176

дедо ви

преди 5 години

Добре сме си ние...Бангладеш на балканите!

175

Анонимен

преди 5 години

Докато не падне режима на Бойко Методиев Борисов... така ще е...опичайте си акъла на избори...

174

Анонимен

преди 5 години

Така е, защото в България така наречените "комунисти" и по-точно държавна сигурност останаха на власт. Нямаше лустрация, няма стратегия за развитие. Има само схеми за крадене. Какво стана с КТБ? Поне да бяха сложили грамотни хора да управляват и въпреки кражбите да има някакво развитие. На практика остава усещането за пълно безхаберие, наглост и простащина.

173

Данчев

преди 5 години

На теория в България има много работа. На практика няма никаква работа защото няма кой да плати за нея. Държавата и работодателите са пълна скръб.

172

ТИКВА 00Д

преди 5 години

докато траете и ме избирате така ще е!

171

Ганчо

преди 5 години

Опитват се да правят в България капитализъм по руски модел което е пълна шитня и ето ги резултатите: най-бедни в Европа, с най-лошата съдебна система, публичния сектор в руини, частния сектор задушен и скопен и така нататък.

170

Поручик Ржевски

преди 5 години

Може да са ниски заплатите, но важното е че имаме стабилност.Стабилно гладуваме, стабилно студуваме.

169

БГ работодател

преди 5 години

Ще държим Бойко още много години на власт. Никога няма да карам старо БМВ на две години.

168

Анонимен

преди 5 години

Срам и позор е за нашият преход и тези което беха и са на влас за тази беднотия в някога богата България и през царизма и през социализма. Нали бехме преди Румъния и кво стана, плашат ни с Гърция , а там кво стана и там - гръцката минимлна пенсия 650 евро.

167

куршум не го лови

преди 5 години

До опетковДнес Виденов си гледа кефа като преподавател във ВУЗ и учи младежта как да краде

166

ГОЛОДОМОРА

преди 5 години

До опетковСъсипаха селското ни стопанство и сега гладуваме!Старците плачеха като малки деца, когато им изметоха хамбарите и взеха земята, добитъка и инвентара! На комуниста му дай само да лъже, краде и убива!!!!!!!!

165

Анонимен

преди 5 години

АЛО, ГЕРБЕРИТЕ, НАЛИ ТУК ВСИЧКО Е ПО МЕД И МАСЛО БРЕ !?

164

опетков

преди 5 години

Основната причина за ниските заплати е кризата при Виденовата зима. *** да не се спотайват като мишоци. Заплатите бяха 15 долара, късопаметни народе, а пенсиите 5. Оттогава се вдигат мако по-малко. Това дойде като дюшеш за нашите пишман бизнесмени комунисти, а и Костов помогна немалко. Трябваше тогава, още през 2000 да върне нивото на минималната както беше преди кризата. Тогава назначените бизнесмени нямаше да реват, че видиш ли "производителността" била ниска.

163

Евроатланик

преди 5 години

Годишна винетка на лек автомобил е 30евро в Румъния,а тука 50 евро.

162

Смирен депутатт

преди 5 години

С ниски доходи ще се стимулира младите хора да се задържат да работят в България и да чакат след 38г. трудов стаж да хванат 206лв минимална пенсия.

161

Анонимен

преди 5 години

При Борисов 286 евро, при "социалистите" на Нинова ще бъде 286 лева

160

Геро

преди 5 години

Разликата между 286 и 446 евро отива при Руския *** дано хрисимият народец го е осъзнал.

159

Ай-сиктир бе

преди 5 години

На Вас ли да вярвам или на Бойко Борисов?ТОЙ / с главни букви / казва: добре сте!/ с малки букви /п.п.Пусти кала ....!

158

Милан

преди 5 години

Аз,работя на минималната заплата, това е подигравка с мен , за нищо не стигат, Бойко да се вземе в ръце,че няма да гласувам за него,много ме депресира ,че нямам пари, а работя......

157

Ф.С.В.

преди 5 години

Сега 2022 г единственият шанс за българският народ, работници и семейства -Е-- ДА СЕ ПРИЕМЕ ЕВРОТО В БЪЛГАРИЯ СЪС СМЯНА НА ЛЕВ ЕВРО 1 КЪМ 1 - Така МРЗ на Бълраия мобе да стане 650 евро- ако до тогава в Румъния не стане МРЗ 1000 евро-Какво чака БГ работещите занапред ако не се променят нещата- ЕДНО голямо НИЩО_Емиграцията ще заработи с пълна сила -БГ бизнеса ще умре завинаги!