164

Американеца

преди 5 години

Пърл Харбър ни направи най силните, само че сега вместо в Япония, ще метнем две бомби за Европа една и една за Русия и сте дотам.

163

До Африканеца

преди 5 години

А ти май си забравил Пърл Харбър, да не ти го припомняме бухахахаха

162

Анонимен

преди 5 години

Студената война никога не е приключвала а източна Европа не трябва да трепери пред Русия както правят западняците хехе

161

Американеца

преди 5 години

И България да се готви за война, ще падат бомби както през 1943г. Явно сте ги забравили и ще ви ги припомним.

160

РАША НАША

преди 5 години

ЕС ДА НЕ ПИСКАТ ДА НЕ КРЕЩЯТ МНОГО ПО РУСИЯ.РУСИЯ АКО ИСКАШЕ ВОИНА ОТ УКРАЙНА НЯМАШЕ ДА ОСТАНЕ НИЩО МАКАР ЧЕ УКРАЙНЦТЕ ПРЕДИЗВИКАТ РУСИЯ НА ВОИНА . ЗАБРАВИХ ПОГОВОРКАТА РУСКА.ЕВРОПА НА СТО ГОДИНИ ВЕДНЪЖ СЕ ОБЕДИНЯВТ ПРОТИВ РУСИЯ ЗА ЛА ПОЛУЧАТ ШАМАРИ ЗА СЛЕДВАЩИТЕ СТО ГОДИНИ. ЕВРОПА ТОВА ГО ЗАБРАВИ РУСИЯ НЕ ИСКА ВОИНА ТЯ СЕ ВЪОРЪЖАВА ДА СЕ ЗАЩИТИ А НЕ ДА ЧАКА НА НЯКОИ СИ ДЪРЖАВА ДА Я ЗАЩИТАВА КАТО БГ ПРИБАЛТИКА ПОЛША УКРАЙНА ТЕЗИ ВАЙСАЛИ НА САЩ ИСКУСТВЕНО СИ СЪЗДАДОХА ВРАГ ДА ПЛАЩАТ НА САЩ

159

Ного прос

преди 5 години

По- долу един капацитет писа, че руснаците се разхождали два пъти до европейските столици. Само да напомня, че ако не бяха САЩ и Англия на западния фронт да разделят немската армия сега нямаше да е Русия ами Прусия. И лятната резиденция на Меркел щеше да е в Сочи.

158

Анонимен

преди 5 години

Война ? И кой ще се бие дже/ ндър войската на ФАЩ ??? Сега война не е нужна ,има Световна Банка и заем ! Всяка страна е длъжник на Световната Банка !!!

157

Кой вече

преди 5 години

Питам, кой обръща внимание на приказките на тази охлемнала се мумия.Те в Русия си го харесват, зер страната е прочута с аркохолизираните си население.Дръжте си го, и нека се появява и дрънка оръжието. Русия, страна със средна продължителност на живота на мъжете 58 години. Ами как да не пиеш, като те управляват такива мумии като Путин.

156

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 233Разлиакта е, че и Франция и Англия, печелят много пара от ЕС и ... ако Русия тръгне, ще трябва да се брани бизнеса и ще се пускат бомби, па квото ще да става. Все пак, царица-парица, нали?

155

Анонимен

преди 5 години

ВЪОБЩЕ НЕ МЕ Е ГРИЖА за скапаната еуропка!!!!! КАКВОТО ПОВИКАЛО - ТАКОВА ЩЕ ПОЛУЧАТ!!! Руснаците са се разходили на два пъти до въшливите западни столици, но вие иската да доведете нещата до ТРЕТИ ПЪТ!!???? Мддаааа.......когато хората нямат акъл по рождение..........................

154

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 228Ооооо...........похвално че четеш руска преса! но ти препоръчвам да не се доверяваш на някои от "източниците"! Фейк-нюзчетата не са само в западенско!! А и още нещо ви препоръчвам.............НЕ ПЛАЧЕТЕ НА ЧУЖДИ ГРОБИЩА! Русия я е имало, има я и ще я има поне още хиляди години, а вие си вижте в страната ДОКЪДЕ ДОКАРАХТЕ НЕЩАТА!

153

Анонимен

преди 5 години

До Безпартиен неутраленА и ... Овчиците, котио се водят по коментари, са си овчици, така че няма значение за тях ...

152

Анонимен

преди 5 години

До Безпартиен неутраленДо 229Сори пич, ама ако се пускаха харесвания през през зомбита, щяха да са десеткихиляди, а не ... десетки. И ако си мислиш, че някой е хункнал, да лови всеки *** в нета, лъжеш се ...

151

Безпартиен неутрален

преди 5 години

САЩ няма как да се намесят, техните самолети не са качествени. Инструкции: 1. Да се коментира под международни новини и по възможност да се споменават в негативна светлина военните самолети на Русия, а действията й да бъдат отъждествявани с комунизъм.2. Да се ползва опера със включен VPN. 3. Да се пускат харесвания през прокси сървъри. 4. Плаща се за 50 коментара.

150

Анонимен

преди 5 години

При предната Студена война Съветския съюз капитулира със все всичките си сателити. Защо Европа да се страхува сега? Русия е бедно и слабо подобие на СССР. В Якутия не пускат в училищата деца които говорят само руски. Четете днешната руска преса. И това е в Руската федерация. Рашките нищо добро не ги чака.

149

Фашистки-внук...

преди 5 години

Европа,...Или, една- болна- жена,...Не- намерена, мъртва,.1945г...

148

Анонимен

преди 5 години

Целта на НАТО и САЩ е започване на трета световна война. Тя няма да е студена.

147

Анонимен

преди 5 години

Бах мама му що за човек трябва да си да служиш на чужда държава, като козяшките ***. Държава която ни унищожи армията, икономиката унещожава ни и физически с продажниците от ГЕРБ. Четири милиона ли трябва да станем да разберем че "приятелството" със сащ ни затрива. КАЖЕТЕ МИ НЕЩО КОЕТО америка е направила за нас, КАЖЕТЕ МИ НЕЩО ХУБАВО ДА НИ СЕ Е СЛУЧВАЛО СЪС сащ. Заедно със ГЕРБ ни унищожават. Русия ни освободи от турското робство и тя ще ни освободи и от американско.

146

Анонимен

преди 5 години

като гледам писаниятацялата гербава червена кал е на барикадатаплюят ле плюят псуват и то толково им мозъкаслугите на банкянския папуасцъкайте минусчета душици гербави

145

Bad Company

преди 5 години

Що за "човек" трябва да си за да служиш на чужда държава за дребни рубли както руските *** тук?!?!?!?!? Отврат, гнус, помия..........Мижитурки жалкарски ..........Плъхове!