17

Препатил

преди 5 години

До реалистАко не работиш с мизерната пенсия от ТЕЛК 100лв-200лв си заникъде, направо си жив труп! Колко "бизнес"-тарикати ще те вземат на работа? Знаеш ли, че има лекарства, които се пият цял живот, дето струват майка си и баща си...??? Пенсията е за това...да си помогнеш с лекарствата, само с нея не може да се живее!!!

16

реалист

преди 5 години

Които взима пенсия не трябва да работи

15

иван програмиста

преди 5 години

Нека гледаме сеира как инвалиди оцеляват с 200 лв

14

Анонимен

преди 5 години

Това е подарък от Обандитени Патриоти. Султанът им работи по орязването. Много нискоинтелигентни хора, които не стават за нищо, освен да са на държавната трапеза.

13

Анонимен

преди 5 години

Нека децата и съпругът на тази дето е писала наредбата ДА СЕ ПОЛЗВАТ изцяло от нея,той Господ си знае и помни и вижда!

12

Анонимен

преди 5 години

Тъст ми например е с ТЕЛК за рак на простатата. Вярно, няма простата вече и единственото, което не му работи е оная му работа. Е, с какво импотентността му му пречи да работи и защо трябва да взема пари за това? Вече 5 г няма разсейки, няма и да има.

11

Аман от специалисти

преди 5 години

Вие сте една нека-дърна пасмина, дето не може да направи един закон и една наредба за толкова години да функционират правилно! Ами само НМЕ ли е...? Колко закони постоянно ги ръчкате и нищо не става като хората и всичко това облечено в корупция! Затънали сте в кражби и далавери до ушите, а пенсиите 100?...400? заплати и си мислите че сте се качили на коня...Ама много скоро ще се чудите къде ви е държавата!

10

Анонимен

преди 5 години

Фалшивите телкове са голям проблем. Трябва обачевс ТЕЛК комисии да се разпуснат и да има една еьинствена служба в страната, която да определя инвалидност само по документи, без да има достъп до пациентите. Издал документ за телк с невярно съдържание лекар трябва да влиза в затвора и да му се отнемат правата до живот.

9

Антон

преди 5 години

На кого не му е изгодно електронното досие, електронните рецепти????? Може ли някой да ми отговори на това? Уж сме информатизирана държава, ДРЪЖКИ ! Дават ти номер и електронна карта, като личната карта и шофьорската книжка и след като я сложат в компютъра, досието ти излиза на екрана. В аптеката пак така. Я да видим как ще лъжат тогава. Защо БЪЛГАРИЯ не го е направила досега? Сигурно и на лекарите им е изгодно, оттам трябва да се тръгне,те са корумпирани може би???

8

николай

преди 5 години

ТЕЛК е корумпиран от началото. Още по живково време с познати лекари се взимаха пенсии по болест. И българите предпочитат да са лъжливо болни, да не работят. Това е масово корумпиране. Решението е здрави закони. На запад ако лекарят издаде невярна диагноза за пари, веднага спира да практикува. И плааща жестоки глоби. Не смеят да го правят, това е. И ако ти дадат повече пари, после ги връщаш. Законите са основата, после е важно спазването, независимо от правителствата. Станахме като ц и га ните

7

Анонимен

преди 5 години

Целта на мафиотският режим на Борисов беше да се орежат парите на инвалидите.Той изтегли милиарди заеми,пенсионният фонд се срина и сега няма пари.Европарите се крадат поголовно.И сега какво стана?Стотици ромчета с инвалидни пенсии,никой не ги бара.А истинските инвалиди ги съсипаха.

6

Анонимен

преди 5 години

Това видео е по бавно и от мен

5

Американ

преди 5 години

"Ако държавата си вършеше работата.." - па това сте вие бе, кой друг ви е държавата!? Вие не си вършите работата и сте корумпирани, отдолу до горе..

4

Анонимен

преди 5 години

От всичко, което измислят гербавите "юристи", завършили ПУЦа в Оряхово, са ощетени всички български граждани!По-неуки хора не са творили закони от времето на хан Кормисош!

3

Перко

преди 5 години

Пациентите са ощетени защото ТЕЛК работи по документи. От друга страна те не могат да направят закльчение за взаимносвързани заболявания защото не са всеобхватни специалисти и са най вече пенсионери-чиновници. Карат по съкратената процедура, за да си нямат грижи и да ги изгонят

2

Факт

преди 5 години

Корупцията убива....

1

Анонимен

преди 5 години

Такива са законите на ГЕРБ и ОП че пълнят джоба на лекарите и политиците. Едните гласуват а другите печелят от подкупите за ТЕЛК. Пенсионер без ТЕЛК не може да се лекува и загива.