205

Анонимен

преди 5 години

До 199 Пишеш: "Чувствам се комфортно в Германия и като чуя за софия ми се дрейфа" - аз обаче като чета, това кето си написал много се съмнявам, че някога си помирисвал Германия , че и озобщо някога си помирисвал София. Пишеш пълни глупости

204

българин от скопие

преди 5 години

В Македония има още 200 хиляди и още 100 хиляди, които чакат да докажат своя български произход чрез своите предци и станат български граждани

203

Анонимен

преди 5 години

Тези 350 000 в Турция не са българи.

202

разделението на БКП

преди 5 години

на село - ГРАЖДАНИ И СЕЛЯНИ а в града РАБОТНИЦИ И ИНТЕЛЕКТОАЛЦИ............

201

светлото бъдеще

преди 5 години

До ЕВОЕТО, ДОКЪДЕ НИ ДОВЕДЕ СВЕТЛОТО НИ БЪДЕЩЕ НА МЛАДЕЖИТЕ!!!!!!!!!!ДЕРЗАЙТЕ НАПРЕД!!!!!

200

червените боклуци

преди 5 години

До българска сганКомунягите са само едни *** и тяхната родина е СССР!

199

българска сган

преди 5 години

До АнонименДа, наистина се свърши с България!Останахме си съветска военна територия по пътя за проливите с 200,000 войника от Червената армия!

198

Анонимен

преди 5 години

И какъв е този интерес за българите в чужбина? Киро Гела да предложи 400 лв минимална заплата и те ще си счупят краката да тичат към България. След връщането на "царя" Мадридски, не другия Киро, се разбра, че свършиха месиите.И в чужбина има много диви български селяни, като противовес на колониалните пришълци. Затова българите и там не се събират.Свърши се с България. Остана територията на комсомолските секретари.

197

ЕВО

преди 5 години

Да го нопишем-2 млн .българи в чужбина,6 млн. българи в България.Точка.

196

Turk

преди 5 години

по време на битката Manzikert през 1071 г., Bolgars обединени с Karaman и турци-сельджуки и се бори срещу византийската империя. след това Болгар приеха властта на Караман и започнаха да живеят заедно, докато караман бейлик ще бъде победен от османците и неговите евреи.

195

Turk

преди 5 години

всъщност ние, балканските турци, не сме от османско семейство или от превърнати в анадолски мюсюлмани. Ние от балканските турци сме от карамански и кипчакски произход.С това българите не са болгари. Българите са отчасти гръцки и отчасти славянски.

194

Joey Greco

преди 5 години

пишете поне статистика, друго като не можете, леля ви некадърна....

193

anunak

преди 5 години

До АнонименDA IM SUZDADEM USLOVIJA ???? SAMO EDNO SEGA E USLOVIETO !DA SVALIM KOMUNISTITE MILICIONERI gerb OT VALST !!!!! SEGA !

192

anunak

преди 5 години

PITAH VI KOI E NA VLAST OT 2010 ???TIA CIFRI STE STAVAT OSTE PO GOLEMI AKO NE SE OSUZNAETE ?????DA VI KAZA LI KAKVO TRJBVA DA NAPRAVIM ILI ZNAETE ?????ZA ULITATA I TUPANARITE STE VI KAZA : DA SVALIM KOMUNISTITE MILICIONERI greb OT VALST !!!! S E G A !

191

Анонимен

преди 5 години

Ако питате някои в Чикаго, само там има поне половин милион...

190

Kez

преди 5 години

6 miliona bulgari ima v Izrael...dogodina ste stanat 10 miliona....

189

Ахмет

преди 5 години

Не е лошо да имаш граждани в чужбина,защото там се печели по добре, и ако спечелените пари се инвестират в БГ то развитието на ЗБГ ще е добре, амаааааа лошото е ме Българите инстинктивно се страхуват сами от Турците, нонезнаят ,че най добре са пазени от Турците и от страх и от религиозна точка не се претопяват. А в Европа всички стават , ГЕРМАНЦИ, ФРАНЦУЗИ .,АНГЛИЧАНИ АМЕРКАНЦИ и т. Н и се претопяват като нация, и се питайте ЗАЩО.. ТАКА ЧЕ ВИ СЪВЕТВАМ "ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИТЕ ОТ ЕВРОПА И АМЕРИКА"

188

Путинист

преди 5 години

А в Русия, колко са? Нали Путин е най харесвания политик у нас. Ама русофилите не щат при матушка. Те искат тук да стане, като в русия, като си мислят, че те ще са хората, които да раздават порциите. Ех *** народ

187

минаващ

преди 5 години

Какви 350 хиляди в Турция бе? В Република Турция живеят над 600 хиляди български граждани. Пак започнахте старите игри да показвате турците с намалени цифри.

186

Анонимен

преди 5 години

Ами,много са вместо да ги броим,да им създадем условия да се върнат тук.