285

ognyanz

преди 5 години

Пак сте се захванали да бистрите русофилство/русофобството. Не е ли по-добре първо да помислим за собствената си държава, т.е за българофилството. Писах по-долу като въпрос: искаме ли американски ракети на наша територия? Рано или късно ще ни го поискат от НАТО. Проблема е, че може чак след време да разберем какво някой е подписал в Брюксел или Вашингтон.

284

Стига стига.

преди 5 години

До До СтигаНямаш друг изход освен да обичаш Русия?Ти със 'изхода' си ли я обичаш Русия.Нещо като - 'Изходът на всеки русифил , вход за руската любов'??

283

ДОНИ ДЪМБОТО

преди 5 години

РУСИЯ не обича само ГЕРБ и само ГЕРББългарите ще разкарат ГЕРБ и ще си обичат РъсияЗатова аз Дъмб -Непридвидимия ще подкрепям ГЕРБ

282

До Стига

преди 5 години

Що бе джендърството е болест - верно че премахнаха терминът болен от мед. речници, но си е болест слугинажът и обичта към САЩ, след като искате да сте *** на САЩ, а вие сте такива след 1991 г.Нормалните хетеро нямат друг изход, освен да обичат нормални, в случаят Русия.Когато престанете да сте *** на САЩ, доказано джендърска по душа държава, тогава ще ви приемем за нормални.Като плюете Русия, че сте били роби с окови, ние ви приемаме за мазохисти ***, простичко е!

281

Стига стига

преди 5 години

До БГ обича РусияСамо руската любов ти е в устата.Може и да ти по вкусът, ама нормалните хора не обичат подчинените отношения като теб.За това си обичай руснаците ,ама не го демонстрирай толкова явно ,че разврaщаваш младежта.

280

тцтц

преди 5 години

не мразя Русия не мразя и Америка ...мразя глупавите си продажни сънародници и съм песимист - за съжаление не виждам добро бъдеще за България. Неразбирате ли че тона между големите загрубява с всеки изминал ден и мисля голяма отговорност и вина имат Американците но на тях що да им пука кво ше стане в Европа и на балканите те са си зад океана а Путин ми звучи справедливи щото е притиснат до стената да реагира американските бази са навсякъде около Русия ...изгонете янките от България,Румъния!!!

279

БГ обича Русия

преди 5 години

Да уточним за историята.БГ народ, нормалният, хетеро обича Русия!Джендитата и ***$четата мразят Русия,Защото Русия забрани физическите извратеняци и джендитата.

278

въй

преди 5 години

тцтц - форумни глупациии докато се делите на русофили и американофили както е тръгнало ще падат ракети над *** ви глави и барабар с умните българи всички ще страдат , гледайте каузите и изказванията на лидерите на 2те страни доколко са справедливи и честни за мен Путин си мери действията и речите много добре и все пак смятам го е грижа ще има ли война или няма да има - щом оставя винаги пътечка за диалог тоя човек мисли ама Американците действат едностранно и високомерно

277

До: САЩ

преди 5 години

САЩ спасила БГ?От какво са те спасилибе Гуйдчо?От ГМО, военни бази, джендърство, мигранти от предизвиканите от САЩ войни, шистов газ.Кой ти даде свободата Санчо - Русия!Кой разпусна Варшавският договор -Русия!То му готвят за пушечно месо, изнудват го за безплатни бази, увеличиха му тока и парното, замразиха му икономиката и оно цилУва трибуквеното на САЩ.Да не те е влачил руснак на окови, да не те е пляскал с камшик?Душко ми ти си мазохист, физ. извратеност не е робство бе дженди

276

Анонимен

преди 5 години

До Сибир е китайскиСамо болен сорошки мозък, може да види "партнъорство" между Китай и сащ !Те са в икономическа война, която сащ губи, също така Китай проведе военни учения съвместно с Русия - насочени основно срещу агресора-терорист сащ !Но явно Сорос е скръндза, щом най - добрата му пропаганда е на такова нещастно ниво !

275

Анонимен

преди 5 години

Който мрази Русия а живее в България е пълен *** ,или не е от българския етнос

274

ДОНИ ДЪМБОТО

преди 5 години

С Путин не се занимавам много....Нали той *** назначи на работа...Иначе трябва да дондуркам Оръжейното лоби(Пари смучат), Петролното лоби(Много пари смучат).Сега вече ги дондуркам Нали съм Дъмб, Дъмб Дъмб

273

Сибир е китайски

преди 5 години

До Крали МаркоКитай и Русия отдавна се ритат по кокалчетата.И с актуалното потъване на Русия за Китай все по-ценно става партньорството със САЩ.Въпреки (или заради) малката търговска война която си спретнаха.Напрежението между Китай и Русия в някакъв момент ще ескалира и това хич няма да се хареса на руснаците.

272

ДОНАЛД ДЪМБ

преди 5 години

Избраха ме в Русия. Аз иначе съм бизнесменче. Развалям договори и споразумения щото съм ДЪМБ.....VERY VERY VERY DUMB. Така излезнах от Парижкото спорозамение за климата.Полярните шапки ще се стопят следващите 30 години, ама не пука щото СЪМ ДЪМБ

271

До Новина

преди 5 години

Споко, няма да им мине лесно номерът на САЩ.Защо, всеки запознат със ситуацията във Венецуела, изборите, силите, армия, автобиографията на "опозиционера, Гайдичка, завършил същият университет като Саакашвили в САЩ", са наясно - САЩ нямат шанс.На последните избори за губернатор от 23 щата, само в 4 спечели опозицията.Вдигне ли се народът на Венецуела става страшно.Хранителните магазини са собственост на 4-фамилии от опозицията, създават криза като в БГ, нямат шанс, Гайдичка се крие и треп

270

Крали Марко

преди 5 години

КРАВАРИСТАН са черната дупка на земята. Сатанински изчадия които искат да погубят земята. Но докато има Русия и Китай това е невъзможно.Поклон на Велика Русия най могъщата сила на земята !!!

269

usa = на джудже

преди 5 години

Хаха ,,избили комунисти,, ама нямам. Окупираха половината територия на Мексико. Щата Калифорния е Мексикански. В Ирак един милион мюсюлмани които нямат нищо общо с комунисти. А на истинските комунисти - Китай ще им цунат оная работа. Всъщност никога не са били с комунисти. Иначе нямаше да ги има на картата.

268

МАЙМУНАТА

преди 5 години

Големи българи разнищват геополитика .......Дриплъовци празните ви канчета не стоплят а

267

НОВИНА

преди 5 години

Генерал ВВС Венецуела е минал на страната на Гуайдо -купен от САЩ за няколко долара повече от заплата си.

266

Abigeil

преди 5 години

Шах и мат!Пусть всегда будеть солнце!