17

Анонимен

преди 5 години

Под статията *** до ***. Всички *** са държавни чиновници, които по цял ден си клатят краката, бъркт в нос и правят топчета. Няма грам полезност от тях, но всеки месец вземат наготово заплата, внасят им осигуровки, в края на годината- бонуси. И грачат грозно и зловещо като черни гарвани, че болните и инвалидите получавали по 170 лв. Колко бяха чиновниците- инвалиди в Бг- 600 000? Ядат народните пари! Намалиха ли броя им? А, Т. Дончев? Нещо по въпрос?

16

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 11Такива са законите че пълнят джоба на лекарите и политиците. Едните гласуват а другите печелят от подкупите за ТЕЛК. Пенсионер без ТЕЛК не може да се лекува и загива.

15

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 11Посочи ги поименно тия 5 човека мними инвалиди, иначе твърдението ти е ЛЪЖА, защото си *** на управляващите.

14

Анонимен

преди 5 години

Не отнемайте пенсиите на хората,които живеят зле и са болни!няма фалшиви пенсии.

13

ЕЛЕНА

преди 5 години

ПРОВЕРЕТЕ В СИЛИСТРА А БЯХ СВИДЕТЕЛКА ПРЕДИ 16 ГОДИНИ КОГАТО СЪПРУГЪТ НА ЕДНА ПОЗНАТА ДАДЕ 400 ЛЕВА НА РЪКА НА ЛЕКАР И ДО СЕГА СИ ВЗЕМА ПАРИТЕ И РАБОТИ И ДРУГА КОГАТО РАБОТИХ В ГЪРЦИЯ РОМКА БЕШЕ ДАЛА 500 ЛЕВА НА ЛЕКАР И СЕ ТРУПАЛИ НА СМЕТКАТА Й ПАРИТЕ БЕШЕ ОТ ПЛОВДИВСКО ТАКА ЧЕ СА МНОГО ПРОДА ЖНИТЕ ЛЕКАРИ !

12

Анонимен

преди 5 години

Тоя депутат на Патриотите знае ли, че няма "по- леки" места за работа на инвалиди? Освен, ако не си връзкар.Тоя депутат на Патриотите знае ли, че работодателите НЕ ИСКАТ на работа инвалиди?Малко ли пари източиха управляващите и сие, та посегнаха за последния залък на инвалидите?Изобщо депутатите ли интересуват ли се как живеят инвалидите?

11

Анонимен

преди 5 години

Аз лично познавам 5 човека които платиха по 2000лв за да им дадат инвалидност. Иначе нищо им няма, всичките са абсолютни търтей и висят пред блоковете по цял ден. Всичко е един голям цирк.

10

Анонимен

преди 5 години

Половината

9

Анонимен

преди 5 години

Абе да не сме счетоводители, какво ни интересуват нас тия цифри, няма ли държава да си върши работата. Що са давали толкова пенсии.

8

тъжен край на бг

преди 5 години

То па едни пенсии от по 150-200 лева та да им завиди човек. Заплатите и те с минимална 500 лева, а средната 1000 лева но само ако Борисов благоволи да я вдигне. С пожелание към Борисов и той и ГЕРБ да се пенсионират на 200 лева.

7

тя

преди 5 години

Да се проверят т н инвалидни пенсии на първа и втора група , там са фалшивите , защото те носят девиденти!

6

Анонимен

преди 5 години

Абе кво се правите че не знаете за какво става дума?????Гледам вчера милиционерите разясняват "изненадано" как в Ловеч това било станало бизнес, разбираш ли. Като че ли падат от Марс.На всеки нормален българин му е ясно че както при ТЕЛКовете така в НЗОК всичко еСХЕМА !!!*** е СХЕМАДЖИЯ по рождение.Вие за какво мислите тази администрация кеси тук за некви 1000лв на месец а не берепортокали за 2000 евро в ЕС?!Същото е и в правителството.Всички са ТУК за ..КРАЖБАТАНачело с Тиквун.

5

Анонимен

преди 5 години

200 000 роми , 50 000 мутри за парко места - останалите приемам наистина , че за съжаление са болни , инвалиди и не са трудоспособни.

4

Съби

преди 5 години

Четвърти съм якооо

3

Луд

преди 5 години

Баси народа, от 3 000 000 трудоспособни, 10% инвалиди. Скапано, лъжливо и крадливо, но за сметка на това, претенциозно племе.

2

Анонимен

преди 5 години

Поне половината са фалшиви.

1

Да

преди 5 години

Поне 80%!!!