205

Анонимен

преди 5 години

Никога досега американците не са живяли толкова зле колкото при Путин .

204

Анонимен

преди 5 години

Сееш омраза към Русия , после трябва даплащаш -- такива са космическите закони .Действат безотказно .

203

Анонимен

преди 5 години

" В Русия възрастта влияе най-силно на готовността за изселване от страната. "-- къде е логическата грешка ? Възрастта не влияе никак , има другонещо което се постига с възрастта и времето . Празна статия на еднапразна жена .

202

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 202Bulgaria? This is where...

201

Анонимен

преди 5 години

Всеки кух националист се нуждае от куфар .

200

Анонимен

преди 5 години

Най-доброто за българия ще бъдеелка василева да емигрира . Нотова за нея е " неосъществима мечта ".

199

Анонимен

преди 5 години

Поредната глупост за бг

198

Мисълли на глас

преди 5 години

"Емиграцията за руснаците неосъществима мечта" на запада..:):)Получи се политическо хайку.

197

Анонимен

преди 5 години

До Ха!?"Русия ли?Това е една бавно развиваща се държава със затихващи функции."И кумирите ти - Напольончо и Хитлерчо така казвали , па сега при едните жълти жилетки, а при другите натопорчени арабески.говори ти говори..

196

Бобо

преди 5 години

Не искат да емигрират щото имат пари вече.

195

Националист

преди 5 години

Време е всички русофили да си стегнат куфарите и на вокзала за Москва! Те пропагандират и се дерат да ни убеждават колко е хубаво в Русия. Е, ето сега има даваме възможност. Хайде,другари, заминавайте на по-доброто място за живеене !

194

Ха!?

преди 5 години

Русия ли?Това е една бавно развиваща се държава със затихващи функции.

193

star

преди 5 години

Трудно се емигрира иззад желязната завеса. То навремето ако я нямаше бодливата тел у нас щяха да останат правешкия *** и съратниците му-терористи-шумкари.И техните изчадия. И да умрат от глад,че нямаше кой да им бачка.

192

Анонимен

преди 5 години

До 200Чул те Господ и дано цялата русофилска диаспора...хващайте още утре влака на "дружбата" и не се връщайте !

191

Анонимен

преди 5 години

До 199Ами кой им пречи да се върнат в "родината" си бе !Освен това като са гласували за AFD, са гласували за Хитлер, ащото Меркел не признава Крим за руски !И това го наричаш интелигентност !!!

190

Съвременик

преди 5 години

За разлика от територията наречена България, Русия ще има бъдеще. Този факт дразни и режимите в Германия и Франция - те виждат, че са обречени нации на ЗАМЯНА НА НАСЕЛЕНИЕТО с огромен приток от нашественици от чужди култури и религия. Меркел и Макрон изпълняват плана за унищожение на собствените си народи. Процесът вече е НЕВЪЗВРАТИМ, както и заличаването на Българската Нация. Най-добре е да поемем по обратния път към Волга....

189

Българин от Германия

преди 5 години

Около 3 милиона изселници с немско потекло мигрираха в Германия през 90-години. Дойдоха с големи надежди, които въпреки доброто им образование не се осъществиха за по-голямата част от тези хора. Те и децата им след 300 години се чувстват повече близки до Русия, отколкото до Германия. Една немалка част се завърна по родните си места в бившия Съветски Съюз. А 90% от останалие в Германия гласува на последните избори за Алтернатива за Германия (AfD), побеже не са съгласни с политиката на Меркел.

188

Анонимен

преди 5 години

Руснаците подобно на американците са патриоти и обичат Родината си.

187

путкинхуйло

преди 5 години

До АнонименМи аре хващай влака за маЦква, кво още чакаш???

186

Стар набор

преди 5 години

Ами и тази "статия" е написана с цел да внуши омраза към Русия. От едно време съм се научил да мисля, че всичко написано от режимните медии трябва да се изтълкува точно обратно. Така и Работническо Дело плюеше по "гнилия капитълизъм". Бил съм някокло пъти служебно в Русия и направих едно 2 седмично пътуване с Транссибирската железница преди 3 години. Купените медии и журналисти в БГ изкривявят истината.