на ООН зависим ли е от Пиндостан?Обединена и независима ли е или е васална Организацията на обединените нации?

2

Боби

преди 5 години

До АнонименРеално не ги ползват тази които пактически нямат достатъчно пари.

1

Анонимен

преди 5 години

Кой ги използва?