36

Анонимен

преди 5 години

50 хиляди фиша за 3 милиона автомобили на ден в тая *** София. Един екип на КАТ да пише по 50 фиша на ден (а един ден за КАТ са 24 часа) са 18250 фиша за 365 дни... Демек имаме 3 екипа на КАТ да работят в столицата ли? Гениално... А тук спадат и фишовете от електронните камери, които си залагам главата че са повече от половината... Според мен в столицата стават повече от 50 хиляди нарушения на ден, особено за скорост.

35

водач на мпс

преди 5 години

Законите са за това ,да се спазват!

34

iceblast88

преди 5 години

1233 хванати да карат без книжки! Това означава само едно: че за хората в тази държава КАТ просто е несъществуващ орган! Самия факт, че толкова много хора карат без право да го правят (а хванатите са малък процент от реално правещите го) показва, че държавата не работи! Толкова ли е трудно да се вкара закон - караш без книжка, да те съдят все едно си дал откос с Калашник в населено място и имаш оръжие без разрешително! Докато за това нарушение няма 20г. ефективна присъда, ще продължават така!

33

тцтц

преди 5 години

те правилата пак не се спазват от джигитите (или имат антирадари или имат пари за глоби) ама обикновенните хорица като превишът с 10 , 20км скоростта ше плащат и отделно с данъците пак плащат за тея скъпи камери , но най-главното правилата и закона пак не се спазват за съжаление. доказателство имаше в новините от вчера -280км в час егаасии

32

анарх

преди 5 години

всяко действие има противодействие - даже и за новите камери (триноги) има анти-система. До скоро струваше 700лв. сега пада.. Скоро ще бъдат неутрализирани и те. Когато караш кола за 100-200К лв въобще не ти пука за камерите - факт. Теглото е за обикновените хора дето са превишили с 10-20-30км/ч, които плащат парсата на "държавата". Това е истината.

31

Шофьор

преди 5 години

Ами, щом абсолютно слепи ,без книжки ,карат скъпи джипове в нашата държава,какво остава за престъпниците - наглеци ,мутри, приближени, с препоръки, с връзки, с партийни привилегии ,с ........., за които законите не важат и не се ПРИЛАГАТ ? Докато не се отнемат автомобили,не се лежи в затвор, не се прилага смъртна присъда , докато не сменим всички съдии и съдебната система ,дотогава ще сме все на последните места не само в Европа ,а и в света !

30

Анонимен

преди 5 години

Майкоо, пълно е с ненор***циКакви елементарни неща не спазват или нарушават

29

Анонимен

преди 5 години

Абсолютно вярно. Поне половината джигити са бакшиши. С тия си като на дрифт като се качиш

28

nedevbs84

преди 5 години

Взели им били книжките.Голяма работа.Те ще си карат и без книжки.Ако знаете колко много карат без книжки, свят ще ви се вие.

27

Мюмюн Шабри Шабан

преди 5 години

До Спаси СофияПрав си брато..! Питай д-р Джупанов от 5-ти километър...?! Той лично ми го е подтвърждавал...

26

Валентин

преди 5 години

Някой направи ли му впечатление колко от произшествията са с участието на таксита - поне половината от бакшишите трябва да бъдат забранени

25

Тъпи

преди 5 години

Много зле е положението Ама като отиде да кара в Германия става по-нисък от тревата.

24

Анонимен

преди 5 години

Определно нерегулираното кръстовище при народното събрание е доста трудно за преминаване и кадрите от видеото го доказват.

23

Анонимен

преди 5 години

KAT отдавна е репресивен орган с финансови функции, а не коректор на пътното поведение на народа.Вместо да се хвалите с такива постижения, се похвалете с какво подобрихте безопасността на пътя.

22

Купувайте си...

преди 5 години

...видео записвачки и КАТ да си отворят фтп за джохити! Всеки записал подобен *** да го ъплоудва при КАТ и онези си се оправят по каналния ред. И съда да започне тези записи да ги признава.

21

Анонимен

преди 5 години

Абе 7000 за година са по 20 книжки на ден. На това видео дори, колко от нарушенията са за отнемане на книжка? А от малкото, които ще направят такива тежки нарушения, колко ще се измъкнат с рушвет?Май само на хартия ги отчитат тия отнети книжки - да изглежда, че има дейност

20

Анонимен

преди 5 години

Като гледам това видео, дори аз мога да кажа: нищо работа, в сравнение с руските записи на катастрофи :))

19

Анонимен

преди 5 години

Ногу работи туй ушаф. Ни съ спира.

18

Рамбо

преди 5 години

Те се правят, че пазят на пътя аз се правя, че карам!

17

Спаси София

преди 5 години

София не е град, а психодиспансер !