55

До умника 41

преди 5 години

Като имат пари за "коне" да дават пари и за писти, никой не им е длъжен да ги прави вместо тях, пътищата са за всички и там има правила, които явно не се спазват! Затова и на година загиват десетки и стотици хора! Много от тях невинни! Ама, и чалгата и тя не прощава ....

54

A

преди 5 години

В голяма част от младото поколение липсва чувство за зачитане на другите и общото благо. Важното е да покажеш че си гъ.зар и си над нещата. Да има драма. Ама какво се учудвам като голяма част от кадърните хора напускат страната и остават само утайките.

53

Папурчо

преди 5 години

Това не е околовръстното, а Велико Търново!

52

Анонимен

преди 5 години

И аз съм мъж . Веднъж вдигнах 850км/ч на Боинг. До Испания чак.И кво правим са.

51

Голям праз

преди 5 години

Мнооооого важно е това ! Не стига че можеш да оглушееш ами добре че не е сгазил някой !Не го разбирам този вид "изцепки"За мен това е лудост и ненужна шумотевица.

50

Мунчо

преди 5 години

До Анонимен 41Само на големите комплексари им правят впечатление плюсове и минуси.Също и км в часМи да си натовари колата на контейнер и да ходи на някоя писта. Май в Турция има.Ако няма, в Германия със сигурност има.

49

Анонимен

преди 5 години

"Аз съм стигал точно 280 веднъж на мотор Ямаха Ар1"Па купи си Яко Маха Йер1 и вдигай вски ден 300. Аз си виках, че ще си я купя и няма да дигна повече от 20 - само до кафенцето и обратно. 2 дена по-късно... бе да не ти разправям.

48

Rock of ages

преди 5 години

Нужно е КАТ да се самосезира и да го изплющи максимално.

47

Анонимен

преди 5 години

Аз съм стигал точно 280 веднъж на мотор Ямаха Ар1, лятно време в 4 сутринта на четирилентна магистрала без да има една кола на нея, пак е лудост до някъде, но много по безопасно, НО тва на клипа не са 280, даже не е и близо...

46

Онази с косата

преди 5 години

Тоя май не разбира, че тук се умира на живо

45

Анонимен

преди 5 години

В англия осъдили един депутат на три месеца затвор за превишаване на скорост от 16 км. в час. Вместо с 50 жената карала със 66 км. в час. Може и да е фалшива новина?

44

Бах го...

преди 5 години

..у нисана. С дачията 1.5 дци напомпана до 300 коня ши *** скъсам. Ама нали сме от 1 отбор на Рено Нисан ще го оставя да ме бие

43

681

преди 5 години

280 км. хехех .... Бах тия стълбове да не са на по 600 метра един от друг та не се сливат

42

Беселина

преди 5 години

Дано го хванат и да го глобят поне 3 наема на жалката му квартирка в Студентски, преди да се е очистил с тунингования си н.у.ж.н.и.к. и да трябва да мият с маркуч гнусните му останки от пътя.

41

Беселина

преди 5 години

***! Дано се очисти скоро, като онзи с беемвето, "фитнес-шампиона".

40

Аз

преди 5 години

В испания един *** качи такъв клип с 200 и малко и свга търка наровете с глоба и конфускувана кола. А тея *** даже написали къв бил тунига ...

39

Анонимен

преди 5 години

ами направете им места да могат да си тестват конете. Вложил е човека ***, направил ди е колицата, кефи се. Аман от мрънкала, не е хукнал през центъра ...айде юруш на минусите.

38

Анонимен

преди 5 години

Помислих, че не говори за пешеходците, ами за пасажерите в автомобила.

37

Конфуции

преди 5 години

Човекът може да напусне селото, но селото не може да напусне човека!

36

Анонимен

преди 5 години

Тази скорост която му отчита скоростомера не е вярна. При 280 км стълбовете трябваше да се слеят. Този сигурно ни мисли за канарчета и че никога не сме развивали над 200 км. Да дойде тук в Германия да му покажа на какво се казва 280 км а съм стигал и до 320 км. Тази скорост с която се движеше не е повече от 180 км. Макс 200 км. При електроният скоростомер има една настройка и ако я знаете ще учудите света. При 180 км може да ви отчете 250 км. Този номер съм го правил на БМВ-то.