168

лично мнение

преди 5 години

Жалко,че в новината НЯМА сравнение колко % харесват Путин и колко % харесват наш Бойко. Или може би Бойко го е страх,че след подобна статистика вече няма да е премиерът слънце??

167

Анонимен

преди 5 години

Сигурно под "световен мащаб" имат предвид Америка, а под Америка имат предвид САЩ.

166

Анонимен

преди 5 години

Кънчо Стойчев. Повече няма какво да се каже :)

165

Abigeil

преди 5 години

Да се абстрахираме от политиката. Кой от съвременните лидери може да му съперничи? Никой! Просто умен, ерудиран, възпитан, практичен и каквото още се сетите. Ще намерите ли в нашия нещо подобно. Срамувам се от нашия "лидер".

164

въпрос към В.Путин

преди 5 години

Господин президент Владимир Путин.Искам да ви задам един важен въпрос.Не може ли да си останете президент на Русия, но да се кандидатирате и за премиер на България?Вдигнете доходите на българите и да не бъдат ограбвани със сметки.До тези, които ще ме нарекат предател,нека ми кажат получихте ли сметките от Топлофикация?За месец в който не бях в София и не съм пускал парно имам огромна сметка,дето ще я плащам разсрочено.От Топлофикация ми казаха да се ,,радвам"че другия месец ще е още по-голяма

163

има напредък

преди 5 години

Най-накрая една новина,която да не е лъжлива.

162

истината е че,

преди 5 години

Путин е Велик,който не го харесва да се пръсне от яд.

161

НННЕЕЕ

преди 5 години

Ха-ха-ха...................Смешници сте вие дето дробите глупости ей....................

160

Путин е готин

преди 5 години

Какво все се заяждате с Путин??Та той е най-свестният политик. Погледнете другите политици: Тръмп е толкова луд и самовлюбен,че не е за гледане даже по телевизията. Баба Меркел вкара половин Африка и Арабския свят в Европа. Юнкер, Туск и Макрон са обратни с джендърски ценности,не ги разбирам.Тереза Мей се пави на интересна:ту ще се брексва, ту ще остава в Е.С. Освен Путин на мен ми харесва и другаря Ким Чен Ун. Така се хили от сърце като плашеше Тръмп с ракетите си,че ми стана и той симпатичен

159

Ф.С.В.

преди 5 години

Русия след перестройката вървеше по пътя на България- Приватизирана разграбена продадена от Горбачов-Путин направи от едни бедни руснаци без капка самочувствие- Богати усмихнати доволни -пътуват навсякъде по Света като туристи- имат по няколко деца - Руската армия е вече много силна - самочувствие има сред военните- Икономически Русия владее Европа - навсякъде има руска газ и петрол -Путин е ВЕЛИК и никой не може да го отрече- !

158

PodliuS

преди 5 години

Значи като излезе каквато и да било статия, свързана със социологически проучвания, още преди да бъде прочетена се прави следното: Натискате Control+F и в появилия се прозорец въвеждате "Кънчо". При открито съвпадение на секундата затваряте статията и си търсите по-достоверни източници на информация :)

157

Киро Кюмюря

преди 5 години

И като как папата е харесват толкова много у нас? Що не се аресва и главния поп на мщюсулманите, арменците, евреите, будистите?!..

156

до Пенсионер

преди 5 години

Аз съм на 30 години и смятам,че Путин е способен политик и дипломат. Не разбирам защо в коментара ви го сравнявате с мутрите от 90-те в България?? Ако трябва да сравня Тръмп и Путин, Путин е истинският лидер, а не шоумен като Тръмп. Макрон не е лош,ама прекалено мекушав да позволи разни луди да правят безредици в Париж. Баба Меркел и Тереза Мей ли да харесвам повече???

155

пехотинец

преди 5 години

Путин е харесван само от животинския свят в България - циркови мечки, мечки от зоопаркове, диви мечки, русофили и т.н. Но не и от нормалните съвременни хора с европейско мислене.

154

Пенсионер

преди 5 години

Поколението 60+ го разбирам. Млади са били тогава, всичко е по-хубаво през младостта на човек. Ама мрънкалниците на по 30 години не мога. Абе отворил ти се целия свят, свърши някаква работа за да живееш по-добре. А те се радват на Путин. Така бяха и през 90-те: мутрите много лоши а *** като се докосне до някоя от тях - истории се разнасяха за познанството му със силните хора.

153

обичам те

преди 5 години

Искрено те обичам Владимире,Искам да родя дете, което прилича на теб.Тия,които не те харесват са само обратните и платените от САЩ.

152

честно

преди 5 години

Путин е умен, Путин е смел,Путин е истински орел.

151

Анонимен

преди 5 години

Българите най-харесвали Путин? Не ми се вярва да са се изджендърели толкова.Мисля ,че харесват жени , а не мъже.

150

Ами не е вярно 194

преди 5 години

Не съм гей евроатлантик (не одобрявам това течение в западния свят) и съм отгледан в здраво патриархално семейство. Просто оценявам, че шансовете, които ми дава в момента геополитическата ориентация на държавата ни са много по-големи. Ти най-вероятно си беден, нереализиран човечец и разбирам злобата ти, но тя няма да те измъкне от мизерията.

149

от ЮАР

преди 5 години

Айде бе, най популярен бил. Глупостите на Руската Гьобелсов стил пропаганда. Неистова и безогледна. Харчат десетки милиони да промиват мозъците на хората. Особено откакто Западът взе да ги изхвърля от Балканите.