9

Анонимен

преди 5 години

А защо престъпниците се разхождат пребити из полетата, камери ала-бала голям бюджет големи заплати и накрая нищо. Един обикновен престъпник е по умен от цялата държава. Миньо Стайков президент!

8

Анонимен

преди 5 години

Левски и Ботев директо щяха да го качат за бесене този защото е извършил престъпления спрямо българския народ...

7

Сигурно

преди 5 години

Аз предлагам, че си е бил пуснал брада и е станал не разпознаваем от полицаите. Нямало шанс да го хванат, така си пуснаха брада и двамата бегълци от затвора и бяха невъзможни за откриване.

6

Eclipse

преди 5 години

Вие сте едни мърльовци. Имате пълния капацитет да се справите, но самосе скатавате и симолирате, че работите.

5

ПроСоТо

преди 5 години

добре,за Стайко разбрааме..Но какво ще каже госин министерот:-МВР има ли данни "М.Очите" да се е завръщал в страната?Какво стана с тоя ..едва ли не "Герой на Р. България"?

4

Смехурко

преди 5 години

След като министър на вътрешните работи и бивш главен секретар го казва ... и се оказа че копелдака си е бил в къщи през цялото време, значи някой въобще не го е търсил! Което на цивилизован език значи че трябва да се понесе отговорност - отдолу-нагоре до министъра. С шут отзад ... и без 20 заплати за довижъ

3

Анонимен

преди 5 години

И какво ни интересува нас това следили ги с години и накрая ги изпуснали някой учудва ли се на нещо. Намерили ги набити в полето и като са набити що не издирват биячите. Щом ромовете могат да набият цял командос посред бял ден що някой да не може да набие Стайков в тъмното, наш'та полиция ни пази.

2

odpo

преди 5 години

Мръсни ченгета са го спипали и преди да го предадът са го измъчвали за да им даде сухо!!! Или е дал, или не е дал можем само да гадаем! Но истината е една, 10 охранители влизат в МРВ болница за да го охраняват от МВР!! Журналистите пак мълчът покорно!

1

Анонимен

преди 5 години

Ах каква поредна мутроченгесарска драма,драги зрители!Ах каква драма..