33

Анонимен

преди 5 години

Герберите тероризират всички граждани,които не са им удобни или не са с тяхната партия,дори заплашват,държат заложници,изнудват и убиват граждани!

32

Анонимен

преди 5 години

Герберите не управляват по волята на народа,а чрез манипулации на изборите, чрез насилие,терор,лъжи и измами,грабеж и покачване на цените за сметка на населението, лишаване на населението от достойни пенсии и минимални заплати,разпродаване на всичко държавно,скриване на противодържавните им марионетни действия от населението!БСП със Станишев трябва да се върне!

31

лицемерие

преди 5 години

И какво добро донесоха на България социалистите.Нека си спомним Костинбродската афера. Само година след това социалистическото правителство си призна че не може да управлява.Обаче остави няколко милиарда задължения за данъкоплатеца.

30

Анонимен

преди 5 години

Не ме интересуват чуждите държави и интереси,нито кой на кого е марионетка,шпионин и лоби,интересува ме България,ГЕРБ унищожава България и е време БСП да се върне,за да се нормализира обстановката в България!

29

Анонимен

преди 5 години

До 43. Глу.пости су написал. Точно управленията на БСП всеки път съсипват държавата и после други с кански мъки трябва да им оправят бъкиите.

28

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ разориха България и я смъкнаха в блато,българите нямат никакви права или достойнство и измират като мухи,време е БСП да се върне,защото арогантността на ГЕРБ мина всякакви граници!

27

Бсп са гадове

преди 5 години

До 37. Не, трябва. Защото арогантността и некадърността на БСП е много по-голяма.

26

Байфидан

преди 5 години

Стига с тия 10 години бе! 8 са. Май забравяте Олигарски 2013-2014 (когато ни върнаха назад) и трите служебни кабинета.

25

Позитано 20

преди 5 години

Честит празник другари

24

Анонимен

преди 5 години

БСП трябва да вземе властта ,защото арогантността и терора на герберите мина всякакви граници!

23

Анонимен

преди 5 години

Резиденто и тази година не почете деня на жертвите на комунистическия режим. Забегна на особено важна екскурзийка чак в слънчева Португалия, да разходи новите дрешки на Деса. Мале-мале!

22

Анонимен

преди 5 години

Онзи ден Кутев заяви,Всъщност че по времето на Станишев и Тройната коалиция имало най-много инвестиции и най-добри икономически условия! Прав е,но "простия" Борисов по време на световна криза от 2009 г. до 2019 г. успя да направи повече,колкото БСП за целия преход ....Всъщност за това време,червените "сполучиха" да фалират държавата 1991,1997 и 2014 почти с КТБ!Няма толкова нагли *** в Историята ни!!!

21

Ужс!

преди 5 години

И Резиденто, също като Партията, е прав, дори когато греши, нали така, др Паргов?

20

Чики Бегаристайн

преди 5 години

зеленият чорап не спря да облъчва народа с простащина.на връх нова година вместо да пожелае нещо хубаво, *** пак плюеше.а пък бесепарите така огладняха, че ако се докопат до власт за една година ще настане содом и гомор в държавата.

19

Реалист

преди 5 години

До безпартийния бесепар. Да, замисляли сме се и понеже тезата ти не е вярна, ще гласуваме за ГЕРБ.

18

безпартиен

преди 5 години

Хора,замисляте ли се,че в момента милионерите от ГЕРБ се карат с милионерите от БСП кой да ни краде?

17

Анонимен

преди 5 години

Когато свърши мандата на ГЕРБ,БСП трябва да се върнат,защото герберите станаха твърде арогантни!И сега може да се върнат,но не с Нинова,а със Станишев.

16

Червените милионери

преди 5 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на БСП Пловдив; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на БСП Варна; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;В.Лечева-милионер, Г.Кадиев-милионер и още много червени милионери откраднали милиарди от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

15

бай ганю

преди 5 години

добри сте в плямпането но в делата ....все още ви сърбаме попарата години след като бяхте на властдобре че електората ви е във възраст която позволява да се топи по бързичко

14

Анонимен

преди 5 години

този разчита, че късопаметността на бабите може да мине и при по-младите. Преди пет лета Серж кълнеше ли се, че няма да ходи в Брюксел, отиде ли, отиде, излъга ли, излъга. Кълняха ли се, че правителството на Олигарски ще е програмно, кълняха се, крадаха ли като за последно, крадоха. Сега говори същите неща, като си мисли, че хората не помнят.