148

Фен на БСП

преди 5 години

Аз пък си мислих че Президента Радев е най харесвания?

147

Всичко ми е ясно

преди 5 години

Само едно нещо не разбирам. Защо като държавата ни е толкова бързо обезлюдяваща се не познавам един човек, който е тръгнал да дири по-добри бъднини в Русия. Тези, които симпатизират на Путин и те към Запада бягат.

146

Анонимен

преди 5 години

A Kън4о .

145

Анонимен

преди 5 години

Не може подкрепата у нас да е само 54%, много е занижено, поне 540% са.

144

Мирясай бе, невежест

преди 5 години

До АлексейЕ затова мирните хора ще си отдъхнат като дофалирате и се разпаднете. Все мечтаете за насилие и чужди земи. Гледам, руското черноморско крайбрежие много по- голямо от нашето, но сте се надомъкнали тук и веете руските знамена и второ столетие претендирате да сме ви благодарни. Никога българин не е вдигал ръка на руснак, а вие не се сещате да поискате прошка за тъпия социализъм дето ни го натресохте и половин Европа държахте в концлагер. На вас може да ви е харесвало, но ние под турско

143

Мирясай бе, невежест

преди 5 години

С добив на злато у нас се занимават австралийски и канадски фирми, ама нали трябва да мразим щатите, давай да дрънкаме

142

ПХ

преди 5 години

Не е важо колоко е харесван Путин в Бг, а по-скоро в Русия. За последното е сложно да се каже как е точно след като не може да се вярва на руските официални източници относно суперрейтинга му - поне според менТо и Тръмп спечели с 2 000 000 гласа ПО-МАЛКО с/у Хиларито според избирателната им система от 19-ти век

141

Недоволен

преди 5 години

Не са 54%, а най-малко 55%!!!!! НЕ СА МЕ ПИТАЛИ МЕНЕ!!!!

140

Щирлиц

преди 5 години

Кой е тоя до Путин?

139

Ели

преди 5 години

Путин признат международен терорист номер 1.Заради него никой нищо не вярва на Русия.Той изолира Русия напълно от света.И ще продължава даго прави.

138

Да!

преди 5 години

*** - Тръмп - Пен, плюс Орбан!

137

Анонимен

преди 5 години

"Путин най-харесваният лидер у нас. Съперничи му само папата"---Не е вярно! Най-харесвано от българите е д.упето на Ким Кардашиянката! :)Какви папи, какви Макрони? :)

136

До 156

преди 5 години

Дай Боже такива като теб да изчезнете по-бързо, за да се оправи родината ни от червените тумори!

135

Офф

преди 5 години

За Иванчо 152.Отговорът на въпроса е следния - руснаците, които търсят гражданство са престъпници и търсят как да скрият и запазят парите си от руската държава. Същото го правят и нашите такива, но на запад. Парите не миришат а и лесно ги приемат като например в Лондон, в Русия не е интересно ... прилича на България само, че е доста по-скъпо.

134

Стамат

преди 5 години

Ах, майко мила "Галъп интернешънъл", т.е. измислици-премислици.Никой не харесва папата в БГ!

133

Иван Иванич Иванов

преди 5 години

Така , всички приятели на вражеските руснаци , стягате мешките и да ви няма , ние образованите и иннелигентните не ви искаме , пречите ни. Махаите се не чисти комунци , Българският народеч ви мрази. Мима Попова ще пее по пътят ви към необятната ви родинка.

132

Анонимен

преди 5 години

Да, вярно е. Един колега където ме срещне по коридора само за Путин ми говори. Как му задавали въпроси, как отговарял. Как руските хора нямало от какво да се оплакват. Всичко си имат и то на много ниски цени. Ама не е ходил там и роднините му са в Англия.Абе кукуригууу

131

Анонимен

преди 5 години

МЪ КЪК ДЪ НЕ- Я ВИЖ ДО КАКВИ ВИСИНИ Е ДОКАРАЛ МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА- ЦЕЛИ 280 ЛЕВА- ТОЙ Е МЕЧТАТА НА ВСИЧКИ ЧЕРВЕНИ СОЦИАЛИСТИ МИЛИОНЕРИ ЕДРИ ПРИВАТИЗАТОРИ- РОБИТЕ ДА БАЧКАТ, ТЕ ЧЕРВЕНИТЕ ДА НЕ ПЛАЩАТ, АВЕ КУЧЕ ВЛАЧИ ДИРЯ НЕМА. ПРИКАЗКИ, А ЗАМИНАВАТ ДА ЖИВЕЯТ В ЕВРОПА, А НАС ИСКАТ В ЕВРАЗИЯ- ДА СИ СПОМНИМ ЗА БАНЕВИ- ЩО ОТВОРЯТ УСТА И ОП АВРАЗИЯ- АМА У ФРАНСЕТО- ЩО БЕ ХОРА, АМИ ИДЕТЕ У АВРАЗИЯ- АМА И ТЕХНИТЕ МИЛИОНЕРИ СМАЙВАТ СВЕТА ПО СВЕТА, САМО НЕ У РУСИЯ- ХЪМ ЩО- ДА СЕ ЧУДИ ЧОВЕК.

130

ДртПрч

преди 5 години

А какъв е тоя 3-метрлв поп на снимката отляво?!

129

Анонимен

преди 5 години

Путин има по-високо одобрение в България отколкото в Русия. Това говори много за повсеместната простотия у нас.