88

Анонимен

преди 5 години

до 80 БГ Табиета....Не мога да повярвам колко маллоумници са ти начаткали плюсове.На 200 кила сливи слагаш 100 кила захар? Ти нормален ли си? *** ли си?На 100 кила хубаво узрели сливи се слагат до 7 кила захар, бе смoтаняк.

87

алкохола

преди 5 години

Ракията е почивката на бедния , за да разпускат богатите ходят на острови и яхти - бедния кърка

86

Оня

преди 5 години

До ...За слабия е решение, за силния е забавления за редовните е болест.

85

...

преди 5 години

Еми 1 милион българи са в такава мизерия, че... Освен това не виждат и какъвто и да било изход от там! И това е единствения им одушник от мизерията в която според тия дето ни опраят отзад ние никога не сме живели и не живеем и няма и да живеем! Лошото е, че се превръща в хронично заболяване! Нещо като в русия и техния алкохолизъм! Това е най-лесния и достъпен начин да покажеш комбинация от три пръста с преобладаващ среден на ония според които живееш в рая едва ли не!

84

Анонимен

преди 5 години

Най-лесното да се пие. Тва е много тъпо. Целият свят тръгнал да търси утеха от нещо си .... в алкохола.130 млрд. евра за ЕС, а за Русия - там е строго секретна цифрата...

83

До минаващ

преди 5 години

Да давам аз пари за дете дето ще стане наркоман, п.оститутка , *** или алкохолик за да се надявам че като остарея ще ми донесе една чаша вода на смъртно легло, събирам си ги тея пари , на старини ще пия , ще друсам и ще си викам прос.итутки в къщи и ще умра щастлив

82

Анонимен

преди 5 години

Че на българина ако му спреш пиенето, то няма за какво друго да живее...!!

81

НаздравИ

преди 5 години

Пиян,дрогиран и глупав народ лесно се управляла.

80

Анонимен

преди 5 години

Да, наистина много хора пият всеки ден, но държавата я няма никаква да вземе мерки. При този скотски живот хората се отдадоха на пиене, но това си е заболяване което изисква сериозни мерки за решаване на проблема.

79

Анонимен

преди 5 години

Само в България хората говорят с гордост, че пият по много. За това никога няма да сме там където искаме и ще си останем само с претенциите.

78

Оня

преди 5 години

до минаващТо не е само алкохола... нямат пари хората ама има за 2 кутии цитари и за картончетата на дебелия за търкане ;) няма проблем само да не се мрънкаше постоянно

77

Анонимен

преди 5 години

И какво излиза от статията, че всеки шести е алкохолик. Защото пиенето всеки ден си е чиста проба алкохолизъм.

76

минаващ

преди 5 години

Да, първо да благодаря на редакцията и съответно инстанцията която сподели тези данни с общественността. Значи българинът(ката) имат пари за пиене, дискотеки, кръчми, дрехи, дрога , но...нямат пари да създават семейства и раждат деца. Ето ви една равносмедка и математика. В България на година се раждат около 58.000 деца. Българинът за алкохол харчи 1.200.000.000 лв. .1.200.000.000: 58.000= 20.689,65лв на дете годишно и това е 1.724,14 лв. на дете на месец. Хайди сега кой ви е виновен?Османците?

75

до 86

преди 5 години

Пии бе човек --кат ти е сладко--*** и мези...

74

до 85

преди 5 години

Да ама набарат ли те ще ти се отпие ......много ги е яд на такива като тебе щот не си купувате от магазина и за тях няма нищо ...100 литра е малко малко ,ама за преварка става..

73

БургаШки лешпер

преди 5 години

аз пия и сутрин...

72

13

преди 5 години

До ERICHНЕ, ДОКАЗАНО Е ЧЕ РЕСВЕРАТРОЛА - в червеното вино е най- полезен и лекува около 100 болести.Н0 АКО ПИЕШ ОКОЛО 200 - 250 МИЛИЛИТРА ДНЕВНО!!!

71

Оня

преди 5 години

До до Авторката крадлаСигурен ли си че няма изрично разрешение? Или просто подозираш?

70

Анонимен

преди 5 години

Класически българин- укрива ежедневно данъци, взимайки си заплатата под масата. После депутатите крадяли. Нищо, че той краде ежедневно. Оплаква се, че е беден, но има 2 Мерцедеса- за него и жена му. Само връзкарите взимат добри заплати, нищо, че са учили години и работят в международни компании и никой бизнес няма да ги търпи без знания. Всеки ден се налива с твърд алкохол и оправя държавата пред телевизора. Ей, расипаха я тая държава, каза ***, мислейки за поредната си далавера, и си сипа.

69

Охобохо

преди 5 години

Ето защо Миньо има такава луксозна къща в Бояна и кара най-хубавите коли.Милион българи всяка година му снасят по 3650 лв за ракия.Това са 3 650 000 000лв. за година.Как няма да го арестуват,че и сина му в домашен арест в луксозната къща го пуснаха.Ще се откупят.