12

За6, ти си дебил

преди 5 години

Не 80% , а 100 %, че може и повечеКога викаш беше там и видя какво се произвежда?;)

11

За 9, има и друга

преди 5 години

Пак тяхна Плащаш на китайците по 3 долара на час и трупаш стотици милиарди печалбаТа кой е печелившия викаш ;)

10

Анонимен

преди 5 години

Важното е китайците да бъдат приспивани със сладки песни. Ерата на ИИ идва, а това означава и краят на китайската незаменимост.

9

ТHE Патриот

преди 5 години

Една много древна нагло-саксонска поговорка гласи "Ако не може да се конкурираш честно с някой,просто го обвини за враг и му забрани продуктите :)"

8

А бе

преди 5 години

Нема страшно!Евр.ейският мениджмънт на САЩ си знае работата!Основното производство в Америка си работи с пълна пара-печатането на долари не е спряло за миг.Естествено и другият компонент на успеха-износът на война също работи с пълна сила.Има само един малък проблем-Китай да не стане прекалено силен и независим.Тогава-лошо.

7

Анонимен

преди 5 години

Made in USA И къде ще го продадат тоя продукт ако въобще го произведат? Ненаситната краварска лакомия ги доведе до задънена улица!

6

Анонимен

преди 5 години

В щатите не се произвежда почти нищо! И те са една куха история...

5

Анонимен

преди 5 години

Е ко?От 1000 долара айфон, свиди им се да дадат 2 долара на китайчетата за сглобката ли?Сглобката е най-евтиното нещо.

4

Анонимен

преди 5 години

Самата Америка.Е едно голямо МЕНТЕ! Жалко Че зомбираха и продължават да зомбират младото поколение в "любов" към Америка! Една голяма илюзия! -:) Ще минат години ,докато всеки стигне сам до истината!

3

Анонимен

преди 5 години

"В САЩ можем да проведем широка среща на инженери по инструментите и не съм сигурен, че можем да запълним една стая""...местният доставчик не е могъл да произведе повече от 1000 болта на ден"===Какво стана със страната на неограничените възможности?! Не могат да произведат 1000 болта на ден, нямат инженери... Най-великата страна в света.

2

Анонимен

преди 5 години

Мъчно ми е за краваристан ама няма бягане...началото на края.

1

Анонимен

преди 5 години

Могат да го продават на цената на Лувъра всеки телефон ако почнат да ги произвеждат в Щатите...но разбира се имат само един-два инженера във всеки щат. Абе и те само "берат джелезо" прочутите американци особено последните 3-4 години.