53

До Анонимен 51

преди 5 години

Толкова ли няма какво повече да измислите бе мама ви крадлива комунистическа та почнастелят само простотии да пишете.Толкова сте гнусни и противни .

52

Анонимен

преди 5 години

Как няма да ви мотивират като вие ги пишете и Льотчика ги чете.Нали сте заедно бе комунделчета.

51

Щерю

преди 5 години

Мотивирал ги - БСП какво се правят на луди - та Радев е един от тях и червените комунисти му пишат речите...

50

Анонимен

преди 5 години

Коментарът е от профила във Фейсбук на 17-годишния Станислав ТерзиевБСП ни оставиха под чернобилския дъжд, сега обещават "здраве за всеки".БСП направиха 3000лв.=$1 сега обещават повече пенсии и пари за хората.БСП, принудиха хората да бягат от България, сега обещават да ги върнат.БСП, взеха спестяванията на хората в банките и ги фалираха, сега обещават да спрат бедността.БСП, които създадоха мафията, сега обещават да се борят с нея.БСП, които станаха известни с червените си куфарчета, сега обещават да се борят с корупцията.БСП, които стреляха по хора без съд и без

49

Анонимен

преди 5 години

Платени коментатори на БСП забравили да трият инструкциите си (СНИМКА)Снимка: Фейсбук

48

Анонимен

преди 5 години

skandalno.net/Всички хора трябва да гласуват за ПЕС и БСП,защото няма отърване от фашистката диктатура и герберски геноцид!

47

ДртПрч

преди 5 години

Ъъъъ...Др Паргов какво каза по случай деня за почит към жертвите на комунистическия режим онзи ден, че нещо не съм чул?А Резиденто забегна чак в Португалия, за да пропусне този ден.

46

Анонимен

преди 5 години

Един Комунист всичко ще ти обещае, всякакви морални норми ще престъпи, всякакви лъжи ще изрече само и само да дойде на власт. После е готов да убива за да остане на власт.Толква е обсебен от манията за власт, че представлява психиатричен случай. Гледам и другите комунисти и си мисля - ами те всички са еднакви.

45

ОбийЧервенитеВампири

преди 5 години

Единствената причина България да изостане от всички бивши соцстрани е, че не забранихме БКП, а и позволихме да се подвиизава и вреди под друго име. Има ли нормален човек който би гласувал за тази партия след всички злини, които причини преди и след 10-ти Ноември.Нагли вампири! Всяко тяхно идване на власт ни връща огново в Първи клас, то Луканови зими, Виденови хиперинфлации, то Орешарски. Както социалистите на Мадуро оправиха Венецуела, така и наште България.

44

КНСБ

преди 5 години

Да,изпитваме отвращение от партията-стоетница и всички свързани с нея! Откак сме с тази партия все по-вече страдаме - аман от нея и кохортата,която я управлява! Единст вено тя е виновна за повсеместното обедняване на народа - то бяха години на диктату ра в името на пролетариата,а къде го сега пролетариата?! Тая партия е много далеч от всякакъв социализъм - вижте ги : до един преливат от състояния,повечето са собствени ци на заводи,цехове,хотелски комплекси,а тръгнали да ни залъгват и мамят!!!

43

Анонимен

преди 5 години

Има-Гроб е такава!На най-долните и алчни селяни!

42

Друг анонимен

преди 5 години

Няма по-престъпна организирана партия от БСП - справка историята на страната!!!

41

Анонимен

преди 5 години

Гроб е организирана престъпна група!

40

До 35

преди 5 години

Викаш Тиквата си е чудесна?

39

Байфидан

преди 5 години

Тук един червен анонимник се плюнчи постоянно с напъни да върнел БСП със Станишев начело. Алоооу, крахът на съсела с проекта Олигарски беше скоро и не сме забравили големите обещания преди да вземат властта и избора на Пеевски после. Пак ли искаш да ви гоним с камъни и дървя. Този път обаче ще има счупени червени кратуни.

38

минувач

преди 5 години

Румбата отърва комисионната за грипените.Ленчето похарчи парите от КТБ.Абе живот ли е да го опишеш, разровиш ли го ще мирише.

37

Ани

преди 5 години

Социалистическата идеология е вредна за обществото.Това трябва да се осъзнае за да не се допуща повторение.

36

Много ясно

преди 5 години

Разбира се, че един лъжец и крадец с лъжите си ще мотивира и други крадци и лъжци! Кремълски *** гнусни!

35

Инструкции

преди 5 години

1 .Да се коментира под международни новини и по възможност да се споменават в негативна светлина военните самолети на САЩ. 2 Да се ползва Опера със вкучен VPN 3. Да се пускат харесвания през прокси сървъри. 4. Плаща се за 50 рапортувани побликации за съответния ден.

34

Анонимен

преди 5 години

След изтичането на мандата на герберите,БСП трябва да се върне на власт на всяка цена!