21

ехооооо

преди 5 години

В нашия град масово се казват Памела,Браян,Сандра,Касандра и това какво значи,че са американци или европейци?Ха-ха.

20

V

преди 5 години

Ченгетата не мой да влязат у махалата :))) Тия си имат тяхна държава .Не пускат полицията ,а бият лекарите че не дошли бързо :))) Държавата я няма . Има само едни алчни бюрократи и полит ръководство ;)

19

gg

преди 5 години

До АнонименИмената не са турски, а мюсюлмански. Да не би в саудитска арабия, иран, ирак и др. да са турци?

18

Анонимен

преди 5 години

Едва ли е по-брадат от брадатите чучела , които се появяват като коментатори по телевизиите. Талибанска мода тръгна из народа на телевизиите.

17

???

преди 5 години

До АнонименТова,че имената са им турски,не значи,че е така.Като му направят ДНК ще проличи какъв е!Иначе и марсианец ще се изкара.

16

Клавдий гай ..

преди 5 години

Повечето роми са излезнали да гледат "сейр" или какво става,а не да затрудняват полицаите,но на страха очите са голями. Или пък може и медиите да пораздухват,че са ромите са вдигнали всичките да защитават .... ,глпости на търкалета.Само който не е живял в махала може да се лови на тези "страшни истории",предимно няколко човека защитават =приятели и роднини,другите вдигат парлама и гледа цирк.

15

Анонимен

преди 5 години

Какви роми, какви пет лева, бе Кеми!?Айри Мурад, Орхан Исмаил..., това са турски имена!!!!Ромите (въпреки манталитета и нрава си) са Източно-Православни Християни!!!!!

14

Анонимен

преди 5 години

Водачът на снощния бунт в "Стопилиново" ново министър, министър на безделието

13

Анонимен

преди 5 години

КАКВО ПРАВИ ОТЯВЛЕН ИСЛЯМИСТ , ЗА КОГОТОНПОЛИЦИЯТА ЗНАЕ НА СВОБОДА????

12

Анонимен

преди 5 години

ПОДСТРЕКАТЕЛИТЕ ТРЯБВА ДА ИЗЧЕЗВАТ И ВСИЧКО ЩЕ СЕ УМИРИ.

11

ундарталец

преди 5 години

От "нас" да се разбира,, забравих му името,оня де ходи с каска

10

ундарталец

преди 5 години

Който не е с нас е,,, ислямист терорист

9

Анонимен

преди 5 години

утре ще кажат че МЕР е използвало хим оръжие срещу бедните и ще ги мият с маркуча на улицата

8

Анонимен

преди 5 години

Америка за България ,,какво друго очаквате сле тази демократичка политика последните 15 -20 г . Всички важни наши политици са полсушни кученца и ходят редовно на отчет във Вашингтон . Държът ги с компромати..васалска държава сме

7

Анонимен

преди 5 години

На този същия Айри Мурад, преди време по медиите му направиха голяма реклама как си бил взел дипломите за средно образование. Към днешна дата се оказва, че съвсем не е толкова хрисим, колкото се е представял. Знаете ли какво се казва в една Езопова басня за барабанчиците в армията и какво се случва с тях, когато попаднат военнопленници?

6

Анонимен

преди 5 години

Това е новата България създадена от Сорос и българските корумпирани продажници! Всички свързани с криминалните му фондации като БХК например, са част от този геноцид! Започва да се разпалва много последно време, и се вижда абсолютното безразличие на държавата! Разбира се управляващите са лакей на тази долна с.виня Сорос и от тях не може да се очаква нищо! Или народа си поема страната в ръце, изхвърляки тези б.клци от парламента, или това ще бъде краят. 1300 год история, разрушена за 30

5

Анонимен

преди 5 години

Проблема са гетата. Ако ги разпръснете да не живеят на групи , а както нормалните граждани - първо ще се интегрират към нормалното общество, второ това кило херойн , докато го разпръснат напред назад ще са ги проверили полицайте поне 10 пъти (както проверяват нормалните граждани) и все ще хванат някой трафикант. В гетото се чувстват недосегаеми ,защото акциите на МВР там са рядкост или пък престъпленията са замаскирани със силна музика и кючеци

4

Анонимен

преди 5 години

4 човека на бунт бе тоз голям водач бе, полицаите се справили бързо и ефикасно били са извикани и 2 НАТО-вски дивизии в подкрепа на спецчастите. Бунтовниците са били заловени в механата, където предизвикали безредици, защото отказали да изядат 10 кюфтета наведнъж.

3

Анонимен

преди 5 години

Не трябв да има гета защото те служат като убежища за всякакви престъпници и дори терористи.

2

Анонимен

преди 5 години

Той е скандално известен в Пловдив с проповядването на радикален ислям, насаждането на междуетническо напрежение и опити за злоупотреби с общински средства.Тоя защо е бил на свобода тогава? Орестувайте и всички, които са възпрепятствали органите на реда вземете бъллгарското гражданство и ги екстрадирайте И не на последно място отстранете незаконните колиби.