67

идея

преди 5 години

Да издигнем доктор Димитров за човек на годината,или за евродепутат!Така ще има поне един глас в защита на хората,а не на плъховете.

66

Анонимен

преди 5 години

а избобщо защо недават на докторите от ония шейни дето избиват пътници е боровете - нали се видя Московски излезе по делото невинен а детето му което загина се оказа виновник

65

Нормално

преди 5 години

Защо съдите доктора? Той е излекувал плъха от кражба и престъпност. Това не е ли добро дело? Ако доктора е изкал щеше и да излекува брат му също. Но понякога така се лекува престъпността и краденето. Няма друго лекарство което да излекува психиката на такива престъпници. Само едно е лечението и това е валтера.

64

Маус минута тихо

преди 5 години

да почетем с минута мълчание смртта на Плъха, защото ако той не бе загинал. сега щеше да рови в следващия гараж

63

Не го обвинявам

преди 5 години

Опитал се е да скрие оръжието, защото знае колко калпави са законите ни. Това е естествена реакция на човек, който иска да се защити, съзнавайки, че е постъпил правилно, но може да бъде наказан за това.Когато престъпник хвърля нож по теб (и може да те убие!) и те замеря и с друг железен предмет (може да те осакати!), а ти имаш огнестрелно оръжие, нормално е да се защитиш. Защото, ако не стреляш, онзи може да извади и друг нож и да те заколи! И какво, да чака покорно крадецът да го довърши ли?!

62

Свобода за доктора!

преди 5 години

СВОБОДА ЗА Д-Р ДИМИТРОВ !!!Той доказа как трябва да се постъпва! Ако 100 човека постъпят така с крадец, посягащ на дома им, в Народното събрание ще има дискусия.Но ако 1 000 българи постъпят така и в същото време много хиляди обградят сградата на парламента, скандирайки, че подкрепят тези 1 000 българи, тогава ще има сериозни промени в законодателството, а апашите ще си стегнат багажа и бързо ще се изнесат от България!

61

до анонимен

преди 5 години

Ти си завършен кръгъл ***!

60

Анонимен

преди 5 години

Представете си следната ситуация-докторът не е имал в себе си никакво оръжие.Плуха хвърля ножа и той се забива в крака на доктора.Той го вади и го хвърля по плъха.Забива се в гърдите му и след няколко часа той умира.Е,тогава пак ли бил виновен?

59

Plot

преди 5 години

Ако полицията и съда си вършеха работата, такива като плъха щяха да са в затвора и нямаше да тормозят хората , а на доктора благодаря за това, че ни е отървал от една *** ненужна за никой !!!

58

bolbov

преди 5 години

Този доктор хладнокръвно трябва да бъде осъден за убийство защото е опасен за обществото не само за плъха

57

Анонимен

преди 5 години

Румен Радев ако е мъж, ще помилва доктора. Има това право.

56

House M.D.

преди 5 години

Румка, веднага да удостоиш този достоен лекар с орден "Стара планина" първа степен!

55

Анонимен

преди 5 години

Ако някой българин се опита да обере някоя къща в ромските махали дали полицията като дойде ще може да разпознае крадеца ? - мисля че няма да е останало нещо за разпознаване.

54

Ами

преди 5 години

Въпреки че по принцип доктора е прав май не е съвсем читав.

53

Анонимен

преди 5 години

На този проЗЗд народ не му ли светна вече,че туй политици,НПО-та,съд,мъд,проКУРАтура,всичко това си отглежда и си пази легиони от престъпници,С ЕДНА ЕДИНСТВЕНА ЦЕЛ - ДА ДЪРЖИ СТАДОТО В СТРАХ И ПОДЧИНЕНИЕ!!!Това е положението и докато Стадото не се вдигне ,ще бъде ликвидирано,чрез тази "тиха",ежедневна и масова престъпност!!!Това е положението тААпо Стадо - само си се ликвидираш,защото не си ликвидирало вече посочените престъпници от най-високо ниво!

52

***

преди 5 години

Какво значи превишил пределите на неизбежната отбрана, значи влиза крадец с нож в къщата ти. Ти имаш пистолет, и му казваш чакай малко да оставя пистолета и да взема един нож. Този закон май е наследство от соца, когато частната собственост не означаваше нищо.

51

Анонимен

преди 5 години

И тука и в Европа явно някои хора взимат много тлъсти суми за да се толерират малцинствата и бежанците.Няма друго логично обяснение ! - да те бият,взривяват и газят с камиони и пак да ги приемаш и даже да им плащаш помощи значи работата е много сериозна.

50

Анонимен

преди 5 години

Идва ти "доктора" на визитация в къщи, но той те заплашва с инжекция и ти го убиваш "при самозащита", а комшията го просва на колата !

49

Анонимен

преди 5 години

твърдо зад човека, колкото и безумно да е! Писна ми и мен да ме крадат и да треперя всеки път като ме няма или си оставя колата на улицата.

48

Анонимен

преди 5 години

Я пак "за убийство законът предвижда до 5 години"?! Че то това си е оферта бе! Да почваме да се избиваме, какво му плащаш. 5 години на топло, тъкмо няма да плащаш парно и ток и после пак. Няма такава сбъркана държава. Въпросният "доктор" е причакал и убил съвсем хладнокръвно някакъв наркоман. После замазва следите, лъже полицията и прави какви ли не магарии. И те не виждат никакъв проблем в това. Ми браво. Утре същият (или подобен) може да гръмне детето ви влязло да краде череши.