184

ахах

преди 5 години

До hahaДемек пак на губещата, както винаги.

183

haha

преди 5 години

Поне този път да сме от по добрата страна....РАзбирайте никога при Руснаците

182

Анонимен

преди 5 години

Че няма ли вече?

181

Анонимен

преди 5 години

до 229Джендър войската е най-опасното им военно подразделение... със тях ще трябва да се заеме таманската гвардейска танкова армия

180

Стамат

преди 5 години

Само да няма топла (война), щото Европа ще го лaпнe топлия...

179

A

преди 5 години

Не съм чула Русия да се е доближавала до границите на САЩ, а Сащ правят провокашии често. Или както казва народа "Крадеца вика силно - "дръжте крадеца"".

178

Американ

преди 5 години

Страх, я! Че кой ще им храни хрантутниците, и "гостите", и своите?

177

Анонимен

преди 5 години

До АнонименИ кой ще се бие дже/ ндър войската на ФАЩ ???тоя па каскет - *** има само в бсп-то бе

176

ЗащоТакаТръмп

преди 5 години

САЩ излизат от договора, за да дестабилизират Европа. Пионки като нас и Полша ще си дадат базите и ще станат потенциални мишени заради ракетите. Не знам какви лидери има Европа, но това са национални предатели. От години политиката на САЩ е да изолират Русия от Европа. САЩ нямат полза от силна Европа, а един икономически съюз Европа-Русия сериозно би нарушил и без това клатещото им се от Китай господство

175

Ахмак

преди 5 години

Ще има заради евротолерантността. Вместо ЕС да направи една силна мощна боеспособна армия тя превлича някви сирици да ядат на версия.

174

Анонимен

преди 5 години

Както е тръгнало ще има не само студена война, ами след 20-тина години ще има и много гореща война. Ограничените ресурси и човешката алчност ще доведат до война. тежко ни.

173

Фриц от Белград

преди 5 години

Още с революциите от 1848 г. и комунистическия манифест на юдействащите Маркс и Енгелс и техните съмишленици - се сложи края на старата Европа. Европа се самоуби с Първата световна война и подари палмата на първенството на мараните отвъд океана. Които следват всички антропологически традиции на пуническия Картаген и ето докъде доведоха нещата в края на XX век и началото на XXI век. Слънцето изгрява от Изток са казали римляните и така и до днес. Спасението на България е от Изток платен юдо 223!

172

Фриц Клингенберг

преди 5 години

България има само едно бъдеще, ако иска въобще да я има на картата - да бъде форпост на Турция, Русия и Китай към икономическата им експанзия в Европа или по-точно към онова което е останало от Европа. След като САЩ явно я харизват като непотребна уличница! Това е и шанс. Истината е, че новият XXI век е на Китай, а европейска цивилизация - няма. Тоест има остатъци от християнската култура и традиция, която бе заличена в резултат от т.нар. либерализъм /или господство на печалбарството/.

171

Анонимен

преди 5 години

Ако има нова студена война, току виж са харизали балканите на Путин, което хич, ама хич не е добре за нас.

170

260

преди 5 години

Като зачетох постовете забелязвам че тук е пълно с психично болни индивиди.Не че е новина но.....Такова е положението от 10-15 години в цялата държава.

169

Анонимен

преди 5 години

Студената война е факт откакто Трумпета стана президент.Само слабоумен не би го разбрал.

168

Охобохо

преди 5 години

Ако има извънземни и четат тук,или наблюдават с какви глупости се занимават хората на тази земя,ще обърнат кораба и никога няма да се върнат.Живота е твърде кратък за да се занимават хората с въоражаване с цел хегемония.В 21 век да се дрънка оръжие е толкова примитивно,че вероятно биха ни сметнали за маймуни.

167

Американеца

преди 5 години

Като ви срутим скапаната Европа друго ще говорите и от там за Русия.Ще разберете кой е господар на Света.

166

Поручик Ржевски

преди 5 години

Аз не знам на САЩ иначе за какво са им ракети. Чък Норис, Брус Уилис и Рамбо могат сами да разкажат играта на савецкия съюз.Все пак може би не е зле да загреят със Северна Корея, защо клекнаха там не е ясно.Уж ориз само яли, били дрипави и гладни, немат ток, а никой не посмя да им въведе демокрацийката

165

Поручик Ржевски

преди 5 години

Това е удар на Тръмп по Европа и поредната услуга на Путин.Тръмп наистина прави страшно големи услиги на Путин, верно се замислям че е назначен от господаря на Кремъл.Това ще доведе до разцепление западна/източна европа. Политиците в източна европа са агресивни и про-американски и доста не-остри.В западна европа ще се чудят как да ги озаптят.