365

дедо Ташунко

преди 5 години

Знам само, че когато атовете се ритат - страдат магаретата. Нямаше да има войни, ако нямаше въоръжаване и превъоръжаване, както и свърпроизводства при военната промишленост. Целта е населението по света да бъде редуцирано на всяка цена. Няма високи печалби за едни, ако няма войни, глад и болести за други!

364

Анонимен

преди 5 години

До ИзводИ понеже Китай е съюзник на Русия, САЩ са в шахматна позиция!Абе то Китай е съюзник на Русия, но осочи среден пръст на Русия по въпроса за отказа от доларите та не е баш как ти си мислиш.

363

Извод

преди 5 години

Докато САЩ и Русия излизат от Договора за ракетите със среден и малък обсег Китай не само че ги има но и ги развива. В обсега на ракетите със среден обсег на Китай са и САЩ и Русия. И понеже Китай е съюзник на Русия, САЩ са в шахматна позиция!

362

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 397Българино,започвай да затваряш буркани че иде много дълга и люта зима. Кой изкара , ....изкара.Не думай!?Тя зимата свърши бе перко.

361

Анонимен

преди 5 години

Българино,започвай да затваряш буркани че иде много дълга и люта зима. Кой изкара , ....изкара.

360

Бонобо - 3

преди 5 години

Разсъних се, щом си помислих за Моцарт. Можеш ли да кажеш, ама без да гледаш в енциклопедията-ерзац (ти ползваш тази дума, без да знаеш значението й) колко концерта за пиано е написал, кои от оперите му са на немски, кой номер е "Пражка" симфония? Случайно да си пял в една опера на Джордж Фридърик Хандл, за която се изисква глас, какъвто вероятно имаш? Често я пускат в изпълнение на Филип Жаруски, а ти май имаш неговата ориентация и ниво на тестостерона.

359

Бонобо - 2

преди 5 години

Питах те, кой си ти, мислителю, Марк Аврелий, Спиноза, че стигна до оценка на Блок и Маяковски! Ами то е срамота бе, точно ти да се обаждаш за тези творци! Нещо за Пушкин, Толстой, Достоевски да кажеш? А, Федор Иванович е написал пророчески, че освободените славяни ще изменят на Русия. Гений, наистина най-големият психолог сред писателите. Е, бил антисемит. Ти случайно да не си семит?Доспа ми се.

358

Бонобо до 159

преди 5 години

До Сат Н"Нет, дорогие, предпочитам Моцарт и Хендел пред дайретата на Азия.Пред фалшивия руски ерзац на барока, предпочитам европейския оригинал."...Отговорих ти, но твоя човек ме изтри. Той винаги ме трие, щом застъпи на дежурство. И редовно получава сочна псувня в отговор. Любов необяснима! Писах, че ще ходатайствам пред Н.Пр. Макаров да ти дадат титла академик на РАН, щом представиш пример за РУСКИ МУЗИКАЛЕН БАРОК. Нищо не разбрах за дайретата! Виж се при лекар откъде е този шум в главата

357

Анонимен

преди 5 години

краварите яко го закъсаха ;в нищо не им върви ,и никой не ги бръсне за слива.сега си мислят че някой ще уплашат като излязат от договора.РУСИЯ Е НОВИЯТ СВЕТОВЕН ЛИДЕР

356

Solar Power

преди 5 години

До 361: И аз мога да ти отговоря така :) Русия обеща ли да пази цялостта на Украйна ако тя предаде ядрените ракети ? Обеща дори подписа договор. Е виждаме колко важи думата на Русия :) Не вярвам на държава която е водила над 200 войни от които само 4-5 отбранителни. Всичко останало е нападателно ! Вижда се и по глобуса в стаята ми кой е най-големия агресор в света :). Познайте кой е ? Който не се сеща да отвори атласа :)

355

Народна Просвета

преди 5 години

едвам се справяте с коментарите, роби. натискайте на писане, че нема за леб!

354

Борящник

преди 5 години

Алкохолиците не знаят, че два пъти не можеш да излезеш от един договор,

353

Анонимен

преди 5 години

Жалко за Европа..

352

Анонимен

преди 5 години

АМЕРИКАНЕЦА ТИ СИ МАЙ РУСКА КОМУНИСТИЧЕСКА ВЪШКА

351

Американеца

преди 5 години

Бълхарите много да не говорят, че ще им припомним 1943г, да не ни ядат пак бомбите, че и без това са 4 млн. население, колкото персонала на един завод в САЩ. Да не ви затрием скапаната Европа и от там за Русия.

350

Анонимен

преди 5 години

Една войничка ... може и да е добре.

349

Анонимен

преди 5 години

До наблюдателДай "Дончо" ?

348

Българин

преди 5 години

От какъв договор излиза след като вече няма договор?

347

наблюдател

преди 5 години

Путин се заиграва с Бай Дончо много безотговорно.Забрави кой го изправи на крака.Милиони руснаци ще живеят в нищета.

346

Анонимен

преди 5 години

Правилно решение на руснаците..............да, крайно време е за огледален отговор на агресията на империалистите - наглосаксонци!!!