37

Унуфри

преди 5 години

Вижте огромните опашки пред социални грижи на здрави и прави граждани, които се възползват от правото си на безплатна винетка. Подчертавам, че това са основно етнически българи. Кибичат с часове, шегуват се, спорят и понякога се карат. Но определено това са хора без видими здравословни проблеми.

36

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 24Тия хрантутници от държавната администрация никой работодател от частния сектор не би ги взел на работа. Те не са научени на труд. И шефът няма да ги иска, и колегите им няма да ги искат, защото трябва да работят вместо тях, докато чиновника се занимава с клюки и интриги. Освен да фалират фирмата, друго няма да направят.

35

Анонимен

преди 5 години

поне 80% са с фалшиви пенсии

34

Анонимен

преди 5 години

Спрете огромните пенсии на червените генерали, ченгета и доносници от СОЦ-а.Те--не са работили за България!!!

33

истината

преди 5 години

Внимавайте - НОИ и медицинската комисия към тях обжалват еспертни решения на ТЕЛК които са влезли в сила и са задължителни за изпълнение. После неправомерно спират пенсиите на хората, внимавайте инвалиди, пазете се от НОИ , които са измамници.

32

dostoevski

преди 5 години

Az poznavam si6to dosta ot grad Levski koito imat falshiv telk i polu4avat nepravomernno pensiaqq Imam 4udesen plan za spravqna kim pravitelstvotoб- davate nagrade ot 500 leva i vijte kak edin na drug 6te se izdavat. Az li4no pone 10 4oveka moga da vi dam informaciq s imena.Za enna Godina i ste ste hvanali vsi4ki s fal6iv telk. Uspeh i dano nqkoi vzeme po na seriozno ideqta mi za nagrada .

31

Анонимен

преди 5 години

Спрете пенсиите на комунистическите генерали, ченгета и доносниците.И там всичко е пълна измама!

30

Андрешко

преди 5 години

Влезеш ли в болницата, ГЕРБ и ОП ти искат веднага 25 лева здравен рекет на месец. Ако не платиш, ти показват изхода към гробищата.

29

Анонимен

преди 5 години

Контролът ще е по-засилен.Значи пак ще има вратички.

28

КралиМарко

преди 5 години

Другари политици - абе Вие до един сте милионери, но какви са Ви деклерациите - тотално фалшиви!Няма сделка, ако няма процент за Вас, не ходите на работа, но заплата вземате нали?!Другари политици , нали Вие назначавате навсякъде и в съдът и в НАП и в Министерства и в Кметства , е какви са вашите кадри!?-честни,кадърни и принципни като Вас!!Та на фона на Вас...що не обесите и затриете всичките инвалиди, та да Ви останат и тези пари на Вас..за целесъобразно усвояване!!!Сетихте ли се как става?!

27

Бойко Сакскобургоски

преди 5 години

В България вече има към 6.5 милиона мозъчни инвалиди. Въпреки усилията които положихме през целия преход, за съжаление не можахме да им спеним чиповете и те така си останаха ивалиди и до днес.Другите 2 милиона на които чиповете им все пак работеха пък дори и със намалек капцитет, успяха да загреят че трябва да излязат от този психодиспансер и отидат да си спенят чипа със западен чип.

26

българин

преди 5 години

До гуша ми ойде аз да плащам средно годишно по 10000 лв.ДОО,ЗО и ДОД.Взимам парите от клиентите,давам го на държавата,а за мен остава работата.И аз вече не искам да давам.Проблема с тъмнокожите-фалшиви пенсионери по болест,вече е потресаващ.Със закон да се анулират всички такива пенсии,и отначало прегледи -и едва тогава отпускане на пенсии по болест.Иначе пенсионната система до 1-3 г.ще се срине.Да изгонят от МВР и пенсионерите-полицаи.Или да им спрат пенсиите.Не се издържа.

25

германец

преди 5 години

....и получава и пенсия.

24

германец

преди 5 години

Когато човек работи се осигурява за всички осигурителни случаи, включително за инвалидност поради различни причини. Тоя пуяк иска да накара хората да не се осигуряват, май! Иначе какъв е смисълът. Колкото до Германия нещата са точно обратни. Бил съм там и съм се обучавал точно в тази област. Стремежът при тях е когато човек изпадне в такава ситуация да се приложат всички възможни лечения и рехабилитации за да се върне на работа. Но като въпреки това остане дефицит работе според възможностите си

23

Анонимен

преди 5 години

До 2150% от държавната администрация трябва да бъде съкратена.--ти смяташ, че ше ти кацнат във фирмичката за 700 лв ли, като ги уволниш?

22

Анонимен

преди 5 години

антихуманизъма в прокарваните напоследък закони и реалните действия в тази посока на на 240-те, става все по силен и все по-отчетливо виден.то не бяха майки с "фалшиво болни" деца, то не бяха фалшиви болнични от джипи-та, то не бяха анонимни 48-часови арести (48 часово право да пребиване в килиите на дс, без право на обаждане), то не беше 24-ово отвличане на малки деца без право на обаждане, редовна екстрадиция на невинни българи към новият "брат" .... изобщо картината много , много загрубява

21

Милица

преди 5 години

Българите не са по назад...Лекар р о м в комисия на телк, не познавам.

20

Анонимен

преди 5 години

50% от държавната администрация трябва да бъде съкратена.Нищоправещи хрантутници на държавна издръжка, но тях не ги закачате, нали? Те са електората на ГЕРБ.

19

Анонимен

преди 5 години

Патриотите с какви обещания дойдоха на власт? 300 лв. пенсия и колко МРЗ?Вместо това какво направиха? Посегнаха на инвалидите.Патриоти ли сте?!Големите гешефти с евросубсидии и обществени поръчки разкрихте ли ги, г-да Патриоти?Или по- лесно е да ударите секирата по инвалидите.

18

Щерю

преди 5 години

Те това е въпросът я-я - Колко от тях са фалшиви българи...