16

Анонимен

преди 5 години

Фърлете една бонба над София да си отдъхне цялата държава.

15

Софийски 6оклуци

преди 5 години

В София дa се въведе военно положение, колите на хората да се национализират и да се дадат на скрап, въздуха ще се пречисти и ще има място за паркиране, като не могат да карат ще вървят пеша.

14

Анонимен

преди 5 години

Не видях в списъка на нарушенията нито едно, което може да характеризира шофьора като джигит, според катаджийското разбиране на понятието джигит. Несъобразена скорост не е превишена скорост, а скоростта е несъобразена само когато има ПТП, въпреки че може и с 1 км/час да си се движил тогава.*Катаджийското определение на несъобразената скорост: Несъобразена скорост е скоростта, с която се е движел автомобила, когато е станало ПТП, ако скоростта не е била превишена.

13

Анонимен

преди 5 години

Поредната статистическа държавна структура, която освен милионите от данъкоплатците са и дадени и правомощия да рекетира.И ко прааим сега?По света основно ролята им е превенция и в помощ на гражданите, което естествени води до намаляване на инцидентите и престъпленията.

12

Джигит

преди 5 години

Глобяват ме и си карам, боли ме фара аз знам, че освен да ме глобят друго не могат да измислят правителството иска пари за сужуци аз искам да си карам. Побвах по другите държави не става, вкарват в затвора идвам тука да си убивам хора на пътя

11

аз-ът

преди 5 години

ей таккива като ги видя помляни ппо мътищата, хич ама хич не ги жаля. Те нямат уважение към чиждия живот, нито чуства към другите, защо аз трябва да изпитвам към техния. Когато видя мотоциклетисти намляни или спортни коли усукани край някое дърво - мед ми капе на душата. По добре да убият себе си, отколкото другите.

10

гОСПОД

преди 5 години

До Анонимен ама ние си знаем че софиянците никога за нищо не сте виновни .Бъди спокоен и посочи с пръст провинциалистите Столичанино.

9

Анонимен

преди 5 години

Софийски друг път, голяма част от Тея са си чисти *** пребоядисани се и се и създават лоша репутация на софиянците.

8

Анонимен

преди 5 години

КАТ глобява при едно на над сто хиляди нарушения.Това излиза от тези числа в новината.

7

Джигит

преди 5 години

Джигит - младеж, юнак, герой, ...

6

Анонимен

преди 5 години

Колкото дали толкова и зели ако в даи им правят компромиси на пътя никои ги не бръсне евала на катажиите

5

Анонимен

преди 5 години

Старо БМВ на жълтите павета и се върти като пумпал. Обикновено го караш вчерашен kелеш, току що взел книжка.

4

Анонимен

преди 5 години

Жълтите павета през лятото са хлъзгави на сухо и топло, есен/зима там се кара на пръсти, защото отдолу е балатум намзан с веро

3

Анонимен

преди 5 години

Те ще си купят нови.Това което не става с пари става с много пари.Така е в България.

2

Анонимен

преди 5 години

Хич не са софийски, само разни селчаци по анцузи забелязвам да се ежат, щот на селу няма с кого да се съобразяват и не са се научили

1

жълти павета

преди 5 години

Че се кара зле-това ясно. Вижте обаче комбинацията жълти павета и таксита. Страхотно!