245

B

преди 4 години

Що за глупости пишете тук! Това няма нищо общо с реалността. Дори руските немци почват масово прибиране в Русия. Писна им от данъци и не желаят децата им задължително да се образоват колко вида пола имало и как били нормални еднополовите удоволствия!!!

244

МИ ХВАНИ се да

преди 5 години

До Се едно съм руснакбачкаш, изкарвай пари и заминавай. Е, малко е зор, не е като да висиш цел ден по форумите и да харчиш пенсията на мама...

243

МЪ ДА,

преди 5 години

До факт 82Верваме ти, олгински, и водката поевтиня от 320 р. на 198 р. бутилката, за бояришника и "тройной" одеколон да не говорим, всичка в рАЗИЯ става все по-добре с всеки ден. Ти що още си тук?

242

БЕШЕ,

преди 5 години

До Анонимен 19вече надмина 55 ( 1 p.=0,023124 лв.) *** иначе са "великая и магучая!"

241

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 240Когато чета някой хапльо, който хал-хабер си няма от генетика, а пише за хаплогрупи, ми действа като пургатив! ***, я ми кажи аднинът каква комплементарна база изисква!

240

Анонимен

преди 5 години

Аз не съм излизал до чужбина вече 21 години, ако не се брои едно отиване на по бира в Зайчар и купуване свободно от там на лекарство, което родни бандити забраниха в България и произвеждат ерзец от същата френска субстанция, но на тройна цена! Пет години не съм виждал морето, така че Бойковите магистрали въобще не ме интересуват.

239

Анонимен

преди 5 години

Нещо на снимката не се виждат празни рафтове, както ни убеждават някои. Гледайте руска телевизия и после дрънкайте - дамите са с кожени палта или поне яки, шапки от скъпи кожи, колите са японски, корейски, немски, шведски. Сега "Мерседес" пуска нов завод в Подмосковието, днес го съобщиха. В Красногорск и Балашиха започват строежите на две огромни детски болници, едната - за 600 деца, съобщението пак от днес. А тук Падишахът лично умува (ама и дума!) дали да дадат част от Правителствена болница!

238

неграмотна.путиняшка

преди 5 години

До СъвременикMи да, там така "вольно дъйшит челавек", давай, кой те държи тук насила?

237

сминдух енд чесън

преди 5 години

Разходка по българското черноморие брои ли се

236

Анонимен

преди 5 години

на снимка има име руска търговска верига "ДИКСИ" виж деби л че "НАБЛЮДАВАЩ"

235

Анонимен

преди 5 години

Светът е в перманентна емиграция. Тя движи Света, иначе той се заблатява - Природен закон !Самият руски Гулаг има емиграция, която в различно време преобладава ту външна, ту вътрешна.Ето, вижте колко руски бежанци са дошли сега в България...повече дори и от времето след Октомврийската революция !

234

Българин

преди 5 години

Руснаците са горд народ. Не тръгват да предават родината си заради фалшиви псевдо идеали.

233

42

преди 5 години

Много им трябва. От емиграция полза няма. Вредите са много повече.

232

Анонимен

преди 5 години

Да си стоят в русия тези мал.оумници

231

Анонимен

преди 5 години

Руснаците по черноморието не дават нищо. Къпят се в неделя и пият евтин алкохол. Бройка само. Рядко има свестни.

230

Анонимен

преди 5 години

13 % е J групата на земеделците от месопотамия .. Това са основните халогрупи

229

Анонимен

преди 5 години

Изучавах халогрупите в ДНК-то.. за България резултата е приблизително следния:около 21% е I групата характерна за т.нар динарска раса най висок % тази група има в днешна босна, хърватска и сърбия. Приблизително още 21% е т.нар финикийска халогрупа - която е с най висока концентрация в днешна етиопия и в северна африка сред арабите. 17% е R1a - т.нар славянска халогрупа разпространена сред славянските народи следите на които водят към индо-европейския ни арийски произход.

228

грък папандреас

преди 5 години

всички комшиите обичат българи- гърци,румънци,сърбите,турци. поляци и чехи също.много уважават и обичат. ха ха ха. Англичани и немци и французи също правят "РЕСПЕКТ"на българите! Те са много трудолюбиви хора! Болногледачи,съдовемиячи,чистачи,ягодаберачи,кене фочистачи. Много добри хора са.

227

СВИДОМЪЙ ХОХОЛ

преди 5 години

До Наблюдаващ "Снимката е от Литва, квартален магазин" това е вярно! във магазин от литва всички хранителни стоки от Русия. Сметана "Простоквашино" и "РОСАГРОЕКСПОРТ",кефир също "Простоквашино". "Сгущнка" 4 вида. Всичко на тази снимка. Ассортиментът от руски магазини аз съм зная.

226

Анонимен

преди 5 години

Спасибо Вова за стабильность! За то, что началась дебильность!!! За то, что нет у нас доходов от возрастающих расходов! Спасибо Вова за страну!!! Травой заросшей целину, за то, что будущего нет, а в настоящем только бред! Спасибо Вова за всех нас!!! За проданный в Европу газ, за шиш в кармане для народа, за процветание уродов!!! Спасибо Вова медицина, меня зажала, как струбцина, содрав последние штаны, за геморрой мы ей должны!!! Спасибо Вова за кредиты, Я до конца жизни им убит!!!