108

Waffen SS

преди 5 години

Може да се каже ,че българина не пие,той се насвинва,а след това другите са му виновни.По хубаво да изпие 25мл качествен коняк в кристална чаша,на фона на хубава музика ,отколкото да се "отреже",като талпа с някакъв бълвоч в "пласмасарка",под протяжния вой на някоя "чалгарка"

107

Анонимен

преди 5 години

до 102 Напълно си прав. Много хора не осъзнават, че руснакът ако не пиеше като съдран през Втората световна война, Германия побеждаваше СССР.И не случайно са им давали на руските войници на предната линия по 200 грама спирт( не водка) за да придобият кураж и да се впуснат напред срещу немците! Казвало се е" министерска дажба" на тия 200 грама.

106

!

преди 5 години

Яжте,пийте, серете и евете всичко друго е прах и вятър, като Ви положат у трапа тогава ли,а ? Естествено не прекрачвайте тънката линия, граничеща с болестното състояние!

105

До 116

преди 5 години

От статията може да се направи изводът, че западняците пият повече от нас. Теорията ти е инвалид. Ти си просто един родоотстъпник, предал майка си, баща си, бъдещето на децата ти и си пропилял времето си за глупости и обречени идеологии. Да си най- охраненото прасе в *** не те прави лъв.

104

Анонимен

преди 5 години

do 116Като ти гледам правописа и като споменем факта, че в петък си пред компютъра за да си губиш времето по форуми...много си прокопсал да ти кажа. Правиш ли схеми? С к'во ги правиш? С линийка от 20 сантиметра или от 30?

103

Анонимен

преди 5 години

Кво е да си българин ей така от нищото да си мислиш че си велик заради едното време което си е имало върховете ама е било преди 1000 години бе. Не може заради това да чакаме западняците да ни "признаят' докато сме пълни *** в реалноста.. българиа е пияница която е сурово и депресиращо стъпила на земята и в същото време има фантазми за външния свят.Абе къркайте и обвинявайте правителството. Аз като си правя схеми (планове) от 15 годишен точно да за избегна тая съдба вие ходихте по баровете

102

Анонимен

преди 5 години

"Само в България хората говорят с гордост, че пият по много. За това никога няма да сме там където искаме и ще си останем само с претенциите."То допреди 5 години едва имахме квито и да са морални рамки. Който иска да вярва ама зарибяването на Фейсбук е едно от най-хубавите неща случили се в България. Барем се инжектира нещо в тея мозъци неискащи да поемат нищо от външния свят. Не всичко е лошо, но ашата култура със сигурност е дисфункцонална

101

Nfx

преди 5 години

Да се пие по една ракия на вечер е не само полезно, но и малко.

100

Vaghuu

преди 5 години

скоро даваха по Бтв вечерта към 1930ч. за АЛКОХОЛИЗМА! Психолози и доктори : Алкохолизма/ пиянството/ е болест на мозъка-съзнанието! Като психическите заболявания! Колкото повече пиеш, мозъка иска още-повече! Никой пияница не признава да е алкохолик! докато не деградира! лошото е, че в България се пие повече от Русия и Англия... До 50гр. твърдо и то не всеки ден! Честит Трифон......

99

Анонимен

преди 5 години

Не харчим нищо щото всички са безработни

98

Киро Кюмюря

преди 5 години

Парцуцата е най-великото творение!

97

до 99

преди 5 години

Богатите също... ходят до тоалетната. Да не казвам, че плачат де.

96

Анонимен

преди 5 години

Пийте домашно винце!Забравете този концентрат!Концентратът убива ...Е, може по 50 грама домашна, но то като е за 50 грама, само ще се раздразня и ще одрънкам 200 с хубава салата.Няма смисъл....домашното винце жулете и сте вие.

95

Анонимен

преди 5 години

до 99 алкохола.... Тя милионерката Уитни Хюстън затова ли умря, щото ходеше по яхти без да се друса и пие? Или милионерите Джорд Бест, Пол Гаскойн, Чарли Шийн??? Викаш не пият щото са милионери и си правят кефа по яхти само с плодови сокчета?

94

Анонимен

преди 5 години

До 105И беден и богат да си, ако се наливаш като *** не е "здравословни" ...

93

Анонимен

преди 5 години

до 99 Алкохола...мда *** бедния си прави хубава домашна ракия, а тия богаташи на яхтите смесват Джак Даниелс с кока... Според теб кое е по-вредно, брИчед?

92

Анонимен

преди 5 години

До алкохолана яхтите алкохол не се ли пие?Е не е домашна сливовица.

91

Анонимен

преди 5 години

Добре, че домашния алкохол не влиза в статистиките.

90

Анонимен

преди 5 години

до 102 Ако не беше алкохола, сега щяхме да сме васали на оня Хитлер фашистките последователи.

89

АНТИ

преди 5 години

Много се пие в България.Алкохола е НЕверен приятел и лош съветник.На българина, по-силен алкохол от Бира,не трябва да се дава.