150

Анонимен

преди 5 години

153- МНОГО СИ ***- НАЛИ СЕ ПРАВИ АНАЛИЗ НА РЕЗУЛТАТИ, А НЕ МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ ТАКЪВ НА НЕЩО КОЕ НЕ СЕ Е СЛУЧИЛО....

149

Спиро Киров

преди 5 години

Въпрос имам въпросителен. Питане.Има ли все още села в България без лекар, зъболекар, аптека, полиция?Питам само.

148

Анонимен

преди 5 години

Тоя доклад е стар,щом очакват икономическия растеж да достигне 3,2% преа 2018 год.Алоуууу,вече сме 2019,какво да очакваме сега?Стабилност?С нея вече ни омайват от години.Растеж на доходите?За 5% от населението си е свръх растеж,за останалите стабилна мизерия.

147

Дзъ

преди 5 години

... е да ама пък от към разходи сме се сближили отдавна, дори вече ЕС трябва да се сближава "разходно" с нас

146

Of

преди 5 години

"От МВФ отбелязват още, че устойчивите реформи в образованието и здравеопазването..." доста цинизъм има вложен тук. Да хвалят съсипването на две стратегически системи за държавата.

145

Реалист

преди 5 години

До Ancap 126:"Самооценката влияе на реалните възможности." - точно подобни мисли правят такива като тебе нещастни - мисли си че може повече, откото може и остава все недоволен и все другите му криви.

144

Анонимен

преди 5 години

Как ще стане обаче.Б-я е едно обрано лозе.Няма как да стане и вълка да е сит и агнето цяло.Освен ако доларите и еврото не започнат да растат по дърветата.

143

Анонимен

преди 5 години

А сега ако има Народен съд след 30 години демократичен грабежосъдените на смърт трябва да са три пъти по 2730 души.

142

Анонимен

преди 5 години

На 01.02.1945 са загинали най-много висши офицери в българската история! Не във война, а убити от най-долна порода слуги на Империята на злото.Екзекуциите са извършени незабавно след присъди произнесени от "Наордния съд" - незаконна структура, чиято единствена цел е да облече в някакви дрипи на легитимност кървавата разправа на Империята на Злото с политическия, стопанския и военния елит на България!В мразовитата утрин на първи февруари 1945-а е извършена най-масовата екзекуция на политически и военен елит на една държава в човешката история!"Народния съд" осъжда на смърт общо 2730 душ

141

Анонимен

преди 5 години

Празни приказки.

140

Анонимен

преди 5 години

Тука сме кат Венецуела пари само за Полиц служби по-малко за армията и трохи за другите , ако много знаят низшите първата категория бързо ще ги оправи ...

139

икономист

преди 5 години

До АкълИ това в каква връзка го казваш?

138

Акъл

преди 5 години

море, глава шамандура!!

137

13

преди 5 години

Профилактиката ни куца ЯКО!!!Аз съм на 58 г., с фамилна обремененост за рак на гърдата.По здравна каса ми се полага ПРЕЗ 1 ГОДИНА- талон за мамография.Плащам си и я правя 2 пъти годишно, с 40 години трудов стаж съм и непрекъснати осигуровки!!!НЯМАМ ДУМИ, МЪЛЧА- как се грижат за здравето ми!!!

136

икономист

преди 5 години

До 138Както споменах и по-долу, твоята пазарна ниша вече е заета от някого.Само един пример ще дам в тази връзка... Ако аз като дипломиран мигистър-икономист, водя счетоводството и финансовите дела на дадено предприятие или лице, то ако реши да ме освободи, първо трябва аз да издам цялата финансово-счетоводна документация на друг икономист, което може да отнеме доста време... Освен това, аз вече зная много неща за дейността на предприятието, които може би е добре да си останат вътре...

135

Анонимен

преди 5 години

да но БОКО не мисли така ! стадото и с малко зърно блее вече 10та година

134

Анонимен

преди 5 години

Иначе тук винаги е пълно с успели, реализирани и богати българи, които с радост съветват нас, хората с ограничен капацитет.Благодарим ви!

133

До икономист

преди 5 години

Въпросът не беше дали съм достатъчно добър адвокат или не.Питането ми беше към господина, който твърдеше, че с интелект и желание за реализация този месечен доход е безпроблемен. Нещо не можах да се видя в неговия модел.

132

Анонимен

преди 5 години

Тези фантасти надминаха и комунистическите фантазии .

131

Анонимен

преди 5 години

До икономистКакто са го правили преди 100 години техните прадядовци. Днешните мрънкала живеят по-луксозен и удобен живот от царете преди 200 години.И пилеят живота си в мрънкане, вместо да оценят възможностите си и да се възползват от тях.