42

men

преди 5 години

сега освен да се ожени за некоя английска принцеса или да го канонизира папата не знам какво може да стане. а сетих се може с обонго и мъж му майкъл и с клинтънови и бушменови да направят една нова партийка на петофилите и да го изберат за прецедент. американската мечта - от наркотрафикант и дилър човек на народа и голям играч.

41

Анонимен

преди 5 години

Ха, вземете напишете нещо и за PizzaGate в Щатите.

40

Анонимен

преди 5 години

Как ги измисляте тези глупости, не зная.Чедите се вече как да си вдигате рейтинка.Защо не писахте за него преди полвин година?

39

Анонимен

преди 5 години

Този е като нашите от махалата и на него му в бита и традициите, нали нашите така се оправдават като роди някоя на 12 г.

38

Анонимен

преди 5 години

Бай *** уважава и мечтае да стане като този от снимката. Затова гласува за Боцко и Цвъцкo. Закони, правила, морал, такива неща не го греят *** и затова страната му е ***.

37

Анонимен

преди 5 години

Респект за батката! Вскеи мъж, трябва да хване пистолета в ръка и да покорява света, наъйи тъй уа?

36

Анонимен

преди 5 години

Ее вий сега къф го изкарахте. Когато бе на свобода, беше иситински мъж! Беше като цар! Владееше и завладяваше!

35

Мисли логично

преди 5 години

А бе хора пдфилите го правят това защото знаят че детето е толкова невинно и душата на детето е чиста не като възрастните. И като правят деянието с тях тези изнасилвачи си мислят че ще се излекуват от коварни болести и че могат да живеят до 120 и ли 30 години. Все едно да кажеш това не е вярно. Еми тогава кое те прави жив? Душата. Тя е невидима но е там и затова ни прави топли защото е енергия. Ако умреш си студен. Няма я енергията.

34

Анонимен

преди 5 години

Този чичка е бил брутален, но го е правел явно и хората около него са знаели какво ги чака. Рафинираните дядкавци със скъпите костюми, които реално управляват света ни избиват по много по - елегантен начин - отровен въздух, отровена вода, отровени храни, насаждане на страх, бедност и промиване на мозъците по всякакъв начин. Тълпата от ниско платени роби е докарана до оскотяване в степен да мечтае за лъскави вещи, за да има самочувствие, а главите все по-празни и по-празни...

33

Анонимен

преди 5 години

Нашите мафиоти не му отстъпват по жестокост. Все пак България е докарана до положението да изглежда като една малка Латинска Америка. И ние си имаме наркобалони, олигарси, мутри, каквото се сетите що се касае до престъпления, ИМАМЕ ГО.

32

Анонимен

преди 5 години

Да поясня, това не го правят само гангстерите. Богатите масончета също. Те си имат ритуали с детски оргии и смятат, че по този начин, им извличат енергията. После пият кръв и си мислят, че ги подмладява. В Лондонската роял-арк масонска ложа, всеки уикенд изчезват по една дузина деца, към нея са кралското семейство и тайните служби. Във подземията на Ватикана от 500 год. дори има игри с голи деца, пускат ги да бягат по тунелите, а монасите ги гонят и стрелят с лъкове и пушки.

31

Анонимен

преди 5 години

ТО, българинът, по принцип си е сбъркан.За него, такива като този от статията са герои. Той се опитва да бъде като тях...да бъде "голямата работа", "големия играч". Това е мечтата на всеки българин - да бъде тарикат, нарушаващ закона, но никой да не може да го пипне, защото е "играч".А, тези, които спазват закона и се опитват да са съвестни, са "***".За това и после гласува за подобни типове като Боко, Цв.Цв...валерисимеоновци, воленовци и т.н.Манталитет...какво да се прави.

30

Циник до 63

преди 5 години

Ръб! От селските!

29

Анонимен

преди 5 години

разликата между този наркобарон и католическите свещеници е,че вторите изнасилват малки момченца.

28

До полицията

преди 5 години

Излиза така,че бг мафиотчета печелят от този гангстер и дори регистрират домейни на негово име. Бре,бре,бре... Казах му на Тиквата да купи софтуер на IBM. За десет секунди ще разбере,кои са престъпниците в БГ.1. Питайте всеки българин, кой съсед има булдог или питбул. Направете списък и действайте.2. Кой държи топ заведения,барове,дискотеки ( асоциирайте роднини и приятели).3. Хора,които са безработни или не са сменяли работодател 5 год и не получават заплата по банков път.4. Побойници

27

Циник

преди 5 години

Чета и немея ... какви паталогично болни мозъци са писали в темата.Фенове на един масов убиец.Гледали са "Брейкън Бед".... и пишат глупости - та пушек се вдига!

26

До полицията

преди 5 години

Този "и аз изнасилвам" му пожелавам в панделата да му съблека задницата и да го дадат на 16 годишен кон да му прес не з.адн.ика.Английската полиция казва,че пед.офилията е с огромни размери в страната и не могат да се справят. Цели градове вече има с турско малцинство. Райони,където полицията се страхува да влиза.Англия не може да се справи,че нашата полиция ли ще пребори ***.до.филите.Горко на този Свят. ЩОМ ДОЙДЕ АНТИХРИСТ ЩЕ ИМА КУПЧИНИ ОТ ТРУПОВЕ. ИДВА ТОЗИ ДЕН

25

Анонимен

преди 5 години

Не особено умни журналисти, готови на всичко, за да привлекат внимание... Защо разкриха името на свидетеля?

24

До полицията

преди 5 години

Четете ли коментарите? Само малки псевдо мутри останаха в България. Кланят се на някакъв мексикански (ци.гански) педофил.Няма що големи мафиоти сте. Всяка нощ заспивате с мисъл за 16 год. детенце. Истински мъже... Гледам ги през ден. "Мъжете" седят в парка... нито искат да работят, нито искат да учат,глупави като *** и бъдещи престъпници. Вечер заработват,че дори вече са започнали да легализират бизнеса си. Джипове,барове,дискотеки...

23

и аз изнасилвам

преди 5 години

16 годишни "деца", дето носят 2 номера по-големи *** от майките си, преболедували са 2 трипера и се лупат от 12 годишни