75

перо

преди 5 години

Скоро и тоя селски бек ще го пишат като размазан в някое дърво....

74

Анонимен

преди 5 години

Жалко че този кап *** не е успял да се самоубие и да ни оттърве от присъствието си.

73

Анонимен

преди 5 години

Първо избора му за кола е доста "беден" за българските пътища понеже тоя нисан е буквално на 10-15см от земята, адски е нисък за нашите пътища. Второ и аз съм карал спортни коли преди години и съм развивал скорости, но на определени места където знам, че освен мантинела друго няма какво да ударя

72

До 73

преди 5 години

Анти-радара не помага ако катаджията използва ръчно устройство за да го засече. В момента в който анти-радара се задейства ще е вече късно и ще има "господине карате с 200 евро в час!"

71

Независим

преди 5 години

Скоро късметеца ще му свърши... Бог да пази невинните хора по пътищата! Кой каквото търси си го намира ;)

70

Анонимен

преди 5 години

До n (67)Мога да ти кажа че Vitara 1.6/16v си поддържа 120 на магистрала без проблем и прави 150 със стандартните гуми и джанти - замерено с GPS в колата, километража даваше 5км/ч отклонение нагоре... Разбира се усещането е "забавно" :)

69

Маранел

преди 5 години

Тези коментари са прекалени !! "ненормалници" Ограничените на пътя там е 80 км/ч. та той маправи почти 300 за 10 сек. Имаш спортна кола и искаш да караш със 50 !! Вижда се че прави speed test за 10 сек и после нищо. Дали е засякъл някои или е направил нещо ? Във автомобила свири бясна чалга ?? Зашо някои не каже нещо за мотористите дали карат със 50?

68

Един от Северозапада

преди 5 години

Бас ловя , че баща му не е стругар или тракторист, и ако го хванат, ще му се размине, защото или познава семейството му правилните хора, или имат пари да си платят. Впрочем, за това сме на това положение, навякъде. Вече не е от значение ти какъв си и какво можеш, а кои хора познават родителите ти, и могат ли да платят.Пожелавам у от все сърце, някой ден, покрай жена му и детето му на светофар, когато пресичат на зелено, да премине един такъв , с тунингован автомобил.

67

Анонимен

преди 5 години

Един зърнар в Сливен си купи GT-R, редовно вдига 200, но има антирадар и не му пука.

66

Анонимен

преди 5 години

Селска реч се лее от този автомобил.... И селски неща се правят.

65

da

преди 5 години

Да му инсталират бомбичка с GPS в мозъка и ако го засече с повече от 80км/ч да се активира...

64

Анонимен

преди 5 години

Ако някое кученце беше тръгнало да пресича пътя, клипа щеше да бъде доста по известен в социалните мрежи поради други причини....

63

Охобохо

преди 5 години

На такъв само една лимонка през прозореца и да заминава!Точно е такива модели убиват невинни по пътищата.

62

Съгласен съм с 67

преди 5 години

На клипа се показва скоростта от навигационната система която понякога е много ненадеждна и лъже, не че колата няма да вдигне тая скорост то тоз младеж би трябвало да си прави такива клипове на състезателните писти с каска и тн..

61

n

преди 5 години

колата наистина върви но и километража доста лъже аз на сузуки витара 1.6 97 коня редовно правя 160 и които се качи изтръпва от километража но реално съм засичал 105 110 по gps заради гумите 185/50 показва 160 които реално са 110 на много

60

Анонимен

преди 5 години

Тоя глобата няма да го спре ако може да си позволи Нисан ГТР, само наказание на книжката и да му бъде инсталиран и проверен ограничител на скоростта в колата с ограничение 98км/ч, ще си умре от яд като го задниме някой Варбург.

59

До жорко

преди 5 години

жорко, с тия 180 които постоянно вдигаш ще си първия клиент на новите камери които са в процес на инсталиране след Дупница в посока София. Съветвам те да се усмихваш като минаваш от там за да си по симпатичен на снимките - може пък съдията да се трогне и да ти прости?

58

Do Joro

преди 5 години

Има начини да се докаже скорстта в клипа по крайпътното осветление и колко бързо минава между стълбовете. Не са поискали не са го сгащили и освен глоба могат да му вземат книжката и да си гледа после колата пред гаража тъжно. Адвоката не може нищо да направи при наличието на клипа, може да увърта, че е имал спешен случай за да му намали малко наказанието, но ако имаш спешен случай не правиш клипове хилейки се показвайки скоростта ;)

57

oficer

преди 5 години

Клипа е от Велико Търново.

56

Joro

преди 5 години

Ще го хванете за пампалката. И аз мисля ,че скоростта не е повече от 180,ама и така е за затвора.А как ще се докаже в съда ,че скоростта е толкова.Никък!Хваща си адвокат и се оправя веднага.Та затова казвам-нищо не могат да му направят.Аз за 30г.като шофьор до сега съм дигал 10ина пъти 220-240км.за малко растояние1-2км.и мога да кажа,че усещането е като 180км.горе-долу които почти постоянно си ги вдигам по магистралата Благоевград-София!