20

Фашистки-внук....

преди 5 години

Който, не- е- служил,.Не- ги- познава, руснаците,..Като, истински,...Сред, изродени- еврей,...Душашти, женски- новородени,...

19

бай ганю

преди 5 години

ще препоръчам на коментиращите тук да се светнат първо по надълбоко как русия предизвика нарушаването на този договор от страна на америка.ситуацията е поредното доказателство как русия не умее да спазва регулации да се придържа към международни правила и закони и как за пореден път се опита да *** и заобикаля правила по които са се подписаливсе пак за наше голямо облекчение позитивното е че военен конфликт е далеч от реализиране дори в далечно бъдеще

18

Анонимен

преди 5 години

Неадекватни *** коментаториНека ви кажа, че това което правят САЩ е опасно преди всичко за Европа. Ако разположат такива ракети в Прибалтика, Полша, Румъния и недай Боже у нас, то те ще стигат Москва и Питер за 5 мин. Ще рече, време за реакция минимално и решение за ответен удар ще се взима на ниво военни среден ешалон. Минимална техническа грешка може да доведе до Апокалипсис

17

Анонимен

преди 5 години

А пък ние по заповед на сащ си нарязахме ракетите.Всъщност ние правим всичко каквото ни заповядат американците. С помоща на американците се превърнахме в разграден двор. С тяхна помощ се топим като нация, дори и от страни където има войни. Винаги ще се радвам когато природата ги наказва и ива защо.

16

Поживял-преживял

преди 5 години

Стига с тия ,,кравари " бе сукалчета.Нали всички технологии и електроника което ползвате идва от там.Хем ползвате ,хем плюете Да си вземат интернета и смартфона и да ви оставят да си общувате и пишете с химическият молив,както си бяхме по времето на СССР Вие имате днешното за даденост но когато отвориха границите през 90та милион и половина ваши набори излетяха за 3-4 години натам.И никой не бяга в Русия а напъва към ,,кравария"Само месец от онова време да се върне ще изцвилите и ще хукнетеV

15

Кратун

преди 5 години

Руснаците направиха ракета, която нарушава договора, американците ги предупредиха, че нарушават договора и предупредиха, че ако руснаците не унищожат ракетата в срок от ., ще излязат от договора. Руснаците не правят нищо, американците излизат от договора. Руснаците обвиняват американците, че прекратяват договора, без да споменават защо се е стигнало до там и ги канят на преговори, на които се очаква американците да приемат отстъпки. Те т'ва ако не е наглост!

14

ТHE Патриот

преди 5 години

ФАЩ ще ни докарат 3та световна !Тези са пълни психопати ,който иска да мре за краварарите вън от България !

13

Фашистки-внук....

преди 5 години

Българйя, е- страната, Русия,...Час, по- скоро,...Каравелов- пише, за- Ботев,..Две- хубави, очи,...А- не, обратното,...

12

минувач

преди 5 години

Русия нямаше и не можеше да има безаналогови, хиперзвукови и т.н. ракети защото американците още не бяха ги направили. Сега като ги направят, и руснаците като ги откраднат, пак ще са две стъпки назад както с Ту 144.Спомняте ли си?

11

Мразя АНГЛО-САКСОНИЯ

преди 5 години

Бомби, бомби и пак бомби! Ако го нямаше атома, досега западните хулигани да са плячкосали Русия и да са й заграбили ресурсите. Чичо Сам разбира само от шамари и бой по бургеровата тиква. Ни шагу назад! Ядрена гъба над Уошингтън, докато не им дойде акъла в *** корпоративни краттуни!

10

предложение

преди 5 години

На рускините на възраст от 16 до 30 години трябва да се издават безплатно български визи и да им се разрешава пребиваване от една година.Ако родят здраво дете да получават постоянно местожителство.

9

Мразя АНГЛО-САКСОНИЯ

преди 5 години

Никакви преговори и отстъпки със Задокеанската империя на злото. Те разбират само езика на оръжието!

8

Анонимен

преди 5 години

Украйна е Европа, а Крим - Украйна!Завинаги

7

Гошко хубавеца

преди 5 години

И рускини пак ще има за всички от сърце.

6

баламите свършиха

преди 5 години

Щели да гарантират.Глупаците свършиха. Навремето бяха обещали да гарантират териториалната цялост на Украйна. После изпратиха зелени човечета в Кримнаш.

5

Фашистки-внук...

преди 5 години

От, Октомврй 1917г.Червените, управляват- света,.Отопада, на, един- ерген,.Е, само- смях, във- киното....

4

Путлер капут

преди 5 години

Империята на Злото ни засипваше с безаналогови ракети, свръхзвукови ракети и какви ли не глупости. Сега дойде ред да отговарят за безотговорната си пропаганда.

3

Анонимен

преди 5 години

С руснаците на преговори - само когато са с избити зъби.

2

Анонимен

преди 5 години

Чичко Тръмп май е решил пак да ги докара до фалит горките руснаци, сега нови ракити ще теябват а денги нет

1

Анонимен

преди 5 години

САЩ са Империя на ЗЛОТО!!!Тази държава е виновна за толкова много смърт по Света!!!