160

ЖОРО

преди 5 години

До SS 165Ко каза -*** да сложи Условие.В кой свят живееш ***?

159

Американеца

преди 5 години

Това не пречи да не ги насочим както през 1943г.

158

Русия = Психиатрия

преди 5 години

Боже пази България и нашите приятели и съюзници американците. Няма насочени американски ракети срещу нас.

157

Анонимен

преди 5 години

Чета разни оленца какви ги редят! Те и не подозират колко е дръпнала Русия пред САЩ във военно отношение. Единственото, в което им отстъпва е в памперсите. А, и още в едно - наскоро четох, че са янките дали няколко милиона за разработката на специални двойни гумени *** за пилотите си с датчици за пикня и специален тръбопровод за отвеждането й! Което е връх на техниката - представяте ли си, ако се съобщаваше направо с атмосферата, какво щеше да стане с таш'аците на пилота! Хип-хип-ура! ЮеСА!

156

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 174God bless America!И такива *** доживяхме да четем! ГАд, фак Америка!Колко много мои хора има там - близки, приятели! Треперя за тях. Щото изцепят ли се техните генералчета-микроцефалчета да изстрелят само една ракета срещу Русия, става много страшно! Гледали ли сте The Day After?

155

Анонимен

преди 5 години

Страхливо племе са рашките ето ги и тия три мишока един ден не остискаха и вече пръцкат Отбой

154

Анонимен

преди 5 години

Ром Чукча и Джудже с неясна полова ориентация На кратко тримата ***

153

Анонимен

преди 5 години

Много са намръщени тези на снимката. Явно не са на кеф. Всъщност май никой от тях не е руснак.

152

Анонимен

преди 5 години

повече от ясно, агресивната политика на америка все по ясно си проличава по редица договори като този, парижко споразумение и редица други , истинатабвинаги излиза наяве !

151

Анонимен

преди 5 години

Путин прави простотии от които русията надали ще се оправи, но не може да му се отрече, че с изцепките си събуди Щатите от либералната им дрямка, което даде възможност и в Европа да се заговори за връщане към консервативните политики. В този смисъл путин е полезния и..от, но върши работа. God bless America!

150

Анонимен

преди 5 години

Ако я нямаше Америка нямяше да я има и западна европа ( ЕС), сега Нрб- ейците къде щеха да бачкат? В рашка прашка ли за рубляхчета? Я помислете, защо мордор московски изнудва Европейците като пияна мутра? Еми щом са мутри Щатите ще им даде по мордата и точка

149

Анонимен

преди 5 години

Диалог няма да има , то е ясно.Най- заплашена от цялата ситуация е Европа, тези ракети са предназначени точно за нея.А замислете се кой има интерес Европа да се страхува от Русия и да е зависима от чужда армия.

148

Анонимен

преди 5 години

Руснаците блеят за " диалог", а ВАШИНГТОН ясно каза РЕЖЕТЕ НЕЗАКОННИТЕ РАКЕТИ и тогава ще говорим! Америка не бърза за никъде, 20- 30 Г. ще се въоръжаване, после ако все още има Рф може би б.ядов.те вече да са на друг акъл! Ай сакт.р браточки московски

147

панчо

преди 5 години

диалог..?диалога го имаше.русия реши да прави пак каквото си иска и реакцията на щатите логично не закъсняс русия диалог не е възможно да се води те очевадно модифицираха някои от техните ракети и нагло отричат това до последноза пореден път доказаха че не умеят и не искат да играят по международно приети правила под които са се подписали

146

Гoшу

преди 5 години

Ха-ха-ха-ха, трябва да си маса ***, за да повярваш даже и една запетайка на тези алкохолизирани гадове. След 2 години отричане, Путиk сам си го набута във фамилията: "Господа, време е да си вземем Крим". А вярвай на такъв П у t ь o

145

Гoшу

преди 5 години

Ха-ха-ха-ха, трябва да си маса ***, за да повярваш даже и една запетайка на тези алкохолизирани гадове. След 2 години отричане, Путиk сам си го набута във фамилията: "Господа, време е да си вземем Крим". А вярвай на такъв ***

144

А+

преди 5 години

Какво подвежащо заглавие с реалите в днешно време на всички наши медии!Русия казва,че ще РАЗГЛЕДА всички предложения от САЩ и ако ги устройва,то ще работят за договаряне за нов договор.

143

mokrat

преди 5 години

До amerikanski "de..

142

SS

преди 5 години

да де, ама Путин трябва да сложи и още едно условие - хаме.рик.лайниците да спрат да прявят мизерии на Венецуела.Иначе - хиперзвукът си знае работата... :)

141

Анонимен

преди 5 години

Писна ми от техните интриги!Не стига това,ами и стряскат европейците с техните фашисти и закани за войни!Ние,войни между европейски държави не искаме,никой не иска!Абе за какво воювате?Гледайте си там търговийката и кефа,престанете с глупостите си!