216

Кухи лейки

преди 5 години

Ей *** оправете си скапаната държава и престанете да крадете мамито *** да ви го начукам позор сте на Европа

215

Анонимен

преди 5 години

До БачкаторНе знех, че за да станеш програмист, трябва да имаш връзки по министерствата ...

214

Анонимен

преди 5 години

Нищо чудно, след като ни управлява (върлува) ОПГ?Не можем да очакваме нищо нормално от алчни престъпници!

213

Корнелия н.

преди 5 години

Дреме ми на тая работа,аз изнесох всичкото краднатото при синът си в сащ

212

Анонимен

преди 5 години

Бедна ни е фантазията каква криза ще се завихри при управление на бспдпс

211

Ю кортес

преди 5 години

В Румъния няма русофили и руската мафия не управлява,има правосъдие и европейска перспектива.бг е в зоната на русия и турция,резултатите са естествени,остава да дойде да управлява бесепето и фалита и мадурковците са сигурни

210

Аз

преди 5 години

На следващите избори гласувайте за ГЕРБ отново! Така ще продължим да копаем дъното, пък кой знае може да намерим и петрол :))

209

ддд

преди 5 години

Егати

208

1234

преди 5 години

Най голямото постижение на герб освен най ниските заплати е и демографията! Днес шайката дава акъл на Венецуела чието население за последните 7 г е нарастнало с 15!!! Процента. За съшия период от тук са избягали 400 хил което е 6 процента, сиреч разликата в демографската политика е 21 процента! Този резултат е очеваден и безспорен, променето го чрез следващите избори

207

Поп Захари

преди 5 години

О Бойко наш, Който си в министерството и на небесата!Да се свети Твоето име,да дойде Твоето Царство,да бъде Твоята воля,както на небето, тъй и на земята;насъщния ни хляб дай ни днес,и прости нам дълговете ни,както и ние прощаваме на нашите длъжници,и не въведи нас в изкушение,но избави ни от лукавия;защото Твое е царството,и силата, и славата вовеки.Амин.

206

ehhh

преди 5 години

На година 2 вдигат заплатата с по 20-30 лв. А цените? Бате ви Бойко ни закопа?!?!? Ама не бе гласувайте пак за него няма проблеми, давайте пак!

205

Бачкатор

преди 5 години

В България само програмистите и депутатите взимат добри заплати. Ама тия професии са връзкари с контакти по министерствата.Осталите едва свързваме двата края.

204

Анонимен

преди 5 години

До Бай ХойАко наистина така мислиш, значи си много зле. Ако ти плащат да пишеш, значи не можеш да си изкараш и за ракията.

203

dido

преди 5 години

до 191 За това приятелю направиха законите да се заобикалят с голям брой вратички , но има видьов ден , старите хора са казали след всяко нагорнище идва надолнище , аз ще искрено ще се радвам да е скоро.

202

Анонимен

преди 5 години

Дишали ни пушека мамалигарите ама друг път :-)

201

Анонимен

преди 5 години

До Куку Аааа, как така "те ни дишат пепела"..румънците

200

Анонимен

преди 5 години

До JokoТ.е. добре е, да има няколко "богаташа", вместо да има много богати хара? Нещо, като в средновековието - Цяра, родата, още 20-30 семейства и другите, копат земята в голи ръце.

199

Народя

преди 5 години

БууууУУУУуУуУУ!ОСТАФКА ОСТАФКА ОСТафкаАйдя бреее! Братя българи ли сти, не ва знам кви сте, ама йадя на протестиии ... БуууууОСтафка остафка!

198

Joko

преди 5 години

И в Румъния партокрацията и олигарсите крадат, но очевидно по-малко от нашите !Там скъпите автомобили на глава от населението ( а и абсолютно като бройка) с в пъти по-мако отколкото у нас.

197

Ф.С.В.

преди 5 години

И най бедни за 2019 г ПАК СА??--Българите!!ХАЙДЕ ЧЕСТИТО!!