18

не става

преди 5 години

Аз все пак си мисля, че брекзит е желание на кралицата и парламента ще изпълни нейното желание, независимо какво иска "народа".

17

Анонимен

преди 5 години

Твърд Брексит много твърд за тия. И никакви бъдещи отношения с тези арогантни самозабравени пиявици

16

Хитър Петър

преди 5 години

До КолумбМного сложно го обясняваш - народът го е казал: хвани питомното, не лови дивото

15

Колумб

преди 5 години

До Анонимен 12Щатите могат да са си колкото искат могъщи, но с Великобритания ги дели цял осеан. На англичаните Европа им беше в двора. Търговията струва пари, а транспортните разходи в наше време са по-високи от производствените в много случаи. Грешка на англичаните

14

Рок енд рол

преди 5 години

ЕС в момента държи всички козове в ръцете си и не трябва да се поддава на шантажа на Великобритания. Великобритания върви към излизане от ЕС. Нека излизат. Но не трябва да им се правят отстъпки.

13

Анонимен

преди 5 години

Фараш потрива ръчички.Може и рицар да го направят.

12

Анонимен

преди 5 години

Обединеното кралство е мощна и солидна империя. Не ги мислете. От брекзита губи единствено ЕС! Не забравяйте, че кралството е във вечни топли отношения с Щатите. А щатите са най-могъщата държава на планетата. Пак ще кажа - негативите, или поне повечето ще са за ес.

11

Евролюб

преди 5 години

След като забърка цялата каша Фараж сега се явява в ролята на спасител, който показва светлината в тунела. Много арогантни, тея англичани

10

АнонимеН

преди 5 години

До Анонимен 7АБСОЛЮТНО ВЯРНО!!! БРЕКЗИТ Е НАЧАЛОТО НА РАЗПАДА НА ЕС ОЧАКВА СЕ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ДА СЕ РАЗПАДНЕ НА ДОСТА ПАРЧЕТА И ОСТРОВЧЕТА!

9

Анонимен

преди 5 години

Ще мине малко време, Англия ще процъфти, па ще видят и другите че извън ЕС е по-добре. Ще излязат тихомълком и други големи държави. Накрая ще остане Германия, ние и Румъния. Но за нещастна държава като нашата, това пак е някакъв изход...

8

Анонимен

преди 5 години

Дреме ли ни?Не

7

Анонимен

преди 5 години

Брекзит е началото на разпада на ЕС, и няма как един разпад да стане организирано и подредено.

6

АнонимеН

преди 5 години

СЛЕД РАЗПАДА НА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ НОВИТЕ ДЪРЖАВИ АКО ЖЕЛАЯТ ДА СА В ЕС ДА ПОДАДАТ СЪОТВЕТНИТЕ ЗАЯВЛЕНИЯ В ДЕЛОВОДСТВОТО НА ЕС! АКО ЛИ НЕ МНОГО ИМ ЗДРАВЕ!

5

Анонимен

преди 5 години

IRA-истински са се учили на партизанско движение от ВМРО-истински в началото на миналия век. Т.нар. логистика, или основата на оцеляването на терористични структури идва от там. Затова след Брекзит ще има възможност основните атентати да бъдат изнесени на големия остров и най-вече Лайнистан. Най-важното е да бъдат въвлечени религиозни общностти чрез взривяването на джамии и синегоги. До отприщването на гражданска война първо трябва да се натрупа критична маса от събития.

4

Край

преди 5 години

Англичаните не бъркат. Те се ползват от грешките на другите. Така от страна колкото 3 българии завладяха половината свят.Не ги харесвам и те не ни харесват - обаче не може да не им се признае успеха.

3

Anus shepti

преди 5 години

ВСИЧКИ ТАМ НА ДЯВОЛСКИЯ ОСТРОВ ДА СПЯТ С ВОДНИТЕ СПАСИТЕЛНИ ЖИЛЕТКИ ЗАЩОТО СУШАТА НА ЗАПАД Е ДАЛЕЧЕ

2

АнонимеН

преди 5 години

СБОГОМ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ!ЗДРАВЕЙ АНГЛИЯ! И ДОВИЖДАНЕ АНГЛИЯ :D

1

Анонимен

преди 5 години

И Англия няма да преговаря с Юнкер кой е Юнкер и къде са гласували за него. Англия не признава Юнкер за никакъв, шарлатаните разбират само от Брекзит.